Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  ZIMSKE GUME PROMOTIVNE PONUDE

  Usluga dostupna na određenim lokacijama i kod određenih rent a car tvrtki
  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta
  Zimske gume

  Uštedite sa našom sezonskom ponudom: Besplatne zimske gume!


  Auto Europe trenutačno nudi rent a car pakete sa besplatnim zimskim gumama na mnogim popularnim svjetskim destinacijama. Sve što morate uraditi je rezervirati automobil koristeći naše specijalne zimske cijene i kada stignete na odredište, dobit ćete zimske gume potpuno besplatno. Pogledajte listu zemalja gdje je ova ponuda trenutačno uključena u cijenu najma:

  AustrijaAustrija BjelorusijaBjelorusija Bosna i HercegovinaBosna i Hercegovina ČeškaČeška
  NjemačkaNjemačka EstonijaEstonija FinskaFinska MađarskaMađarska
  KosovoKosovo IslandIsland LatvijaLatvija LetonijaLetonija
  MakedonijaMakedonija PoljskaPoljska RumunjskaRumunjska SlovačkaSlovačka
  SlovenijaSlovenija


  Pri online rezervaciji vozila, potražite rezultate koji su označeni sa "Uključene zimske gume" Ukoliko želite ovaj paket, morate ga odabrati tokom online rezervacije, jer on nije automatski uključen u ponudu svih rent a car tvrtki. Na taj način ćete uštedjeti novac i vrijeme, a i mirnije ćete putovati znajući da ste spremni za zimsku vožnju!

  Zimske gume – Najam vozila


  Švicarska

  Ne postoje specifični zakoni koji obvezuju na posjedovanje zimskih guma tijekom zimske vožnje u Švicarskoj. No sve regije poznate po tipičnim švicarskim zimskim uvjetima imat će prometne znake koji ukazuju na obveznu zimsku opremu. Opće uzevši, većina švicarskih rent a car tvrtki ponudit će vozila sa zimskim gumama bez dodatne naknade.

  Italija

  U Italiji ne postoje opći propisi vezani uz zimsku opremu. Međutim, u nekim regijama je zimska oprema (gume i lanci) obvezna između 15. studenog i 15. travnja. Pomno pratite prometne znakove koji pokazuju da li je zimska oprema nužna. Na primjer, u dolini Aosta morate imati zimske gume i lance već od 15. listopada pa sve do 15. travnja. Ako niste sigurni, savjetujemo rezervaciju automobila uz naše posebne zimske cijene. Samim tim će i Vaš unajmljeni automobil imati lance i zimske gume.

  Istočna Europa

  Većina rent a car tvrtki u zemljama istočne Europe će opskrbiti zimsku opremu kao dio standardne ponude. Ovdje možete pronaći spisak zemalja gdje je ova oprema besplatna. U Bugarskoj i u Hrvatskoj, na primjer, preporuča se zimska oprema između studenog i travnja, a cijena je obično već uključena u redovnu cijenu najma.

  Sjeverna Amerika

  Ako putujete u Sjedinjenje Američke Države tijekom zime, vidjet ćete kako većina rent a car tvrtki oprema automobile gumama za sve sezone bez dodatnih troškova. Malo sjevernije, u Kanadi, rent a car tvrtke će ponuditi zimske gume samo u Montrealu i Quebecu. Preporučamo da pažljivo proučite Uvjete i Odredbe ugovora o najmu kako biste bili dobro upućeni u pravila i regulative date rent a car tvrtke od koje unajmljujete auto.

  Balkan

  U zemljama poput Makedonije zimske gume su obvezne i to od studenog do travnja, a sve rent a car tvrtke su već uključile ovu opremu u krajnje cijene najma. U drugim zemljama kao što su Bugarska ili Crna Gora, zimska oprema može biti podložna dodatnim naknadama. Ako želite uštedjeti na zimskoj opremi, provjerite naše posebne sezonske ponude prilikom online rezervacije.

  Poboljšajte iskustvo

  Preglednik koji koristite nije podržan od naše internetske stranice. Molimo nadogradite Vaš preglednik kako biste poboljšali svoje iskustvo i bezbjednost na internetu.

  Preporučamo najnoviju verziju preglednika Chrome ili Firefox