Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  BESPLATNI UPGRADE

  Usluga dostupna na određenim lokacijama i kod određenih rent a car tvrtki
  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Besplatni upgrade pri najmu vozila širom svijeta sa tvrtkom Auto Europe

  Auto Europe se ponosi svojim 60 godina dugim iskustvom na rent a car tržištu. Naš višegodišnji angažman doveo je do plodne suradnje sa vodećim rent a car tvrtkama u 180 zemalja svijeta. Zahvaljujući ovoj suradnji, u mogućnosti smo ponuditi našim klijentima puno više prednosti i niže cijene u odnosu na konkurenciju.

  Jedna od naših najtraženijih ponuda je besplatni upgrade u mnogobrojnim destinacijama širom svijeta. Besplatni upgrade znači da ako ste rezervirali automobil iz niže kategorije, na licu mjesta možete dobiti bolji automobil, iz više kategorije sa dodatnom opremom i to bez ikakve nadoknade. Na primjer, to može biti zamjena Mini za Economy klasu, ili zamjena auta bez A/C za onaj sa A/C. Ove opcije su jasno naznačene u rezultatima pretrage na našem sustavu za rezervaciju.

  Molimo Vas kliknite na ime države ili zastavu ispod kako biste doznali više o dostupnim upgrade ponudama na datim lokacijama.

  Svaki naš upgrade jasno je prikazan tijekom procesa rezervacije i dostupan je u sljedećim zemljama:
  DRŽAVA RENT A CAR TVRTKA REZERVIRANO UPGRADE VRIJEDI ZA
  BelgijaBelgija Avis Mini, 2-4 vrata bez A/C Economy, 2-4 vrata bez A/C Rezervacije sa preuzimanjem do 30.06.2022.
  GrčkaGrčka Enterprise Mini, 2-4 vrata bez A/C Mini, 4 vrata sa A/C Rezervacije sa preuzimanjem do 30.06.2022.
  GrčkaGrčka Enterprise Economy, 2-4 vrata bez A/C Economy, 4 vrata sa A/C Rezervacije sa preuzimanjem do 30.06.2022.
  HrvatskaHrvatska Maxx Mini, 2-4 vrata bez A/C Economy, 4 vrata sa A/C Rezervacije napravljene do 31.05.2022 i sa preuzimanjem od 24.04.2022 do 31.05.2022.
  HrvatskaHrvatska Maxx Economy, 2-4 vrata sa A/C Compact, 4 vrata sa A/C Rezervacije napravljene do 31.05.2022 i sa preuzimanjem od 24.04.2022 do 31.05.2022.

  Napomena: Upgrade ponude koje su trenutačno dostupne prikazane su na web stranici. Promjena ovih ponuda, kao i njihovo storniranje može se izvršiti bez prethodne obavijesti. Rezervacija upgrade ponuda može se izvršiti samo putem web stranice Auto Europe te se ne mogu kombinirati s drugim ponudama.