Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  SAD I KANADA FANTASTIČNE PONUDE

  Najam vozila diljem svijeta
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Najam vozila diljem svijeta

  Paket Gold Rate – specijalni popusti za najam vozila u SAD-u i Kanadi!

  Gold Rate SAD & KanadaNa Vašem sljedećem putovanju u SAD ili Kanadu očekuju Vas ogromni popusti! Paket Gold Rate je ekskluzivna ponuda za sve one koji traže rent a car popuste u SAD-u i Kanadi. Doznajte više o ovom paketu i što on obuhvaća u tekstu ispod.

  Što je paket Gold Rate?

  Gold Rate paket je specijalna ponuda u širokoj paleti popusta kod Auto Europe koju možete dodati svojoj rezervaciji za najam vozila u SAD-u. Pronađite vozilo koje odgovara Vašim kriterijima i jednostavno dodajte paket Gold Rate za dodatnu uštedu povrh naših već niskih cijena najma.

  Prednosti paketa Gold Rate

  Tri dodatna vozača

  Kao što sigurno već i znate, većina rent a car rezervacija ne uključuje dodatne vozače, te se za njih mora platiti dodatna naknada. Međutim, naš paket Gold Rate podrazumijeva ne jednog već tri dodatna vozača i to besplatno! Ovo može biti veoma praktično na dugim putovanjima kroz SAD i Kanadu, kada ćete se moći smjenjivati za volanom i odmoriti prije nastavka vožnje.

  Pun rezervoar goriva

  Ovo je možda i najbolji dio paketa Gold Rate – potpuno besplatno ćete dobiti prvi rezervoar goriva! Vaše je samo da sjednete u auto, opušteno i bez brige, i krenete na put. Ne morate brinuti ni o tome da li ćete ubrzo pronaći benzinsku crpku jer ste već obezbeđeni!

  Po izboru: GPS

  Lokalne rent a car tvrtke često će vam ponuditi satnav po određenoj cijeni, što će gotovo sigurno povećati i cijenu najma. Izbjegnite to tako što ćete dodati GPS uređaj u paket Gold Rate. Budući da GPS nije automatski uključen u Gold Rate, morate potražiti Gold Rate sa opisom GPS-a u našem sustavu za rezervaciju dodatne opreme. Rezervirajte GPS uređaj a on će biti spreman kada stignete.

  Kako mogu dodati paket Gold Rate mojoj rezervaciji?

  Pronađite automobil u SAD-u ili Kanadi pomoću našeg sustava za rezervacije. Ispunite tražilicu sukladno svojim željama i potrebama, a zatim kliknite gumb "Predračun". Bit će Vam prikazani svi odgovarajući rezultati pretraživanja. Kliknite na ime rent a car tvrtke ili na cijenu, pomaknite miša prema dolje i pronađite paket Gold Rate koji se nudi u opisu vozila. Evo primjera:

  Auto Europe Gold Rate paket
  Poboljšajte iskustvo

  Preglednik koji koristite nije podržan od naše internetske stranice. Molimo nadogradite Vaš preglednik kako biste poboljšali svoje iskustvo i bezbjednost na internetu.

  Preporučamo najnoviju verziju preglednika Chrome ili Firefox