Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  SAD I KANADA FANTASTIČNE PONUDE

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Specijalni popusti na najam vozila u SAD-u i Kanadi

  Gold Rate SAD-u i Kanadi

  Na vašem sljedećem putovanju u SAD ili Kanadu očekuju vas ogromni popusti! Auto Europe Gold Rate paket ekskluzivna je ponuda koju smo pripremili za sve one koji traže popuste na rent a car u SAD-u i Kanadi. U tekstu ispod doznajte više o ovom paketu i što on obuhvaća.

  Prednosti Gold Rate paketa

  Pun spremnik goriva
  Pun spremnik goriva

  Ovo je možda i najbolji dio paketa Gold Rate – potpuno besplatno ćete dobiti prvi spremnik goriva! Vaše je samo da sjednete u auto, opušteno i bez brige, i krenete na put. Ne morate brinuti ni o tome da li ćete ubrzo pronaći benzinsku crpku jer ste već osigurani!

  GPS - opcionalno
  GPS - opcionalno

  Lokalne rent a car tvrtke često će vam ponuditi satnav po određenoj cijeni, što će gotovo sigurno povećati i cijenu najma. Izbjegnite to tako što ćete dodati GPS uređaj u paket Gold Rate. Budući da GPS nije automatski uključen u Gold Rate, morate potražiti Gold Rate sa opisom GPS-a u našem sustavu za rezervaciju dodatne opreme. Rezervirajte GPS uređaj a on će biti spreman kada stignete.

  Kako mogu dodati paket Gold Rate mojoj rezervaciji?

  Pronađite automobil u SAD-u ili Kanadi pomoću našeg sustava za rezervacije. Ispunite tražilicu sukladno svojim željama i potrebama, a zatim kliknite gumb "Predračun". Bit će Vam prikazani svi odgovarajući rezultati pretraživanja. Kliknite na ime rent a car tvrtke ili na cijenu, pomaknite miša prema dolje i pronađite paket Gold Rate koji se nudi u opisu vozila.