Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  INFORMACIJE O PUTOVANJU

  Otkrijte svijet sa Auto Europe
  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Informacije o putovanju - Otkrijte svijet automobilom

  Auto Europe već preko 60 godina uspješno djeluje kao jedan od najpoznatijih rent a car posrednika i aktivan je gotovo u cijelom svijetu. Blisko surađujemo s najvećim imenima u rent a car industriji, među kojima su Europcar, Hertz, Enterprise ili Avis, kako bismo svojim klijentima osigurali najpovoljnije ponude, i to na 24.000 lokacija u 180 zemalja svijeta. Posjetite našu web stranicu, i uživajte u brojnim prednostima naših nevjerojatnih ponuda, koje će vam omogućiti odabir najboljeg vozila za vas, uz maksimalnu sigurnost i najviši stupanj profesionalnosti. Ako pak rezervaciju radije želite napraviti putem telefona, nazovite naše stručnjake za najam vozila na +49 89 412 097 83 koji će vam rado pomoći pri rezervaciji, ali i svemu ostalom vezanom za vaš najam vozila. Uvijek imajte na umu da smo za vas tu prije, za vrijeme i nakon vašeg najma.

  Čak i kada ste iskusni putnik, uvijek je korisno saznati neke dodatne informacije o destinaciji u koju želimo putovati. Auto Europe je u tu svrhu pokrenuo novi sustav informiranja, objedinio dugogodišnja iskustva i aktualne informacije na jednom mjestu. Naš popularni travel blog je još jedna mogućnost da se prije putovanja informirate o svemu vezanom za najam vozila, zemlju u koju namjeravate putovati, prometna pravila i važne turističke informacije. Ako nemate točan plan putovanja, iskoristite naše stranice kao inspiraciju za dnevne izlete, vikend ili dulja putovanja, te korisne savjete i smjernice kada ste već na putu. Ovdje se inspirirajte našim blogom o putovanjima.. Neka vam naše objave pune korisnih informacija posluže kao inspiracija, ali i priprema za najam vozila bilo gdje u svijetu. Potražite najvažnije savjete o najmu kako biste si osigurali iskustvo putovanja bez stresa. Trebate više informacija? Posjetite našu stranicu najam vozila u cijelom svijetu i informirajte se i o tome što trebate znati o destinaciji u koju putujete, i o svom najmu vozila. Pratite nas redovito i profitirajte od naših ponuda, koje su uvijek korak ispred drugih!

  Informacije o putovanju na destinacije diljem svijeta

  Informacije o putovanju u Njemačku
  Njemačka
  Informacije o putovanju u Francusku
  Francuska
  Informacije o putovanju u Grčku
  Grčka
  Informacije o putovanju u Veliku Britaniju
  Velika Britanija
  Informacije o putovanju u Irsku
  Irska
  Informacije o putovanju u Italiju
  Italija
  Informacije o putovanju u Hrvatsku
  Hrvatska
  Informacije o putovanju u Nizozemsku
  Nizozemska
  Informacije o putovanju u Austriju
  Austrija
  Informacije o putovanju u Portugal
  Portugal
  Informacije o putovanju u Švicarsku
  Švicarska
  Informacije o putovanju u Španjolsku
  Španjolska
  Informacije o putovanju u Južnu Afriku
  Južna Afrika
  Informacije o putovanju u SAD
  USA

  Korisne informacije za planiranje putovanja

  Planirate li najam vozila za svoje sljedeće putovanje u inozemstvo? Saznajte sve o osiguranjima i pokrićima, dobi vozača i ograničenjima vozačke dozvole, cestarinama i još puno toga, prije nego što preuzete svoje vozilo. Na jednom mjestu nađite odgovore na najčešće postavljana pitanja o najmu vozila.

  Pratite nas redovito i uvijek budite informirani o našim posebnim ponudama, vikend akcijama, besplatnim uslugama i upgradeima. Uštedite uz jamstvo najniže cijene na tržištu, koje vam ujedno jamči i kvalitetu te najbolju korisničku podršku. Ovdje se inspirirajte našim brojnim posebnim ponudama.