Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  SAMO ZA ČLANOVE

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta
  Uštedite i do 10%* na svim rezervacijama sa Auto Europe diljem svijeta. Samo do utorka! Rezervirajte sada i uštedite!
  Uštedite sa Auto Europe

  Započnite sa uštedama!

  Pristupanjem našem programu članstva dobit ćete više od samo fantastičnih ponuda! Moći ćete odmah upravljati svojim sadašnjim, ali i budućim rezervacijama, a sustav sa prethodno popunjenim podatcima će vam olakšati i ubrzati cijeli proces – što će vam dati dodatno vrijeme da se prepustite uzbudljivim planovima za svoje putovanje.

  Ako to nije dovoljno, svi članovi imaju popust i do 10%* na sve rezervacije za najam vozila, uključujući i pristup jedinstvenim ponudama osmišljenim samo za članove!
  A sa svim vašim podatcima sigurno pohranjenim u našem sustavu, najam vozila i organizacija vašeg sljedećeg putovanja će biti čak i brža i lakša nego što je to bila ikad do sada!

  Ne propuštajte prilike i postanite član Auto Europe već danas, što će vam se vratiti kroz brojne odlične ponude!

  Vremenski ograničene ponude
   

  Napomena: Ponude se mogu povući bez prethodne najave i podložne su promjenama. Ovisno o destinaciji, popusti mogu biti ograničeni samo na određeni period, ili na kilometražu, a ne na cijeli iznos vouchera. Ponude na ovoj web stranici vrijede samo za nove rezervacije napravljene na ovoj web stranici. * Ova ponuda vrijedi samo za rezervacije napravljene do 26.10.2021, sa preuzimanjem vozila do 31.12.2022. Navedeni popusti ne vrijede za Alamo, National i Enterprise.