Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U CIJELOM SVIJETU

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta
  Zašto rezervirati kod nas?
  • Usporedite cijene svih rent a car tvrtki
  • Besplatno otkazivanje rezervacije do 48 sati prije preuzimanja vozila
  • Bez naknade za korištenje kreditne kartice
  • Podrška korisničkog centra 7 dana u tjednu
  • 24 000 lokacija širom svijeta

  Vodič za rent a car – što sve nudi Auto Europe

  Najam vozila u cijelom svijetu


  Auto Europe je jedan od najstarijih međunarodnih posrednika za najam automobila. Mi povezujemo klijente sa rent a car tvrtkama u preko 180 zemalja širom svijeta i omogućavamo najniže cijene na tržištu. Provjerite! Poslujemo od davne 1954. godine, a do sada smo razvili uspješnu suradnju sa svim većim tvrtkama za rent a car kao što su Avis, Hertz i Europcar. Putem tražilice na našoj internetskoj stranici možete jednostavno i brzo usporediti veliki broj rent a car tvrtki, cijena, vozila, i ocijena, a to sve na više od 24 000 lokacija diljem svijeta!

  Uz rent a car uslugu i jamstvo najniže cijene, nudimo i nekoliko specijaliziranih usluga. Tu spadaju najam luksuznih vozila, najam kampera. Kliknite na neku od poveznica da biste doznali više!

  Zahvaljujući suradnji sa renomiranim tvrtkama za najam vozila, kako velikim svjetskim, tako i onim manjim lokalnim, možemo jamčiti najniže cijene, niže nego bilo gdje drugdje na tržištu, pa čak i od cijena kod samih rent a car tvrtki! Da li Vam je potreban auto za poslovni put? Ili možda moćan SUV za skijanje sa prijateljima? Volite prirodu i želite istraživati nove predjele kamperom? Ili biste voljeli doživjeti dašak glamura u luksuznom kabrioletu? Mi smo tu i ispunjavamo Vaše želje! Auto Europe se ponosi kako garancijom najniže cijene, tako i kvalitetom usluge i nagrađivanom službom za korisnike. Pozovite nas ili nam napišite email a mi ćemo vam rado pomoći u potrazi za najboljim paketom usluga!

  Kako pronaći savršeno vozilo za najam i napraviti rezervaciju?

  Postoje dvije mogućnosti za rezervaciju automobila sa Auto Europe. Koristeći našu online tražilicu i rezervacijski sustav na internetskoj stranici, možete pretražiti sve ponude mnogobrojnih rent a car tvrtki i rezervirati najam vozila u samo tri laka koraka. Prvo unesite datum i mjesto gdje i kada želite unajmiti automobil. Zatim usporedite razne tvrtke i njihove cijene, kao i kategorije vozila i ostale pojedinosti. Rezultati su prikazani sažeto i vrlo pregledno. Naposljetku, odaberite željeno vozilo, unesite podatke o plaćanju, i primit ćete email sa svim detaljima rezervacije.

  Drugi način je putem telefonskog razgovora sa našim osobljem za rezervacije. Jedan od naših stručnjaka za najam vozila će vas voditi kroz svaki korak rezervacije i pomoći vam pronaći idealnu uslugu skrojenu baš po Vašoj mjeri. Auto Europe često ima i promotivne ponude, rasprodaje i akcije, što predstavlja dodatnu uštedu prilikom rezervacije! Jednostavno se prijavite na naš newsletter ili posjetite našu stranicu Promotivne ponude. Čekaju vas popusti za rent a car vikendom, dodatne vozače, GPS uređaj i još mnogo toga!

  Naše najpopularnije destinacije u svijetu

  Auto Europe je uvijek tu kada nas trebate!

  Drago nam je što smo u mogućnosti pružiti vam usluge najma, nagrađivanu korisničku službu, lako dostupnu cijelog tjedna, i najniže cijene na tržištu. Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja, bilo da se radi o osiguranju, destinacijama ili raznim propisima širom svijeta, te će pojednostaviti čak i najsloženije pojmove. Zato se ostavite bilo kakve brige, prepustite cijelu organizaciju našim profesionalcima i osjećajte se ugodno na godišnjem odmoru.

  Auto Europe polaže na besprijekorno iskustvo svojih klijenata. Sa tim ciljem pružamo vam mogućnost kupovine paketa kojim ćete zaštititi, odnosno otkupiti svoj udio u eventualnoj šteti nastaloj na unajmljenom vozilu. Više doznajte na stranici o povratu učešća u šteti. Svakako znamo i da se planovi nekad znaju promijeniti u zadnjem trenutku. Radi toga imamo nenadmašnu otkaznu regulativu koja iznosi samo 48 sati. To praktično znači kako možete otkazati rezervaciju u bilo kojem trenutku do najviše dva dana prije preuzimanja vozila. Uz nevjerojatne cijene, izvrsnu uslugu i besplatno otkazivanje rezervacije do 48 sati, sve govori u prilog rezervaciji najma vozila sa Auto Europe. Tu smo za sva vaša pitanja!