Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  O AUTO EUROPE

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Auto Europe - Rent a car od 1954

  Auto Europe

  Priča o Auto Europi započela je davne 1954. godine, kada je tvrtka osnovana u SAD-u kako bi Amerikancima pomagala pri iznajmljivanju automobila tijekom posjeta rođacima u Europi. Od tada se naš poslovni koncept posebno razvio. Danas smo ponosni što našim klijentima nudimo sveobuhvatnu uslugu, koja uključuje ne samo najam automobila, već i najam kampera, kao i usluge vozača.

  Filozofija svih nas u tvrtki Auto Europe fokusira se na klijente i kvalitetu, i stoga surađujemo sa s glavnim međunarodnim dobavljačima kao što su Avis, Budget, Europcar i Hertz, kao i velikim brojem regionalnih dobavljača. Zadovoljstvo kupaca stoji u središtu našeg poslovanja u svakom trenutku.


  VELIKI
  RASPON USLUGA
  Veliki raspon usluga

  Kao jedan od vodećih svjetskih brokera, imamo pristup velikom broju automobila na više od 24,000 lokacija širom svijeta. Pošto uvijek težimo pružiti svojim klijentima vrhunsku uslugu, dodatno smo proširili našu ponudu te vam osim najma vozila nudimo i najam kampera ili usluge vozača - sve za sretne klijente!

  NAGRAĐIVANA
  SLUŽBA ZA KORISNIKE
  Služba za korisnike

  Auto Europe vam nastoji izaći u susret tijekom cjelokupnog planiranja putovanja. Vaše zadovoljstvo je naš cilj i prioritet. Ljubazno osoblje Auto Europe vam je na raspolaganju 7 dana u tjednu i spremno je odgovoriti na sva Vaša pitanja, te vam pomoći pri rezervaciji. Ponosimo se nagradama koje je dobila naša služba za korisnike, uvijek spremna pobrinuti se za Vaše upite i zahtjeve na profesionalan i efikasan način. Nemojte nam vjerovati na riječ – provjerite iskustva stvarnih klijenata na našoj internetskoj stranici.

  NAJAM
  KAMPERA
  Najam kampera
  Kada idete na put sa obitelji, ideja o privremenom domu na kotačima dok istražujete nove krajolike je više nego primamljiva, zar ne? Zahvaljujući Auto Europe i našoj usluzi najma kampera, uvijek možete biti mirni dok putujete i ne morate plaćati visoke cijene hotelskih smještaja za cijelu obitelj. Sa obiljem kapaciteta za prtljagu i fleksibilnosti kao glavnom kvalitetom, putovanje unajmljenim kamperom će u vama probuditi istraživača i avanturistu čim krenete! Štoviše, Auto Europe jamči veličinu vozila, tako da se možete opustiti i odabrati baš ono po svojoj mjeri.
  OSOBNI VOZAČ I TRANSFER DO ILI OD ZRAČNE LUKE
  Transfer do ili od zračne luke
  Prvi put ste u novom gradu i pokušavate pronaći svoj hotel? Nešto slično smo svi doživjeli. Zašto ne biste iskoristili novu ponudu Auto Europe koja uključuje osobnog vozača i transfer do ili od zračne luke? Sigurno ćete uštedjeti kako vrijeme tako i energiju potrebnu za dalje putovanje, bilo da idete na godišnji odmor ili na poslovni sastanak. Naši vozači odlično govore engleski i izuzetno dobro poznaju lokalna mjesta. Vaše je samo da se opustite a oni će vas odvesti kamo god poželite.
  Poboljšajte iskustvo

  Preglednik koji koristite nije podržan od naše internetske stranice. Molimo nadogradite Vaš preglednik kako biste poboljšali svoje iskustvo i bezbjednost na internetu.

  Preporučamo najnoviju verziju preglednika Chrome ili Firefox