Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  O AUTO EUROPE

  O Auto Europe
  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Auto Europe - Rent a car od 1954

  Auto Europe - Rent a car od 1954

  Priča o Auto Europi započela je davne 1954. godine, kada je tvrtka osnovana u SAD-u kako bi Amerikancima pomagala pri iznajmljivanju automobila tijekom posjeta rođacima u Europi. Od tada se naš poslovni koncept posebno razvio. Danas smo ponosni što našim klijentima nudimo sveobuhvatnu uslugu, koja uključuje ne samo najam automobila, već i najam kampera.

  Filozofija svih nas u tvrtki Auto Europe fokusira se na klijente i kvalitetu, a naših 60 godina postojanja i stečenog iskustva nas razlikuju od drugih kompanija. Naši visoko profesionalni stručnjaci su vam na raspolaganju 7 dana u tjednu, kako bi vas mogli savjetovati o najmu vozila, ili vam bili pri ruci tijekom ili po završetku procesa rezervacije, i to ne samo kako bi vam osigurali najbolju cijenu na tržištu, nego vam pružili i najbolju moguću uslugu. Zadovoljstvo kupaca stoji u središtu našeg poslovanja u svakom trenutku.


  VELIKI
  RASPON USLUGA
  Veliki raspon usluga

  Kao jedan od vodećih svjetskih brokera, imamo pristup velikom broju automobila na više od 24,000 lokacija širom svijeta. Pošto uvijek težimo pružiti svojim klijentima vrhunsku uslugu, dodatno smo proširili našu ponudu te vam osim najma vozila nudimo i najam kampera - sve za sretne klijente!

  NAGRAĐIVANA
  SLUŽBA ZA KORISNIKE
  Služba za korisnike

  Auto Europe vam nastoji izaći u susret tijekom cjelokupnog planiranja putovanja. Vaše zadovoljstvo je naš cilj i prioritet. Ljubazno osoblje Auto Europe vam je na raspolaganju 7 dana u tjednu i spremno je odgovoriti na sva Vaša pitanja, te vam pomoći pri rezervaciji. Ponosimo se nagradama koje je dobila naša služba za korisnike, uvijek spremna pobrinuti se za Vaše upite i zahtjeve na profesionalan i efikasan način. Nemojte nam vjerovati na riječ – provjerite iskustva stvarnih klijenata na našoj internetskoj stranici.

  NAJAM
  KAMPERA
  Najam kampera
  Kada idete na put sa obitelji, ideja o privremenom domu na kotačima dok istražujete nove krajolike je više nego primamljiva, zar ne? Zahvaljujući Auto Europe i našoj usluzi najma kampera, uvijek možete biti mirni dok putujete i ne morate plaćati visoke cijene hotelskih smještaja za cijelu obitelj. Sa obiljem kapaciteta za prtljagu i fleksibilnosti kao glavnom kvalitetom, putovanje unajmljenim kamperom će u vama probuditi istraživača i avanturistu čim krenete! Štoviše, Auto Europe jamči veličinu vozila, tako da se možete opustiti i odabrati baš ono po svojoj mjeri.
  AUTO EUROPE RENT A CAR PARTNERI
  Auto Europe rent a car partneri
  Auto Europe surađuje sa vrhunskim rent a car tvrtkama - koje su crème de la crème u međunarodnoj auto industriji - što nam omogućava osigurati vam najbolje cijene na tržištu i najveći izbor vozila diljem svijeta. Ključ našeg uspjeha je izvrsna i jaka veza koju smo uspostavili sa svim vodećim tvrtkama u ovom poslu, kao što su to Europcar (najveći u Europi) i globalno vodeći Avis Budget Group i Enterprise Holdings (kojima pripadaju i Enterprise, National i Alamo), kao i najpouzdanijim lokalnim rent a car tvrtkama. Još važnije je to što se našim klijentima neprestano trudimo osigurati najbržu i neproblematičnu uslugu i iskustvo najma vozila po standardima najnovijih tehnoloških poboljšanja, uključujući i InterRentovu inovaciju Key'n Go sistem koji vozačima omogućava izbjegavanje dugog čekanaj u redovima prilikom preuzimanja i povrata vozila