Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  OPUSTITE SE UZ OSOBNOG VOZAČA

  Najam vozila diljem svijeta
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Najam vozila diljem svijeta

  Najam vozila sa osobnim vozačem – usluge šofera diljem svijeta

  Osim jeftinog najma vozila, Auto Europe također nudi uslugu šofera u svim većim gradovima Europe, SAD-a i Kine. Usluga šofera također uključuje prijevoz do hotela, poslovnog sastanka ili individualno skrojene ture kroz grad ili državu tijekom cjelokupnog trajanja ugovora o najmu. Profitirajte od fantastičnih ponuda Auto Europe za najam kampera kao i luksuznih i sportskih vozila već na Vašem sljedećem putovanju!

  Uživajte u vrhunskom putovanju uz našu uslugu najma automobila sa vozačem. Planirajte unaprijed i podnijesite zahtjev za uslugu šofera, a netko iz naše mreže iskusnih, pristojnih i stručnih vozača će Vam biti na usluzi tijekom puta. Naši vozači govore tečno engleski i imaju sveobuhvatno znanje o datom području, tako da možete profitirati ne samo od udobnosti i praktičnosti vožnje nego i imati osobnog gradskog vodiča. Recite „zbogom“ vožnji naslepo kroz nepoznate ulice i isprobajte novi način putovanja sa osobnim vozačem koji će Vam pokazati ono najbolje u gradu, uključujući restorane i klubove, i podijeliti svoje savjete i prijedloge.

  PREDNOSTI NAJMA AUTA SA OSOBNIM VOZAČEM UZ AUTO EUROPE

  Isprobajte novi način putovanja sa privatnim osobnim vozačem uz Auto Europe te putujte udobno, baš onako kako i zaslužujete. Zaboravite na snalaženje po ulicama nepoznatih gradova i skoncentrirajte se na pravi razlog vašeg putovanja, bilo da je to razgledanje ili poslovni sastanak. Ovu uslugu, baš kao i uslugu transfera, možete lako zatražiti putem naše internetske stranice ili telefonski na broj +385 (0) 1 344 5814. Naš tim će vam rado pomoći u realizaciji putovanja!

  Luksuzni i sportski automobili Najam auta sa vozačem - Auto Europe Besplatno otkazivanje rezervacije
  Vrhunska vozila Osobni vozač Besplatno otkazivanje rezervacije
  Odaberite savršeni automobil iz naše prestižne flote luksuznih vozila uključujući limuzine, SUV vozila, kabriolete i udobne kombije. Vožnja sa privatnim vozačem odgovara najvišim standardima; profesionalni i ljubazni vozači tečno govore engleski i voze prestižne automobile. Možete dopuniti ili otkazati rezervaciju potpuno besplatno ukoliko to učinite najviše 48 sati prije početka najma.

  Usluga šoferaUsluga prijevoza do i od zračne luke

  Zadnje što želite na poslovnom putovanju je kašnjenje. Uštedite na vremenu i pouzdajte se u našu uslugu šofera na svakom Vašem poslovnom putu u Europi, SAD-u ili Kini. Jedan od naših ljubaznih vozača dočekat će Vas na terminaul zračne luke i odvesti u elegantnom i udobnom vozilu na željeno odredište, bio to hotel ili mjesto održavanja poslovnog sastanka. Po završetku, odvest će vas nazad u zračnu luku. Uštedite vrijeme i impresionirajte poslovne partnere uz pomoć naše vrhunske usluge najma vozila sa vozačem.

  Kako organizirati transfer ili najam auta sa osobnim vozačem

  Već preko 60 godina zadovoljavamo najviše standarde rent a car industrije. Ponosimo se našom nagrađivanom službom za korisnike, čije je osoblje tu za vas 7 dana u tjednu. Nazovite nas na +385 (0) 1 344 5814 da biste rezervirali uslugu transfera ili osobnog vozača. Ako ste u stisci s vremenom, popunite online obrazac a mi ćemo vam se javiti čim je prije moguće i to sa svim aktualnim ponudama i niskim cijenama.

  Poboljšajte iskustvo

  Preglednik koji koristite nije podržan od naše internetske stranice. Molimo nadogradite Vaš preglednik kako biste poboljšali svoje iskustvo i bezbjednost na internetu.

  Preporučamo najnoviju verziju preglednika Chrome ili Firefox