Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  OPUSTITE SE UZ OSOBNOG VOZAČA

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Najam vozila sa osobnim vozačem – usluge šofera diljem svijeta

  Osim jeftinog najma vozila, Auto Europe također nudi uslugu šofera u svim većim gradovima Europe, SAD-a i Kine. Usluga šofera također uključuje prijevoz do hotela, poslovnog sastanka ili individualno skrojene ture kroz grad ili državu tijekom cjelokupnog trajanja ugovora o najmu. Profitirajte od fantastičnih ponuda Auto Europe za najam kampera kao i luksuznih i sportskih vozila već na Vašem sljedećem putovanju!

  Uživajte u vrhunskom putovanju uz našu uslugu najma automobila sa vozačem. Planirajte unaprijed i podnijesite zahtjev za uslugu šofera, a netko iz naše mreže iskusnih, pristojnih i stručnih vozača će Vam biti na usluzi tijekom puta. Naši vozači govore tečno engleski i imaju sveobuhvatno znanje o datom području, tako da možete profitirati ne samo od udobnosti i praktičnosti vožnje nego i imati osobnog gradskog vodiča. Recite „zbogom“ vožnji naslepo kroz nepoznate ulice i isprobajte novi način putovanja sa osobnim vozačem koji će Vam pokazati ono najbolje u gradu, uključujući restorane i klubove, i podijeliti svoje savjete i prijedloge.

  PREDNOSTI NAJMA AUTA SA OSOBNIM VOZAČEM UZ AUTO EUROPE

  Isprobajte novi način putovanja sa privatnim osobnim vozačem uz Auto Europe te putujte udobno, baš onako kako i zaslužujete. Zaboravite na snalaženje po ulicama nepoznatih gradova i skoncentrirajte se na pravi razlog vašeg putovanja, bilo da je to razgledanje ili poslovni sastanak. Ovu uslugu, baš kao i uslugu transfera, možete lako zatražiti putem naše internetske stranice ili telefonski na broj +385 (0) 1 344 5814. Naš tim će vam rado pomoći u realizaciji putovanja!

  Luksuzni i sportski automobili Najam auta sa vozačem - Auto Europe Besplatno otkazivanje rezervacije
  Vrhunska vozila Osobni vozač Besplatno otkazivanje rezervacije
  Odaberite savršeni automobil iz naše prestižne flote luksuznih vozila uključujući limuzine, SUV vozila, kabriolete i udobne kombije. Vožnja sa privatnim vozačem odgovara najvišim standardima; profesionalni i ljubazni vozači tečno govore engleski i voze prestižne automobile. Možete dopuniti ili otkazati rezervaciju potpuno besplatno ukoliko to učinite najviše 48 sati prije početka najma.

  Usluga šoferaUsluga prijevoza do i od zračne luke

  Zadnje što želite na poslovnom putovanju je kašnjenje. Uštedite na vremenu i pouzdajte se u našu uslugu šofera na svakom Vašem poslovnom putu u Europi, SAD-u ili Kini. Jedan od naših ljubaznih vozača dočekat će Vas na terminaul zračne luke i odvesti u elegantnom i udobnom vozilu na željeno odredište, bio to hotel ili mjesto održavanja poslovnog sastanka. Po završetku, odvest će vas nazad u zračnu luku. Uštedite vrijeme i impresionirajte poslovne partnere uz pomoć naše vrhunske usluge najma vozila sa vozačem.

  Kako organizirati transfer ili najam auta sa osobnim vozačem

  Već preko 60 godina zadovoljavamo najviše standarde rent a car industrije. Ponosimo se našom nagrađivanom službom za korisnike, čije je osoblje tu za vas 7 dana u tjednu. Nazovite nas na +385 (0) 1 344 5814 da biste rezervirali uslugu transfera ili osobnog vozača. Ako ste u stisci s vremenom, popunite online obrazac a mi ćemo vam se javiti čim je prije moguće i to sa svim aktualnim ponudama i niskim cijenama.

  Poboljšajte iskustvo

  Preglednik koji koristite nije podržan od naše internetske stranice. Molimo nadogradite Vaš preglednik kako biste poboljšali svoje iskustvo i bezbjednost na internetu.

  Preporučamo najnoviju verziju preglednika Chrome ili Firefox