Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  POKRIĆE U SLUČAJU OTKAZIVANJA

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Pokriće u slučaju otkazivanja

  Naš program povrata novca za kasno otkazivanje zaštitit će vas u neočekivanom slučaju. Iako kao klijent rezervaciju možete besplatno otkazati do 48 sati prije preuzimanja vozila, Pokriće u slučaju otkazivanja štiti vas i unutar tih 48 sati, s rokom za zahtjev do 30 dana. Sa štrajkovima i lošim vremenskim prilikama koji utječu na promjene planove putovanja i koji su izvan vaše kontrole, Auto Europe je učinio sve da osigura vašu potpunu pokrivenost bez obzira na sve što se može dogoditi. Stoga, za dodatni mir, odaberite naše pokriće u slučaju otkazivanja prilikom rezervacije sljedećeg najma vozila kako biste bili u potpunosti zaštićeni u slučaju bilo kakvih nepredviđenih okolnosti.

  Dodaj pokriće za kasno otkazivanje mojoj rezervaciji

  Dodavanje našeg pokrića u slučaju otkazivanja prilikom rezervacije vozila je vrlo jednostavno. Sve što trebate napraviti je kliknut na kvačicu i odabrati ovu uslugu tijekom cijelog procesa rezervacije, odnosno kad god vi to poželite. No, ako niste sigurni, možete nazvati i naše stručne suradnike na +49 89 412 097 83 i zamoliti ih da to naprave umjesto vas. Molimo da imate na umu da je ova usluga dostupna samo za rezervacije napravljene do 48 sati prije preuzimanja vozila, i samo za rezervacije u trajanju do maksimalno 21 dan te ukupne vrijednosti do približno 3.000 eura. U nastavku pročitajte detaljna pravila i informacije o ovom uzbudljivom novom proizvodu i opustite se uz Auto Europe na svom sljedećem putovanju.

  Auto Europe – Pokriće u slučaju otkazivanja
  Pokriće u slučaju otkazivanja - Uvjeti i odredbe

  Sve rezervacije za najam vozila napravljene putem Auto Europe mogu se otkazati iz bilo kojeg razloga do 48 sati prije vremena i datuma početka rezervacije. To možete učiniti tako što ćete posjetit stranicu Auto Europe rezervacije ovdje.

  Ako želite podnijeti zahtjev u okviru pokrića u slučaju otkazivanja molimo obratite se Auto Europe telefonski ili putem e-maila, navedenih na vašoj potvrdi rezervacije. Kontaktirajte tvrtku Auto Euorpe što je prije moguće nakon štetnog slučaja za koji želite podnijeti zahtjev.

  Što je uključeno u pokriće

  Ovo pokriće u slučaju otkazivanja do 48 sati prije početka rezervacije, ili nakon što preuzmete vozilo za najam, nadoknadit će vam ukupne troškove najma ili proporcionalni dio vaše dnevne cijene rezervacije ako vozilo morate vratiti ranije iz nekog od dolje navedenih razloga:

  1.1 Odgoda putovanja i zakašnjeli dolazak.

  1.2 Onemogućenost najmoprimca radi nezgode, tjelesne ozeljede ili bolesti.

  1.3 Zabrana putovanja ili karantena koja je zakonski određena unutar 48 sati prije početka najma, ili tijekom najma.

  1.4 Svi štrajkovi, uključujući i štrajkove avio kompanija ili službi avio prometa itd.

  1.5 Vremenske neprilike, kao što su snijeg, magla, mraz, oluja, uragan i vulkanski pepeo.

  Što nije uključeno u pokriće

  Ovo pokriće u slučaju otkazivanja ne pokriva slučajeve koji su izravnim ili neizravnim putem proizašli iz dolje navedenih razloga:

  2.1 Najmoprimac ne želi putovati i o tome nije obavijestio Auto Europe 48 sati prije preuzimanja vozila.

  2.2 Najmoprimac nema važeću vozačku dozvolu ili kreditnu karticu koja glasi na ime glavnog vozača, koji sklapa ugovor sa rent a car tvrtkom, ili na kartici nema dovoljno sredstava da bi uopće mogao dobiti vozilo za najam.

  Kako ću napraviti zahtjev za povrat sredstava

  Dužni ste Auto Europe dostaviti dokaze koji će potkrijepiti razloge za zahtjevom, što je prije moguće, i nikako ne kasnije od od trideset (30) dana nakon što ste prvi put izvijestili Auto Europe.

  Povrat sredstava se neće vršiti ako je klijent znao za otkazivanje više od 48 sati prije preuzimanja vozila, a o tome nije obavijestio Auto Europe kako bi pravovremeno izvršio otkazivanje.

  Ako u obrascu za povrat sredstava nisu dostavljeni dokazi koji potkrepljuju opravdanost povrata, moguće je da će zahtjev biti odbijen.

  Napomena: za prijave koje su posljedica tjelesne ozljede ili bolesti, od vas će se zatražiti da dostavite službeni medicinski dokument kojim se potvrđuje uzrok otkazivanja.

  Naš cilj je osigurati da se svi aspekti vašeg pokrića u slučaju otkazivanja rješavaju brzo, učinkovito i korektno. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa pokrićem u slučaju otkazivanja rezervacije, ili niste sigurni kako točno trebate postupiti, prvo se obratite na:

  Auto Europe Deutschland GmbH
  Landsbergerstrasse 155
  80687 Muenchen, Njemačka
  Registar: Okružni sud Muenchen HRB 149 828
  Email: Lloydscxl@autoeurope.pt