Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  Pridružite se našem timu

  Najam vozila diljem svijeta
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Najam vozila diljem svijeta

  Pridružite nam se

  Auto Europe jedan je od vodećih posrednika za najam automobila širom svijeta specijaliziran za online distribuciju rent a car usluga. Naš ured se nalazi u blizini centra Minhena u Njemačkoj. Auto Europe Deutschland GmbH je idealna polazna točka za građenje karijere u ovom prekrasnom bavarskom gradu blizu Alpi, koji nudi, osim ekonomske stabilnosti i dobre infrastrukture, fantastične sadržaje za cijelu obitelj. Pozivamo vas da se pridružite našem međunarodnom timu od preko 190 kolega iz više od 20 zemalja svijeta.

  Kao jedan od vodećih svjetskih rent a car posrednika, sa poslovnicama u Portlandu (SAD), Minhenu (Njemačka), Sidneju (Australija) i Lisabonu (Portugal), imamo pristup velikom broju vozila na preko 20,000 mjesta u svijetu. Surađujemo sa renomiranim međunarodnim i lokalnim rent a car tvrtkama kao što su Avis, Budget, Dollar, Europcar i Hertz, kako bismo našim klijentima mogli pružiti vrhunsku uslugu u ovom domenu.

  Sa brojnim nagradama uključujući i onu za Europsku vodeću rent a car tvrtku te Europsku vodeću tvrtku za šofersku uslugu (World Travel Awards), kao i Magellan Silver Award za najam luksuznih vozila, Auto Europe je akreditirani i ugledni rent a car posrednik sa preko 60 godina iskustva na tržištu.

  Omogućit ćemo Vam idealan start u karijeri. Pridružite se našem međunarodnom timu od preko 200 kolega iz više od 20 zemalja svijeta.

  Otvorene pozicije

  Ispod možete vidjeti sva radna mjesta za koja trenutačno tražimo djelatnike.

  Lisabon

  Agenti za rezervacije – razni jezici – Tražimo ljubazne i profesionalne djelatnike za Odjel rezervacija koji govore najmanje jedan od navedenih jezika:

  Hrvatska zastavaHrvatski/Srpski Danska zastavaDanski Nizozemska zastavaNizozemski
  Finska zastavaFinski French zastavaFrancuski Njemačka zastavaNjemački
  Talijanska zastavaTalijanski Norveška zastavaNorveški Spain zastavaŠpanjolski
  Sweden zastavaŠvedski

  Opis posla: Primanje i obrada email poruka i telefonskih poziva od direktnih klijenata kao i putničkih agencija sa upitima za rent a car rezervacije i ostale rent a car usluge. Kandidati trebaju dobro govoriti engleski, koji se koristi kao glavni jezik naše tvrtke, te imati dobre komunikacijske vještine, dobro znanje iz zemljopisa, kao i poznavanje rada na računalu (MS-Office).

  Što nudimo

  • natprosječna plaća
  • bonus baziran na učinku
  • moderno i ugodno radno okruženje
  • biro blizu centra Lisabona, Portugal
  • opuštena atmosfera

  Kako se prijaviti

  Ako ste zainteresirani za neko od ovih radnih mjesta i želite se priključiti našem međunarodnom timu od preko 68 kolega u Lisabonu, molimo pošaljite nam prijavu za posao na engleskom jeziku putem emaila na adresu: personal-lis@autoeurope.pt. Uz prijavu je nužno priložiti životopis na engleskom jeziku, kao i datum kada možete početi raditi.

  Minhen

  Agenti za rezervacije – razni jezici – Tražimo ljubazne i profesionalne djelatnike za Odjel rezervacija koji govore makar jedan od navedenih jezika:

  Hrvatska zastavaHrvatski/Srpski Danska zastavaDanski Nizozemska zastavaNizozemski
  Finska zastavaFinski Njemačka zastavaNjemački Ruska zastavaNjemački/Ruski
  Turska zastavaNjemački/Turski Talijanska zastavaTalijanski Norveška zastavaNorveški
  Sweden zastavaŠvedski

  Opis posla: Primanje i obrada email poruka i telefonskih poziva od direktnih klijenata kao i putničkih agencija sa upitima za rent a car usluge. Kandidati trebaju dobro govoriti engleski, koji se koristi kao glavni jezik naše tvrtke, te imati dobre komunikacijske vještine, dobro znanje iz zemljopisa, kao i poznavanje rada na računalu (MS-Office).

  Što nudimo

  • natprosječna plaća
  • bonus baziran na učinku
  • moderno i ugodno radno okruženje
  • biro blizu centra Minhena
  • opuštena atmosfera

  Kako se prijaviti

  ko ste zainteresirani za neko od ovih radnih mjesta i želite se priključiti našem međunarodnom timu od preko 141 kolega u Minhenu, molimo pošaljite nam prijavu za posao na engleskom jeziku putem emaila na adresu: personal-muc@autoeurope.de. Uz prijavu je nužno priložiti životopis na engleskom jeziku, kao i datum kada možete početi raditi.

  Auto Europe Deutschland GmbH
  Landsberger Strasse 155
  80687 Munich, Germany
  Tel: +498941207269

  Poboljšajte iskustvo

  Preglednik koji koristite nije podržan od naše internetske stranice. Molimo nadogradite Vaš preglednik kako biste poboljšali svoje iskustvo i bezbjednost na internetu.

  Preporučamo najnoviju verziju preglednika Chrome ili Firefox