Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA ALAMO TIJEKOM KRIZE COVID-19

  • 9.4
  • 9.6
  • 9.5
  • 9.5
  • Sveopća kvaliteta
  • Efikasnost osoblja u rent a car tvrtki
  • Stanje vozila
  • Efikasnost i brzina pri povratu vozila
  June 02
  Good expiriencr.
  December 29
  Odlično
  December 22
  Nisam preuzela i koristila auto.
  Pročitaj više

  Sigurnosne i zdravstvene mjere prilikom najma vozila sa rent a car tvrtkom Alamo tijekom krize COVID-19

  Rent a car sa Alamom tijekom koronavirus krize Rent a car Alamo osnovan je 1974. godine na Floridi u SAD-u sa samo 4 lokacije. Od 2007. godine Alamo pripada grupaciji Enterprise Holdings sa sjedištem u St. Louisu, Missouri. Osim Alama, Enterprise Holdings posjeduje još dvije rent a car tvrtke - Enterprise i National. Alamo se uglavnom fokusira na segment rent a cara u turističkoj industriji, s ciljem ostvarenja još veće kvalitete turističkih putovanja. Enterprise je dostupan na puno lokacija i klijentima nudi brojne prednosti. Od ove tri, rent a car tvrtka National važi za permium marku.

  Alamo ćete naći na brojnim lokacijama u SAD-u i na mnogim destinacijama u Sjevernoj i Južnoj Americi, Africi, Europi, Aziji, Australiji i Oceaniji. Osim brojnih lokacija, Alamo nudi i zaista veliki izbor vozila širom svijeta. Misija tvrtke je obiteljima i putnicima osigurati povoljno, a ujedno i ugodno iskustvo najma vozila, koje možete doživjeti i u Hrvatskoj.

  Tvrtka Auto Europe je kao posrednik u rent a car industriji osnovan još davne 1954. godine i od tada surađuje s brojnim lokalnim i međunarodnim rent a car tvrtkama diljem svijeta, što nam omogućava da svojim klijentima ponudimo najpovoljnije cijene, najbolju uslugu i veliki izbor vozila. Naše partnerstvo s Alamom postoji već nekoliko godina. Stoga je rent a car s Alamom tijekom koronavirusa/COVID-19 izvrsna prilika za sigurno i pouzdano kretanje dok traje pandemija.

  Imate li pitanja o rezervaciji ili tražite savjet? Obratite se stručnom osoblju na +49 89 412 097 83 ili svoje vozilo rezervirajte brzo i jednostavno putem naše web stranice.

  Rent a car Alamo - sigurnosne mjere za zaštitu klijenata tijekom koronavirusa

  Alamo je sigurnost i dobrobit svojih zaposlenika i klijenata stavio na visoko prvo mjesto. Zbog toga se pažljivo i svakodnevno prati situaciju sa koronavirusom i slijede upute Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i službi civilne i zdravstvene zaštite. Sama tvrtka i njeno osoblje slijede upute lokalne zdravstvene službe i pridržavaju se pravila čestog pranja ruku te ostanka doma ako se ne osjećaju dobro. Osim toga, Alamo je poduzeo dodatne korake kao što su kontrola socijalne distance djelatnika dok su na poslu te okupljanje više osoba na nekom mjestu ili u vozilima kako bi se izbjegao bliži kontakt. Stoga rent a car s Alamom tijekom krize COVID-19 svim klijentima jamči sigurnost i vrhunske higijenske uvjete.

  Kako bi se minimalizirao kontakt i olakšao proces najma vozila, Alamo na nekim svojim lokacijama na upit nudi opciju dostave vozila, ili preuzimanje sa strane ceste.

  Complete Clean Pledge - Jamstvo čistoće i visoke sigurnosti

  Complete Clean Pledge AlamoAlamo uvijek ozbiljno shvaća čistoću svojih lokacija i vozila i zna da je to sada važnije nego ikad. Stoga je ova rent a car tvrtka sada uvela dodatne mjere čišćenja i dezinfekcije u skladu s uputama zdravstvenih službi. Mjere posebno uključuju temeljito rutinsko čišćenje svih često dodirivanih površina kao što su radni stolovi, ručke na vratima i zahodi, sa najmanje jednim od preporučenih dezinfekcijskih sredstava. Također, Alamo je uveo službeni tečaj obuke na kojem su svi zaposlenici dobili upute o pravilnom čišćenju vozila.

  Treba napomenuti da Complete Clean Pledge vama kao klijentu jamči najvišu razinu čistoće za najam vozila sa najvećom mogućom sigurnošću, što znači da se nakon već od prije temeljitog čišćenja vozila, poduzimaju i daljnji koraci. Nakon pranja i usisavanja vozila, čiste se svi unutarnji i vanjski elementi koji se često dodiruju, što između ostalog uključuje i kontrolnu tablu, zaslon, upravljač, masku za dodatnu opremu, središnju konzolu, držači za čaše, pretince, sjedala i vrata. Detaljan pregled svih uključenih dijelova možete vidjeti na slici ispod.

  Complete Clean Pledge Alamo Infografika