Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA ALAMO

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car Alamo: Sve što trebate znati o Alamu

  Rent a car Alamo - Auto EuropeU vlasništvu Enterprise Holdingsa, Alamo nudi kvalitetna vozila za najam po razumnim cijenama. Njihova predanost klijentima i kvalitetna usluga pokazali su da Alamo postaje treća najveća američka tvrtka za najam automobila. S primarnim fokusom na sektor za slobodno vrijeme i putovanja, Alamo je razvio jake veze diljem svijeta s brojnim putničkim agencijama, turoperatorima i zrakoplovnim tvrtkama. To mu je omogućilo proširenje na SAD , Meksiko, Srednju i Južnu Ameriku, Europu, Afriku i Australiju. Sjedište Alama nalazi se u Claytonu, Missouri.

  S više od 60 godina iskustva u iznajmljivanju automobila, Auto Europe je posrednik koji nudi nenadmašne cijene najma vozila na više od 24.000 lokacija širom svijeta. Uz izvrsnu korisničku uslugu, nudimo i najam luksuznih automobila, uslugu prijevoza i najam kampera . Kada se odlučite na rent a car sa Alamom , nećete dobiti samo sigurno i pouzdano vozilo, nego i sve što stoji iza ovog uglednog industrijskog brenda, što podrazumiejva i izvrsnu brigu o klijentima.

  Najam vozila Alamo: Najbolje cijene od vodećeg dobavljača

  Alamo je dio robnih marki Enterprise Holdingsa i kao takav jamči visoki standard usluge. Tvrtka usvaja Indeks kvalitete usluga za poduzeća, koji omogućuje da se svaki ured tvrtke Alamo ocjenjuje za kvalitetu, učinkovitost i zadovoljstvo kupaca. Korisnici se kontaktiraju mjesečno i od njih se traže povratne informacije o iskustvu najma vozila od Alama.

  Alamo je oduvijek nastojao biti vodeći, pa i kada je tehnologija u pitanju, i zato je 2005. godine tvrtka pokrenula prvu uslugu za online prijavu na internetu. Ovaj inovativni sustav korisnicima omogućuje odabir željenog automobila, usporedbu niske cijene i lakši pristup Alamovoj korisničkoj podršci.

  Tvrtka je uložila velika sredstva u razvoj učinkovitijih vozila i istraživanje obnovljivih goriva. Do sada je poduzetničkom Institutu za obnovljive izvore i Donald Danforth Plant Science Centru donirano oko 35 milijuna eura, u nadi da će jednog dana biti razvijeno učinkovito biogorivo za pogon vozila. Enterprise Holdings je putem US Forest Service i Fondacije Day Arbor do sada doniralo oko 50 milijuna eura za obnavljanje američkih šuma.

  Jedinstveni doživljaj najma vozila sa Alamom

  U samo nekoliko jednostavnih koraka možete pronaći idealan rent a car s Alamom putem našeg rezervacijskog sustava. Ovdje možete odabrati vozilo i usporediti sve dostupne ponude. Također možete vidjeti recenzije naših klijenata i saznati više o njihovom iskustvu u radu s Alamom. Još jedna odlična značajka je da prilikom rezervacije imate mogućnost dodavanja dodatnog vozača, dječjih sjedala ili GPS uređaja, koji su ponekad čak i besplatni.

  Ako želite bolji doživljaj svog sljedećeg odmora, bilo da se radi o Hrvatskoj, Španjolskoj, Portugalu ili Velikoj Britaniji, Alamo ima savršeno rješenje za vaš proračun i potrebe. Jednostavno nazovite jednog od naših agenata ili upotrijebite naš sigurni online rezervcijski sustav kako biste izvršili rezervaciju. Naši agenti su na raspolaganju za sve informacije i rado će vas provesti kroz cijeli proces.