Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA ALAMO

  • 9.4
  • 9.6
  • 9.6
  • 9.5
  • Sveopća kvaliteta
  • Efikasnost osoblja u rent a car tvrtki
  • Stanje vozila
  • Efikasnost i brzina pri povratu vozila
  December 29
  Odlično
  December 22
  Nisam preuzela i koristila auto.
  October 09
  Sve najbolje,
  Pročitaj više

  Rent a car Alamo: Sve što trebate znati o Alamu

  Rent a car Alamo - Auto EuropeU vlasništvu Enterprise Holdingsa, Alamo nudi kvalitetna vozila za najam po razumnim cijenama. Njihova predanost klijentima i kvalitetna usluga pokazali su da Alamo postaje treća najveća američka tvrtka za najam automobila. S primarnim fokusom na sektor za slobodno vrijeme i putovanja, Alamo je razvio jake veze diljem svijeta s brojnim putničkim agencijama, turoperatorima i zrakoplovnim tvrtkama. To mu je omogućilo proširenje na SAD , Meksiko, Srednju i Južnu Ameriku, Europu, Afriku i Australiju. Sjedište Alama nalazi se u Claytonu, Missouri.

  S više od 60 godina iskustva u iznajmljivanju automobila, Auto Europe je posrednik koji nudi nenadmašne cijene najma vozila na više od 24.000 lokacija širom svijeta. Uz izvrsnu korisničku uslugu, nudimo i najam luksuznih automobila, uslugu prijevoza i najam kampera . Kada se odlučite na rent a car sa Alamom , nećete dobiti samo sigurno i pouzdano vozilo, nego i sve što stoji iza ovog uglednog industrijskog brenda, što podrazumijeva i izvrsnu brigu o klijentima.

  I sada, u vrijeme krize izazvane virusom COVID-19, Alamo poduzima sve zaštitne mjere za sigurnost svojih klijenata. Klikni ovdje za vise informacija o sigurnosnim mjerama vezanim za koronavirus, koje poduzima Alamo

  Najam vozila Alamo: Najbolje cijene od vodeće rent a car tvrtke

  Alamo je dio robnih marki Enterprise Holdingsa i kao takav jamči visoki standard usluge. Tvrtka usvaja Indeks kvalitete usluga za poduzeća, koji omogućuje da se svaki ured tvrtke Alamo ocjenjuje za kvalitetu, učinkovitost i zadovoljstvo kupaca. Korisnici se kontaktiraju mjesečno i od njih se traže povratne informacije o iskustvu najma vozila od Alama.

  Alamo je oduvijek nastojao biti vodeći, pa i kada je tehnologija u pitanju, i zato je 2005. godine tvrtka pokrenula prvu uslugu za online prijavu na internetu. Ovaj inovativni sustav korisnicima omogućuje odabir željenog automobila, usporedbu niske cijene i lakši pristup Alamovoj korisničkoj podršci.

  Tvrtka je uložila velika sredstva u razvoj učinkovitijih vozila i istraživanje obnovljivih goriva. Do sada je poduzetničkom Institutu za obnovljive izvore i Donald Danforth Plant Science Centru donirano oko 35 milijuna eura, u nadi da će jednog dana biti razvijeno učinkovito biogorivo za pogon vozila. Enterprise Holdings je putem US Forest Service i Fondacije Day Arbor do sada doniralo oko 50 milijuna eura za obnavljanje američkih šuma.

  Jedinstveni doživljaj najma vozila sa Alamom

  U samo nekoliko jednostavnih koraka možete pronaći idealan rent a car s Alamom putem našeg rezervacijskog sustava. Ovdje možete odabrati vozilo i usporediti sve dostupne ponude. Također možete vidjeti recenzije naših klijenata i saznati više o njihovom iskustvu u radu s Alamom. Još jedna odlična značajka je da prilikom rezervacije imate mogućnost dodavanja dodatnog vozača, dječjih sjedala ili GPS uređaja, koji su ponekad čak i besplatni.

  Ako želite bolji doživljaj svog sljedećeg odmora, bilo da se radi o Hrvatskoj, Španjolskoj, Portugalu ili Velikoj Britaniji, Alamo ima savršeno rješenje za vaš proračun i potrebe. Jednostavno nazovite jednog od naših agenata ili upotrijebite naš sigurni online rezervcijski sustav kako biste izvršili rezervaciju. Naši agenti su na raspolaganju za sve informacije i rado će vas provesti kroz cijeli proces.