Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA AVIS & BUDGET TIJEKOM KRIZE COVID-19

  Sigurnosne i zdravstvene mjere prilikom najma vozila sa rent a car tvrtkama Avis & Budget tijekom krize COVID-19

  Rent a car sa Avisom tijekom koronav krizeAvis Budget Grupacija vodeća je svjetska tvrtka za najam vozila pod čijim imenom djeluju tri najpoznatije rent a car tvrtke. Radi se o brandovima Avis, Budget i Zipcar, koji su prisutni na više od 11.000 lokacija u oko 180 zemalja. Sa iskustvom starijim od 70 godina u industriji, ova grupacija ima jednu od najvećih flota na svijetu. Cilj Avis Budget Grupacije usmjeren je ka inovaciji i poboljšanju mobilnosti u vremenima koja su ispred nas.

  Osim toga, Avis Budget Grupacija uključuje i regionalno poznate rent a car tvrtke kao što su Maggiore, FranceCars, Apex i Payless diljem Europe, Južne Amerike, Australije i mnogih drugih lokacija.

  Auto Europe globalno poznati posrednik u rent a car industriji, osnovan je 1954. godine i od tada gradi partnerstva i surađuje s mnogim međunarodnim i lokalnim rent a car tvrtkama kako bi vam osigurao najpovoljnije cijene na tržištu, najveći izbor vozila za najam i najkvalitetniju uslugu. Naša pouzdana partnerska suradnja sa Avisom postoji već dugo, stoga smo u mogućnosti jamčiti vam da je rent a car sa tvrtkama Avis i Budget tijekom korona/COVID-19 krize sigurna i pouzdana stvar - zato ne brinite!

  Rezervacija vozila posredstvom Auto Europe, je jednostavan i brz proces, bez obzira želite li to učiniti putem naše web stranice, gdje trebate samo u nekoliko koraka ispuniti obrazac za rezervaciju, ili nas možete nazvati na +49 89 412 097 83. Od naših stručnjaka za najam vozila dobit ćete najbolje savjete i odgovore na sva vaša pitanja.

  Rent a car Avis & Budget - sigurnosne mjere za zaštitu klijenata tijekom koronavirusa

  Rent a car sa Budgetom tijekom koronav krizeKako smo svi svjesni da koronavirus trenutačno zauzima glavno mjesto u vijestima, kao i u našim životima, Avis Budget Grupacija želi obavijestiti svoje klijente da je uvela sigurnosne protokole vezane za zaštitu i sigurnost prilikom rent a cara sa tvrtkama Avis i Budget tijekom krize COVID-19 kako biste bez opasnosti mogli unajmiti svoje vozilo.

  Rent a car tvrtke Avis i Budget cijelo vrijeme slijede smjernice Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). Cilj je zadovoljiti i ispuniti sve potrebe klijenata bez ugrožavanja sigurnosti i zdravlja i klijenata i zaposlenika.

  Mjere i procedure čišćenja

  • Avis i Budget koriste napredne tehnike za temeljito čišćenje svakog vozila nakon najma. Posebno se velika pažnja posvećuje čišćenju sjedala, upravljača, kvaka na vratima i općenito svih površina, kako se često dodiruju.
  • Uredi i sve prostorije te šalteri na svim mjestima redovito se čiste preporučenim sredstvima za dezinfekciju.
  • Uz sve navedeno vodi se stroga briga o dobrobiti uposlenika. Ukoliko se neki uposlenik ne sjeća dobro, upućuje se odmah na ostanak doma te da se javi svom liječniku. Također, kao nikad prije, uposlenike se potiče na redovno pranje ruku.