Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA AVIS

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car Avis: Sve što trebate znati o Avisu

  Rent a car Avis - Auto EuropeKao jedan od najpoznatijih i najpouzdanijih brendova za najam automobila, Avis ima mrežu koja pokriva više od 165 zemalja. Kako je dio grupacije Avis Budget, ima povijest inovativnog pristupa iznajmljivanju vozila i visoko je rangirana na ljestvici lojalnosti kupaca. Uz brendove Avis i Budget, tvrtka je također vlasnik brenda Zipcar. Zajedno imaju odličnu pokrivenost diljem Europe, Sjeverne Amerike i Australije. Kada rezervirate rent a car s Avisom osiguravate sebi iznimno iskustvo prilikom najma vozila

  Auto Europe kao svjetski poznati broker, ima preko 60 godina iskustva u iznajmljivanju automobila. Partnerstvo s lokalnim, nacionalnim i međunarodnim rent a car tvrtkama omogućuje nam da vam iz ogromne ponude vozila omogućimo odabir najboljih. Uz najam klasičnih vozila, također u ponudi imamo i luksuzne automobile, najam kampera i uslugu prijevoza. Obratite se jednom od naših agenata za rezervacije i dopustite nam da za vas pronađemo savršen rent a car. S Avisom surađujemo dugi niz godina i sigurni smo u njihovu sposobnost pružanja izvrsne usluge.

  Najam vozila Avis: Najbolje cijene od vodećeg dobavljača

  Tradicionalno se fokusirajući na tržište poslovnih putovanja, Avis Budget Grupacija ima sjedište u Parsippanyju, New Jersey, SAD. Prvenstveno djeluje u Sjevernoj Americi, Europi i Australiji, ali putem licence nudi uslugu najma vozila od Avisa i na drugim lokacijama diljem svijeta. Uredi se mogu naći u mnogim međunarodnim zračnim lukama te u turističkim destinacijama.

  Avis je posvećen ostvarivanju vrhunske kvalitete u svemu što radi. Ova predanost ga je svrstala među neke od najboljih svjetskih rent a car brendova, posebno u smislu zadovoljstva kupaca. Jedan od primarnih ciljeva je pružanje jednakih mogućnosti tvrtkama koje vode žene i pripadnici manjina. Flota Avisa je moderna i ekonomična - što kupcima omogućuje uštedu u troškovima goriva. Većina njihovih vozila nije starije od šest mjeseci.

  Osim toga, Avis nudi ekološki prihvatljiva vozila kao što su Eco-Rides hibridi i SmartWay elitna vozila. 2013. oko dvije trećine flote tvrtke Avis imalo je potrošnju goriva od 10 litara na 100 km, a cjelokupna Avis flota ima SmartWay certifikat.

  Kao korporacija Avis podržava mnoge akcije u dobrotvorne svrhe diljem SAD-a. Na primjer, tvrtka osigurava ljudsku podršku i financijsku potporu Zakladi Make-A-Wish (Zaželi želju). Ova zaklada posvećena je ostvarivanju želja djeci oboljeloj od bolesti koje ugrožavaju život. Važno je naglasiti i da zaposlenici često udruže snage sa mnogim vjernim klijentima u prikupljanju novca za američki Crveni križ.

  Jedinstveni doživljaj najma vozila sa Avisom

  Pronalaženje odgovarajućeg rent a cara s Avisom nije nikad bilo jednostavnije. Možete se odlučiti za poziv jednom od naših iskusnih agenata za rezervacije ili to sami učiniti u tri jednostavna koraka putem naše web stranice na kojoj možete jednostavno usporediti ponude na različitim mjestima širom svijeta, bilo da se radi najmu u nekoj od zračnih luka, željezničkih kolodvora ili središtu grada. Nakon što ste pronašli odgovarajuću ponudu, možete dodati bilo koju dodatnu opciju u svoju rezervaciju, kao što je to autosjedalica za djecu ili GPS uređaj.

  Bilo da za svoj sljedeći odmor planirate putovanje u Italiju , Njemačku ili nakratko skoknuti do Beča, dopustite Avisu da se pobrine za sve vaše potrebe vezane za najam automobila. Sa cijenama najma za svačiji džep, izvrsnu korisničku uslugu i moderan vozni park, Avis bi definitno trebao biti na vašem popisu kada se odlučite za najma vozila. Kontaktirajte Auto Europe danas i dopustite jednom od naših agenata da vas provede kroz proces rezervacije.