Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA AVIS

  Rent a car Avis: Sve što trebate znati o Avisu

  Rent a car Avis - Auto EuropeKao jedan od najpoznatijih i najpouzdanijih brendova za najam automobila, Avis ima mrežu koja pokriva više od 165 zemalja. Kako je dio grupacije Avis Budget, ima povijest inovativnog pristupa iznajmljivanju vozila i visoko je rangirana na ljestvici lojalnosti kupaca. Uz brendove Avis i Budget, tvrtka je također vlasnik brenda Zipcar. Zajedno imaju odličnu pokrivenost diljem Europe, Sjeverne Amerike i Australije. Kada rezervirate rent a car s Avisom osiguravate sebi iznimno iskustvo prilikom najma vozila

  Auto Europe kao svjetski poznati broker, ima preko 60 godina iskustva u iznajmljivanju automobila. Partnerstvo s lokalnim, nacionalnim i međunarodnim rent a car tvrtkama omogućuje nam da vam iz ogromne ponude vozila omogućimo odabir najboljih. Uz najam klasičnih vozila, također u ponudi imamo i luksuzne automobile, najam kampera i uslugu prijevoza. Obratite se jednom od naših agenata za rezervacije i dopustite nam da za vas pronađemo savršen rent a car. S Avisom surađujemo dugi niz godina i sigurni smo u njihovu sposobnost pružanja izvrsne usluge.

  U vrijeme korna krize svi više pazimo na sigurnost i zdravlje, stoga klikni ovdje i saznaj više o sigurnosnim mjerama koje Avis poduzima po pitanju koronavirusa.

  Najam vozila Avis: Najbolje cijene od vodeće rent a car tvrtke

  Tradicionalno se fokusirajući na tržište poslovnih putovanja, Avis Budget Grupacija ima sjedište u Parsippanyju, New Jersey, SAD. Prvenstveno djeluje u Sjevernoj Americi, Europi i Australiji, ali putem licence nudi uslugu najma vozila od Avisa i na drugim lokacijama diljem svijeta. Uredi se mogu naći u mnogim međunarodnim zračnim lukama te u turističkim destinacijama.

  Avis je posvećen ostvarivanju vrhunske kvalitete u svemu što radi. Ova predanost ga je svrstala među neke od najboljih svjetskih rent a car brendova, posebno u smislu zadovoljstva kupaca. Jedan od primarnih ciljeva je pružanje jednakih mogućnosti tvrtkama koje vode žene i pripadnici manjina. Flota Avisa je moderna i ekonomična - što kupcima omogućuje uštedu u troškovima goriva. Većina njihovih vozila nije starije od šest mjeseci.

  Osim toga, Avis nudi ekološki prihvatljiva vozila kao što su Eco-Rides hibridi i SmartWay elitna vozila. 2013. oko dvije trećine flote tvrtke Avis imalo je potrošnju goriva od 10 litara na 100 km, a cjelokupna Avis flota ima SmartWay certifikat.

  Kao korporacija Avis podržava mnoge akcije u dobrotvorne svrhe diljem SAD-a. Na primjer, tvrtka osigurava ljudsku podršku i financijsku potporu Zakladi Make-A-Wish (Zaželi želju). Ova zaklada posvećena je ostvarivanju želja djeci oboljeloj od bolesti koje ugrožavaju život. Važno je naglasiti i da zaposlenici često udruže snage sa mnogim vjernim klijentima u prikupljanju novca za američki Crveni križ.

  Jedinstveni doživljaj najma vozila sa Avisom

  Pronalaženje odgovarajućeg rent a cara s Avisom nije nikad bilo jednostavnije. Možete se odlučiti za poziv jednom od naših iskusnih agenata za rezervacije ili to sami učiniti u tri jednostavna koraka putem naše web stranice na kojoj možete jednostavno usporediti ponude na različitim mjestima širom svijeta, bilo da se radi najmu u nekoj od zračnih luka, željezničkih kolodvora ili središtu grada. Nakon što ste pronašli odgovarajuću ponudu, možete dodati bilo koju dodatnu opciju u svoju rezervaciju, kao što je to autosjedalica za djecu ili GPS uređaj.

  Bilo da za svoj sljedeći odmor planirate putovanje u Italiju , Njemačku ili nakratko skoknuti do Beča, dopustite Avisu da se pobrine za sve vaše potrebe vezane za najam automobila. Sa cijenama najma za svačiji džep, izvrsnu korisničku uslugu i moderan vozni park, Avis bi definitno trebao biti na vašem popisu kada se odlučite za najma vozila. Kontaktirajte Auto Europe danas i dopustite jednom od naših agenata da vas provede kroz proces rezervacije.