Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA BUDGET

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car Budget - za niskobudžetne najmove visoke kvalitete

  Budget Car Hire - Auto EuropeSjedište tvrtke je u Parsippanyu, New Jersey, no prvobitno je Budget Rent a Car osnovan u Los Angelesu 1958. nakon relativno skromnog ulaganja od 10.000 američkih dolara od strane naprednog biznismena Morrisa Mirkina, čija je zamisao bila stvoriti brend koji će se svidjeti strankama kojima su bitni i cijena i kvaliteta.

  Sa flotom od samo deset automobila, firma je brzo procvjetala, a potom je 1960-ih narasla i na nacionalnoj i na međunarodnoj razini, a danas tvrtka nudi više od 3.300 lokacija za preuzimanje i povrat vozila u 120 zemalja širom svijeta. Budget je rent a car tvrtka koja je orijentirana na rast i posvećena je pružanju visokokvalitetnih proizvoda, sa naglaskom na ljubaznost, kao i pružanju najbolje vrijednosti na tržištu.

  Budgetova otovrenost prema usvajanju novih ideja i najnovijih inovacija tijekom godina je znatno povećala zadovoljstvo kupaca i dalje pomaže kompaniji u daljnjem rastu profitabilnosti. Budget Rent a Car prvi je put kupila korporacija Transamerica potom su je 1986. godine prodali tvrtkama Gibbons, Green i van Amerongen Ltd, godinu dana prije nego što je kompanija 1987. prvi put javno ponudila kupnju dionica. Budžet je tada postao podružnica u potpunom vlasništvu grupacije Avis , koja je 2015. godine također dovršila akviziciju grupe Maggiore, četvrte najveće talijanske rent a car kompanije.

  Auto Europe je više od 65 godina vrhunski posrednik za najam vozila sa snažnim fokusom na pouzdanost i jaku orijentiranost na klijenta. Danas je tvrtka udružena sa svim najznačajnijim svjetskim lokalnim i međunarodnim rent a car tvrtkama, od kojih je Budget jedan od najpoznatijih i najprestižnijih. Auto Europe je također stručnjak za najmove drugih vrsta kvalitetnih vozila, uključujući najam kampera , usluge osobnog vozača i vozila vrhunskih performansi kao što su Ferrari i Lamborghini. Pomoću Auto Europe možete rezervirati rent a car sa Budgetom u nekoliko brzih i jednostavnih koraka kroz naš najsuvremeniji rezervacijski sustav.

  Najam vozila Budget: Najbolja vrijednost za novac od vodećeg dobavljača

  Avis Budget Grupacija (a posebno Budget) je izvrsno povezana, dobro integrirana i pruža potpuno besprijekorne usluge najma za klijente diljem svijeta. Jedna od Budgetovih prednosti jest činjenica da pažljivo osluškuje svoje klijente, a velik dio inovacija koje Avis Budget grupacija neprestano uvodi namijenjene su pružanju vrhunske i personalizirane usluge.

  Kao globalno priznata rent a car tvrtka koja ima reputaciju izvrsnosti, tijekom godina ojačana je drugim jakim brandovima, uključujući Budget Truck Rental, vodeću tvrtku za iznajmljivanje kamiona koja djeluje u SAD-u koji služi i klijetnima orijentiranim na vrijednost za novac i komercijalnom sektoru. Tvrtka neprestano traži put ka poboljšanju investiranjem i uvijek boljim upravljanjem, jer nastoji oduševiti svoje kupce, kako bi njihov najam vozila sa Budgetom bio što bolji.

  Jedinstveni doživljaj najma vozila sa Budgetom

  Avis Budget Grupacija također upravlja mnogim jakim lokalnim tvrtkama za iznajmljivanje u Europi, Južnoj Americi, Australiji i na mnogo drugih mjesta, kao što su Maggiore, FranceCars, Apex i Payless, a još jedna od njegovih priča o uspjehu u poduzetnosti je Zipcar, vodeća svjetska kompanija sa car-sharing mrežom koja omogućuje pristup automobilima prema upitu točno u željeno vrijeme i datum na lokacijama širom svijeta.

  Za najbolje iskustvo rezervirajte svoj rent a car sa Budgetom na web stranici Auto Europe, bilo pozivom jednom od naših nagrađivanih stručnjaka za iznajmljivanje na +385 (0) 1 344 5814 ili korištenjem našeg pretraživača i rezervacijskog sustava. Nakon što odaberete ponudu, u samo nekoliko koraka možete dodati potrebna osiguranja, GPS ili dječje sjedalo.

  Sa Budgetom je svijet vaša oaza, gdje god da krenete i bez obzira trebate li vozilo srednje veličine u Hrvatskoj, Maroku ili veliki automobil u Londonu . Web stranica Auto Europe osigurava priliku i mogućnost za svačiji džep, bez obzira da li idete na obiteljski odmor s djecom ili na poslovni put s šefom, s Budgetom vam možemo svaki put ponuditi pravo vozilo za pravu priliku

  Poboljšajte iskustvo

  Preglednik koji koristite nije podržan od naše internetske stranice. Molimo nadogradite Vaš preglednik kako biste poboljšali svoje iskustvo i bezbjednost na internetu.

  Preporučamo najnoviju verziju preglednika Chrome ili Firefox