Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA DOLLAR TIJEKOM KRIZE COVID-19

  Sigurnosne i zdravstvene mjere prilikom najma vozila sa rent a car tvrtkom Dollar tijekom krize COVID-19

  Rent a car sa Dollarom tijekom korona krizeRent a car Dollar je izvorno osnovan 1965. godine. Do 2012. godine je Dollar Thrifty Automotive Group bila je holding tvrtka Dollar Rent A Car i Thrifty Car Rental. Tada ih preuzima korporacija Hertz. Rent a car Dollar nudi vozila za najam na preko 840 lokacija u SAD-u i Kanadi, a sa Thrifty Rent a car ima oko 1500 franšiznih lokacija u 70 zemalja. Od samog početka, Dollar slijedi filozofiju koja omogućava kombinaciju najkvalitetnije usluge i najkonkurentnijih cijena.

  Auto Europe jedana je od vodećih tvrtki za posredovanje u najmu vozila i surađuje s brojnim rent a car tvrtkama diljem svijeta. Zahvaljujući našim partnerstvima sa mnogim rent a car tvrtkama, između ostalih i sa rent a car tvrtkom Dollar, u mogućnosti smo ponuditi vam najpovoljnije cijene na tržištu, kao i veliki izbor vozila. Ako se odlučite na rent a car sa Dollarom tijekom korona krize/COVID-19 , rezervaciju možete vrlo brzo i u samo nekoliko koraka napraviti putem naše web stranice (lako je čak i za one koji baš i ne vole ovaj postupak) ili pozivom na +49 89 412 097 83. Naše stručno osoblje će vam rado pomići pri rezervaciji, ali također i odgovoriti na eventualna pitanja ili nedoumice.

  Rent a car Dollar - sigurnosne mjere za zaštitu klijenata tijekom koronavirusa

  Dollar nastoji maksimalno olakšati cijelokupni proces rent a cara sa Dollarom tijekom krize COVID-19 i fokusira se na sigurnost i zdravlje svojih klijenata i uposlenika. Tvrtka prati tijek razvoja koronakrize i uputa koje daju vlade i zdravstvene organizacije, kako bi se u svakom trenu poduzele ispravne mjere.

  Osim toga, kako bi osigurao čistoću, Dollar održava visoke sigurnosne standarde. Uz pridržavanje preventivnih mjera sa ciljem sprječavanja širenja virusa, sva vozila naokon svakog najma prolaze kroz višesatni postupak čišćenja. Dollar također prati upute Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i lokalnih uprava i pridržava se smjernica koje isti propisuju.

  Mjere i procedure čišćenja

  • Dollar je pooštrio postupke čišćenja na svojim lokacijama diljem svijeta. Površine kao što su drške vrata, pultovi i druge površine koje se često koriste se redovito čiste dezinfekcijskim sredstvom.
  • Pojačano se koriste dezinfekcijska sredstva na bazi alkohola, a svi uposlenici su prošli potrebnu edukaciju kako bi bili u mogućnosti poštivati i provoditi važne higijenske procedure, kao što je između ostalog redovito pranje ruku, te nedolaska na posao u slučaju zdravstvenih tegoba.
  • Vozila za najam se temeljito čiste nakon svakog najma, što znači da se posebno čiste i dezinficiraju kvake na vratima, upravljači, nadzorne ploče, konzole, sjedala itd...