Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA DOLLAR

  Rent a car Dollar - premium najam vozila diljem svijeta

  Dollar Car Hire - Auto EuropeKada je u šezdesetim godinama prošlog stoljeća Henry J. Caruso u Los Angelesu osnovao Dollar Rent a Car flota se sastojala od Volkswagen Buba, samo sa ručnim mjenjačem i bez klime. Firma se prvobitno zvala "Rent a car za dolar na dan" (Dollar-A-Day-Rent-A-Car), a filozofija tvrtke oduvijek je bila pružiti svojim klijentima najbolju moguću uslugu po što konkurentnijoj cijeni. Rezervacija rent a cara sa Dollarom na web stranici Auto Europe zaista ne može biti ni brža ni jednostavnija nego što jeste; samo odaberite željeno vozilo na vrhu stranice i u nekoliko klikova mišem potvrdite rezervaciju.

  Chrysler je 1990. godine kupio Dollar i uključio ga u Pentastar Transportation Group, Inc., zajedno sa Thrifty Car Rental i Snappy Car Rental u Tulsi. U kolovozu 1994. Dollar seli svoje sjedište u Tulsu u Oklahomi, a krajem 1997. Chrysler prodaje tvrtku pod tadašnjim imenom kao Dollar Thrifty Automotive Group, Inc. (DTG), u javnoj ponudi na njujorškoj burzi, a kompaniju nakon toga kupuje Hertz Global Holdings, Inc. 2012. godine. Sjedište tvrtke je sada u Esteru (Florida), Hertz, Dollar i Thrifty, koji trenutno imaju ukupno oko pola milijuna vozila na tisućama lokacija na četiri kontinenta.

  Globalno, Hertz Corporation djeluje kroz Hertz, Dollar i Thrifty na više od 10 000 lokacija u Sjevernoj Americi, Europi, Latinskoj Americi, Aziji, Australiji, Africi, Bliskom Istoku i Novom Zelandu. Korporacija Hertz ujedno je i najzastupljeniji svjetski rent a car brand u svim zračnim lukama, a Dollar je jedno od najprestižnijih i najcjenjenijih imena u industriji, pa samim tim i izuzetno cijenjen partner.

  U posljednjih pet desetljeća, ugled Dollara izgrađen je na črvstim stavovima i politici tvrtke o pružanju vrhunske usluge klijentima s jakim principima koji se i dalje prenose svakom novom zaposleniku putem jedinstvenog programa obuke. Uz nepokolebljivu predanost brizi za klijente, Dollarova flota visokokvalitetnih vozila za najam te popratne dodatne usluge poboljšavaju ionako već impresivan portfelj korporativnih usluga u sektoru putovanja, s prodajnim mjestima na većini lokacija za preuzimanje i povrat vozila širom svijeta.

  Kako se u vrijeme krize izazvane virusom COVID-19, svi moramo prilagoditi novim standardima života, tako i Dollar poduzima sve zaštitne mjere za sigurnost svojih klijenata. Klikni ovdje za vise informacija o sigurnosnim mjerama koje dollar poduzima vezano za korona krizu.

  Najam vozila Dollar: Najbolja vrijednost za novac od vodeće rent a car tvrtke

  Proširivši fokus na turoperatore sa sjedištem u inozemstvu, posebno one u Ujedinjenom Kraljevstvu, Dollar je uspio proširiti segment najma vozila na mnoge lokacije u korporacijskom vlasništvu diljem Europe, uključujući Francusku, Belgiju, Španjolsku, Poljsku, Luksemburg i Nizozemsku, što je uveliko istaklo međunarodni profil tvrtke. Nadalje, Dollar je potpisao partnerske sporazume u Irskoj i Italiji, dodajući na desetine novih lokacija brzo rastućoj europskoj mreži tvrtke.

  Nakon što dobijete ponudu, rezervaciju možete nadopuniti dodavanjem osiguranja, GPS-a, dječjih sjedala itd. Za osobniju uslugu naši višekratno nagrađivani stručnjaci za najam vozila iz rezervacijskog centra su tu za vas sedam dana u tjednu na +49 89 412 097 83 i rado će vam pomoći pri rezervaciji i planiranju putovanja, osiguravajući vam time najbolju moguću ponudu i rezervaciju bez stresa. Auto Europe je također stručnjak za druge vrste najma kvalitetnih vozila, uključujući kamp prikolice i najam luksuznih vozila. Pomoću Auto Europe možete rezervirati svoje vozilo u nekoliko jednostavnih koraka putem našeg najmodernijeg rezervacijskog sustava.

  Jedinstveni doživljaj najma vozila sa Dollarom

  Uz Auto Europe doživite kvalitetu najma automobila sa Dollarom i rezervirajte svoje sljedeće vozilo imajući na umu naše jamstvo najnižih cijena najma! Bez obzira na razlog vašeg sljedećeg putovanja, bilo da se radi o ljetnom odmoru u Švicarskoj ili dugom vikendu u Londonu, sigurno ćete pronaći pravo vozilo koje će zadovoljiti sve vaše potrebe zahvaljujući velikoj floti koju nudi jedna od vodećih rent a car tvrtki u svijetu.

  Uz najam vozila sa Dollarom možete biti mirni bilo gdje na svijetu, a tvrtka nudi širok spektar dodatnih usluga, uključujući nosače za skije, dječja sjedala i moderne GPS uređaje, i naravno, našim klijentima su dostupne sve vrste operativne podrške. Potvrdite rent a car s Dollarom putem Auto Europe već danas, koristeći naš visokotehnološki i vrlo jednostavan sustav za rezervacije pri vrhu ove stranice.

  Rent a car sa Dollarom i Auto Europe omogućava vam i olakšava daljnje putovanje i otkrivanje novih odredišta, poput Južne Afrike ili Tajlanda. No, ako ne želite putovati tako daleko, onda provjetire naše ponude za Irsku, ili za Njemačku. Dovršite svoju rezervaciju putem interneta ili razgovarajte s nekim od naših stručnjaka za najam koji će vam uvijek rado pomoći sa svim vašim upitima.