Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA ENTERPRISE

  Rent a car Enterprise: Sve što trebate znati o Enterpriseu

  Enterprise Car Hire - Auto EuropeEnterprise Holdings je matična kuća Enterprisea, jedne od najvećih rent a car tvrtki u Sjevernoj Americi. Također posjeduje i brandove Alamo i National. S jakom prisutnošću u SAD-u, tvrtka ima preko 6.000 lokacija za iznajmljivanje vozila u cijelom svijetu, što njenim klijentima pruža do sad neviđen izbor lokacija za najam vozila. Kada se odlučite za rent a car s Enterpriseom, bit ćete u sigurnim rukama, možete računati saizvrsnim vozilima i učinkovitom korisničkom uslugom

  Auto Europe već preko 60 godina gradi izuzetan odnos s lokalnim, nacionalnim i međunarodnim rent a car tvrtkama. Uz najam vozila, nudimo i najam kampera, najam luksuznih automobila i uslugu prijevoza - a sve to povezuje izvrsna usluga za korisnike. Enterprise i Auto Europe već su godinama partneri - omogućujući sjajne cijene i posebne ponude. Da biste pronašli savršenu ponudu za najam vozila, kontaktirajte naše stručno osoblje sada

  Kriza koju nam je donio virus COVID-19 je sve promijenila, pa tako i standarde čišćenja i zaštitnih mjera vezanih za sigurnost kliijenata i djelatnika. Klikni ovdje za više informacija o sigurnosnim mjerama koje poduzima Enterprise po pitanju koronavirusa.

  Najam vozila Enterprise: Najbolje cijene od vodeće rent a car tvrtke

  Tvrtka se ponosi svojom izuzetnom korisničkom podrškom. Činjenica da je iskustvo kupca središnji dio branda Enterprise, očitava se i u prepoznatljivosti zbog svoje posvećenosti izvrsnoj cjelokupnoj usluzi najma automobila. Enterprise održava visoku razinu usluge kroz konstantna istraživanja o indeksu kvalitete najma vozila od Enterprisea. Anketa u kojoj stranka treba ocijeniti svoj najam te cjelokupno iskustvo, šalje se svim klijentima

  Enterprise Holdings često koristi inovativan pristup ekološki prihvatljivim vozilima i kao takav je prva rent a car tvrtka koja je dovela električne automobile u SAD. Enterpriseova vozila su moderna, štede gorivo i imaju ekološke cetifikate, posebno njihov hibridni i električni vozni park. Upravo su ova električna vozila pomogla generacijama klijenata da se naviknu na korištenje ove vrste tehnologije i promoviraju njezinu upotrebu u odnosu na tradicionalna benzinska vozila.

  Organizacija također daje ogromna sredstva za lokalne i nacionalne poticaje. Tijekom godina, tvrtka je donirala skoro 200 milijuna eura dobrotvornim društvima koja su usmjerena na okoliš, obrazovanje i dobrobit cijele zajednice. Enterprise Holdings je uložio milijune u razvoj obnovljivih goriva i podržavajući inicijative za zaštitu okoliša, poput sadnje drveća. Uz novac, zaposlenici tvrtke vrlo česti daruju i svoje vrijeme za prikupljanje sredstava.

  Jedinstveni doživljaj najma vozila sa Enterpriseom

  Rezervacija rent a cara s Enterpriseom je vrlo jednostavna. Najlakši i najpovoljniji način je putem naše web stranice. U tri jednostavna koraka možete usporediti vozila, rent a car tvrtke i ponude. S tisućama lokacija na raspolaganju sigurno ćete pronaći najpovoljniju lokaciju za svoje putovanje. Naš rezervacijski sustav vam također omogućuje usporedbu najnovijih ponuda i dodavanje dodatnih opcija, poput dječje autosjedalice ili GPS uređaja.

  Ako imate dodatnih pitanja ili biste željeli vodstvo kroz postupak rezervacije, obratite se jednom od naših agenata za rezervaciju putem telefona. Naše stručno osoblje vam je na raspolaganju i rado će vam pomoći pri planiranju vaših potreba za najam vozila. Kontaktirajte Auto Europe već danas i mi ćemo pronaći najbolju ponudu za željenu cijenu.