Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  RENT A CAR SA USLUGOM EUROPCAR PREMIUM PICK-UP

  Rent a car sa Europcar Premium Pick-Up putem Auto Europe

  Rent a car sa Europcar Premium Pick-UpU svijetu u kojem postoji sve veća potražnja za putovanja sa što manje ili bez ikakvih kontakata, Europcar sa svojom Premium Pick-Up uslugom na vrlo inventivan način nudi klijentima priliku da svoje vozilo preuzmu još brže i sigurnije.

  Zahvaljujući ovoj novoj usluzi, klijenti više ne moraju čekati u beskrajnim redovima na šalteru, pogotovu u vrijeme visoke sezone. Sada jednostavno mogu preuzeti ključeve vozila izravno na parkiralištu i tako uštedjeti puno vremena te svesti broj kantakata na minimum. Ova nova Premium usluga i dodatne mjere čišćenja i dezinfekcije koje su uvedene od izbijanja virusa COVID-19, osigurava našim klijentima puno više sigurnosti.

  Ultra moderan i izuzetno pristupačan korisnicima, Auto Europe online sustav rezerviranja sada nudi rent a car sa uslugom Europcar Premium Pick-Up, sa beskontaktnim preuzimanjem ključeva na sve većem broju destinacija. Pretraga dostupnosti i proces rezerviranja su izuzetno jednostavni i brzi.


  Europcar Premium usluga najma: Što je to premium pick-up usluga?

  U vrijeme visoke sezone, kao što su to Božić ili ljetni praznici, preuzimanje vozila za najam može biti problematičnije zbog povećanja potražnje. Treba popuniti svu dokumentaciju i provjeriti sve osobne podatke vozača, a sve to nakon dugog leta, što može biti još stresnije ako putujete s djecom.

  Sad zamislite da možete preuzeti ključeve svog vozila za najam čim stignete, i to bez čekanja u redu i sa nula papirolgije !

  To je ideja vodilja koja stoji iza Europcarove nove Premium Pick-up usluge, koja preuzimanje vozila nevjerojatno ubrzava i uveliko pojednostavnjuje.

  Mi u Auto Europe želimo da naši klijenti imaju najbolje moguće iskustvo najma automobila, gdje jako brzo mogu preuzeti ključeve svog vozila i krenuti na planirano putovanje. S Europcarovom Premium pick-up uslugom neće biti čekanja u redu na šalteru, a kliijente če ključevi čekati čim stignu do lokacije za preuzimanje.

  I prije nego trepnete, već čete se naći u svom vozilu, opušteni i spremni za svoju pustolovinu!


  Unajmite svoje vozilo sa Europcarom, i završili ste sa čekanjem

  Europcar Premium Pick-Up usluga samostalnog preuzimanja ključevaKao samouslužni proizvod, nova Europcar Premium Pick-up usluga je jedan od najsigurnijih i najpogodnijih načina putovanja u ova nova vremena. Da biste to mogli, trebate samo prilikom rezervacije odabrati Premium uslugu i odobriti učitavanje potrebnih dokumenata, kao što su vozačka dozvola, putovnica, itd. Nakon što svi elementi vaše rezervacije budu potvrđeni, uključujući i plaćanje unaprijed, sve što vi još trebate napraviti je samo se složiti sa elektroničkom validacijom vašeg ugovora o najmu i sa uvjetima i odredbama ugovora.

  Nakon završetka vaše online rezervacije, dobit ćete potvrdu koja sadrži sve važne informacije o najmu. Potom se prije dolaska na destinaciju trebate registrirati online. Da biste dovršili proces registriranja, molimo imajte pri ruci spremne podatke vozačke dozvole, e-mail adrese, broj vaše rezervacije, kreditne kartice te valjane putovnice ili osobne karte.

  Čim stignete na lokaciju za najam vozila sa Europcar Premium Pick-Up, molimo slijedite korake navedene ispod, kako biste dobili ključeve vozila sa automata;

  1. Odaberite željeni jezik
  2. Skenirajte QR kod ispisan na voucheru ili unesite broj rezervacije i datum vašeg rođenja
  3. Odaberite vozilo iz željene kategorije
  4. Kredintom/debitnom karticom uplatite iznos depozita za gorivo, za koju ćete trebati unijeti i broj autorizacije. Ovaj iznos će se ili poništiti ili vratiti po završetku najma, u skladu sa uvjetima i odredbama.
  5. Preuzmite svoje ključeve i uživajte u svom putovanju!


  Prednosti koje donosi Europcar Premium Pick-Up

  ✔ Izbjegnite redove

  Usluga Europcar Premium Pick-up je brz način preuzimanja vozila, što znači da svoje putovanje možete započeti bez odugovlačenja. Savršena je za one koji ne žele gubiti vrijeme na šalteru ispunjavajući formulare, itd. Čak po dolasku ne trebate niti potražiti Europcarov ured; samo se uputite na lokaciju i preuzimte ključeve sa automata.

  ✔ Bez sitno tiskanih slova u ugovoru

  Mi u Auto Europe želimo da svi naši klijenti budu potpuno zadovoljni svojim najmom automobila. S Europcarovom Premium pick-up uslugom, sve je već riješeno prije nego što dođete po svoje vozilo, bez skrivenih naknada, tako da se možete opustiti i uživati u putovanju znajući da ste u najsigurnijim rukama.

  ✔ Nagrađivano osoblje

  Bez čekanja u redovima i sa nula papirologije, vrlo je malo toga za što se trebate pobrinuti sa Europcar Premium pick up uslugom. Bez obzira na to, ako se nešto dogodi dok ste na putu, ili morate kontaktirati iz bilo kojeg razloga, uvijek je dobro znati da je dobro obučeno i visoko profesionalno osoblje Auto Europe tu za vas u svakom trenutku.

  ✔ sigurnost prije svega

  Online sigurnost je za Auto Europe stvar od najviše važnosti, tako da svi Europcar Premium Pick-up klijenti mogu biti mirni znajući da su svi njihovi podatci i dokumenti zaštićeni na najvišoj i najstrožoj razini tijekom cijelog procesa validacije.


  Najčešće postavljana pitanja o usluzi Europcar Premium Pick-Up

  U nastavku navodimo neka od najčešćih pitanja koja se odnose na povoljnu uslugu Europcar Premium Pick-Up, poput onoga što cijena uključuje i gdje je usluga dostupna. Prije nego rezervirate sljedeći najam automobila s Autom Europe, skrolajte prema dolje kako biste saznali odgovore na ova pitanja.


  Što je uključeno u uslugu Europcar Premium Pick-up?

  Cijena usluge Europcar Premium Pick-up uključuje otkup ukupne odogovornosti prema učešću u šteti, zaštitu od krađe, pravila o gorivu: (pun tank pri preuzimanju i pun tank pri povratu vozila), neograničenu kilometražu, puno pokriće u slučaju oštećenja vjetrobranskih stakala, prozora, svjetala i guma, pomoć na cesti, dodatnu naknadu za mlade vozače, Via Verde uređaj za automatsku naplatu cestarina (osim na portugalskim otocima Madeiri i Azorima), smanjenje depozita i uslugu Europcar Premium Pick-up

   

  Koje poslovnice nude ovu uslugu?

  Usluga Europcar Premium Pick-up je dostupna u Portugalu u sljedećim zračnim lukama:

  1. Zračna luka Lisabon
  2. Zračna luka Porto
  3. Zračna luka Faro
  4. Zračna luka Madeira/Funchal

   

  Gdje se nalaze automati za ključeve?

  Zračna luka Lisbon

  U zračnoj luci Lisabon ćete Europcar Premium Pick-up automat za preuzimanje ključeva naći u uredu Europcar desno na rent a car području zračne luke (pratite rent a car oznake u dvorani za dolaske).

  Zračna luka Porto

  U zračnoj luci Porto ćete do automata doći tako što ćete se po izlasku iz zgrade teminala ukrcati na shuttle bus koji koji će vas sa područja RAC bus stajališta odvesti do Europcarove postaje.

  Zračna luka Faro

  U zračnoj luci Faro ćete Europcar Premium Pick-Up automat za ključeve naći u uredu Europcara, koji se nalazi u rent a car području izvan zgrade glavnog terminala. Nakon što preuzmete prtljagu, pratite oznake Rent a ca Area i naći ćete automat u uredu Europcara sa desne strane.

  Zračna luka Madeira/Funchal

  U zračnoj luci Madeira trebate skrenuti desno nakon napuštanja područja za preuzimanje prtljage i nakon svega nekoliko metara ćete stići do Europcar Premium Pick-up automata za ključeve.

   

  Gdje ću naći svoje vozilo nakon što preuzmem ključeve?

  Lokacija vozila za najam će biti navedena u vašem ugovoru o najmu, koji će automat ispisati kada budete preuzimali ključeve.

   

  Dokumenti koje sam dobio prilikom preuzimanja ne navode točne podatke vezane za stanje vozila/gorivo/struju - što mi je činiti?

  Kada stignete do vozila, moći ćete provjeriti jesu li informacije navedene u dokumentaciji koju je dostavila lokalna Europcar podržnica (uključujući stanje vozila i razinu goriva ili električne energije) točne. Ukoliko sumnjate u istinitost navedenog, možete poslati e-mail na adresu navedenu u stavku 10. uvjeta najma ili ukoliko vam je draže, direktno kontaktirati agenta u lokalnoj poslovnici za preuzimanje vozila.