Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA EUROPCAR

  Rent a car Europcar: Sve što trebate znati o Europcaru

  Europcar Car Hire - Auto EuropeOsnovan 1949. godine, Europcar je zabilježio značajan rast tijekom godina. S trenutnim voznim parkom od preko 200 000 vozila na 3.300 lokacija diljem svijeta, rent a car s Europcarom često je najbolje rješenje za vaše potrebe. Ovaj brand je izuzetno omiljen u Velikoj Britaniji, Francuskoj i Njemačkoj, ponajviše radi izvrsne korisničke podrške tijekom najma kao i nakon završetka istog.

  Auto Europe već preko 60 godina izgrađuje dugotrajne veze s brojnim lokalnim, nacionalnim i međunarodnim rent a car tvrtkama. Ovaj poslovni odnos omogućava nam da našim klijetnima osiguramo najbolje rent a car ponude unutar ogromnog izbora vozila na tržištu. Uz najam vozila, nudimo i najam kampera te luksuznih vozila, a sve to uz jamstvo najniže cijene. Naše osoblje posvećeno je pomoći vam sa svim što je vezano za najam vozila.

  Čak i u vremenima koj anam otežava virus COVID-19, Europcar poduzima sve zaštitne mjere za sigurnost svojih klijenata

  U dodaatku na nove sigurnosne i zdravstvene mjere, Europcar je uveo novu uslugu Premium Pick-up, koja klijentima omogućava bezkontaktnu samouslugu koja će vam ubrzati i olakšati preuzimanje vbozila.

  Najam vozila Europcar: Najbolje cijene od vodeće rent a car tvrtke

  2006. je francuski Eurazeo kupio Europcar od Volkswagena. Sa sjedištem u Quentin en Yvelines u Francuskoj, Europcar je 2008. godine potpisao ugovor s Enterpriseom - najvećom rent a car tvrtkom u Sjevernoj Americi, pa zajedno nude preko 1,2 milijuna vozila u 150 zemalja, i u suštini stvaraju najveću rent a car mrežu na svijetu.

  Europcar se ponosi time što je jedna od vodećih svjetskih tvrtki za iznajmljivanje automobila i pružanje nenadmašne razine usluge. Bez obzira koje su potrebe klijenata, Europcar ih može zadovoljiti; od mini vozila, do luksuznih automobila, na tisućama lokacija širom svijeta, sigurno ćete pronaći savršeno mjesto za svoj najam. Europcar svojim klijentima pruža brojne dodatne pogodnosti, kao što su 24 satna usluga dnevno u glavnim poslovnicama, što je izuzetno korisno za one čiji let kasni.

  Vozila su moderna i dobro održavana, većina ih je mlađa od šest mjeseci. Stranke Europcara mogu biti sigurni i opušteni jer imaju 24-satnu pomoć na cesti. Marke vozila su od poznatih proizvođača automobila s vrlo niskom razinom ispušnih plinova i niskom potrošnjom goriva. Uz tradicionalne benzinske i dizel automobile, Europcar nudi i hibridna vozila. Tvrtka je uložila napore za smanjenje emisije CO2 omogućavajući svojim klijentima da umanje svoj otisak zagađenja okliša, financiranjem ekološki prihvatljivih energetskih projekata, u partnerstvu s ClimateCareom.

  Jedinstveni doživljaj najma vozila sa Europcarom

  Ako planirate odmor za koji vam treba pouzdano vozilo, tada bi rent a car s Europcarom trebao biti na vašem popisu. Bez obzira da li vam treba malo, srednje veliko ili luksuzno vozilo, Europcar će imati baš ono što trebate. Poslovnice su locirane tako da ih je lako naći, a mnoge se nalaze u glavnim zračnim lukama, središnjim željezničkim stanicama i u središtima grada. Rezervirajte svoje vozilo unaprijed, kontaktirajte naše agente ili koristite naš zaštićeni sustav za online rezervacije.

  Ako tražite pouzdano, moderno i ekonomično vozilo niske kilometraže, razmislite o Europcaru. S tisućama podružnica diljem svijeta, sigurno ćete pronaći pogodno mjesto za preuzimanje vozila, bilo da je to u Italiji, Francuskoj, Brazilu ili Južnoj Africi ili kod nas doma u Hrvatskoj. Kontaktirajte tvrtku Auto Europe već danas kako biste rezervirali sa Europcarom. Također ćemo vam pomoći odabrati dodatne opcije, kao što su dječje autosjedalice i navigacijski uređaj.