Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA FIREFLY

  Rent a car Firefly: Najbolje ponude sa Auto EuropeFirefly Rent a car - Auto Europe

  Hertz je mnogima vrlo poznat pojam u industriji iznajmljivanja vozila, ali samo mali broj ljudi zna i za njihovu tvrtku kćer Firefly koju je 2013. Hertz osnovao kao svoj niskobudžetni brand. Službeno sjedište tvrtke Rent a car Firefly nalazi se u Esteru, u Floridi.

  Već više od 60 godina Auto Europe omogućuje svojim klijentima najam vozila u više od 180 zemalja širom svijeta. Naša suradnja s poznatim rent a car tvrtkama omogućila je našim klijentima najpovoljnije cijene, izvrsnu uslugu i najbolja vozila. Tijekom godina uspjeli smo kontinuirano poboljšavati suradnju s našim partnerima. Ponude tvrtke Firefly nalaze se na našoj web stranici skoro od samog njihovog osnivanja. Uvjereni smo da ćete imati dobra iskustva ako se odlučite na najam vozila sa Fireflyom putem Auto Europe. Na stranici najčešće postavljena pitanja ćete naći više informacija o najmu vozila s Auto Europe

  Glavna ciljna skupina Fireflya su putnici u Španjolskoj, Italiji i Francuskoj, ali naravno, aktivni su i u Hrvatskoj. Firefly ima preko 100 lokacija za najam vozila u 13 zemalja čime se nameće kao brand koji zadovoljava gotovo sve potrebe jednog najma.

  Firefly može ponuditi vrlo povoljne cijene u usporedbi s drugim rent a car tvrtkama, jer se obično ne nalaze na terminalima. Tvrtke koje imaju lokacije u zračnim lukama plaćaju visoke aerodromske namete koje Firefly nema. U većini slučajeva postoji usluga prijevoza od zračne luke do Firefly ureda. Ove važne informacije o preuzimanju vozila možete pronaći na svom Auto Europe voucheru.

  Na što trebam obratiti pažnju prilikom rezervacije sa Fireflyom?

  Jedan od glavnih uvjeta za preuzimanje automobila je da glavni vozač mora imati valjanu vozačku dozvolu koja mora biti stara najmanje 1 godinu. U slučaju da vozačka dozvola nije pisana latinicom, možda će biti potrebna međunarodna dozvola. Starosni zahtjevi za najam automobila s Firefly mogu se razlikovati od zemlje do zemlje. Vozači u Španjolskoj, kao i u Hrvatskoj moraju imati najmanje 21 godinu. U Italiji je najniža dob obično 23 godine, ali Firefly uz dodatnu nadoplatu za mlade vozače omogućava i vožnju ovim starosnim grupama. Firefly prihvaća sve međunarodne europske kreditne kartice. Imajte na umu da ćete, u slučaju da glavni vozač ima samo debitnu karticu, morat kupiti dodatno osiguranje. Gotovina se ne prihvaća.

  Auto Europe - Pravi odabir za Firefly!

  Firefly može klijentima ponuditi dodatne mogućnosti uz naknadu, kao što je 24-satna hitna služba, koja je dostupna 365 dana u godini, neograničena kilometraža, dječja i sjedala za bebe, opcionalna pokrića i dodatni vozači. Cijenu ovih opcionalnih usluga možete zatražiti putem web stranice Auto Europe ili se možete obratiti našem iskusnom timu za rezervacije putem +49 89 412 097 83. Ako planirate najam jednosmjerne vožnje, (vraćanje vozila na drugu lokaciju od one na kojoj ste ga preuzeli), preporučujemo vam da unaprijed kontaktirate Auto Europe. Rado ćemo vam pomoći u planiranju vašeg putovanja. Širok izbor kategorija vozila čini Firefly izvrsnim izborom za vaš najam. Od malih automobila koji su idealni za dvije osobe i lako se parkiraju, do automobila više klase sa vrlo pristupačnim cijenama, dobrih veličina i snažnih motora. Firefly možda jeste niskobudžetna tvrtka, ali to sigurno ne utječe na veličinu i udobnost njenje flote. Odlučite se za rent a car sa Fireflyom putem Auto Europe i bezbrižno započnite svoje putovanje.