Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA FOX

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car Fox: Sve što trebate znati o Foxu

  Fox Car Hire - Auto EuropeUsprkos tomu što je Fox nov u rent a car sektoru (osnovan je 1989), jako je brzo uspio učvrstiti svoju poziciju u ovoj vrlo konkurentnoj industriji, pa uz rent a car sa Foxom idu sjajne ponude, čije su značajke odličan sustav korisničke podrške, a s tim svakako i dodatna bezbrižnost. S naglaskom na povoljnije ponude i zadovoljstvo klijenata, Fox započinje sa radom u Međunarodnoj zračnoj luci Los Angeles i još uvijek je u privatnom vlasništvu svojih osnivača. Danas rent a car Fox ima podružnice na ukupno pedeset lokacija u SAD-u, te brojne u još dvadeset i dvije druge zemlje.

  Auto Europe je rent a car posrednik sa iskustvom starim preko 60 godina. Naša predanost traženju nevjerojatnih ponuda dovela nas je do partnerstva sa stotinama lokalnih, nacionalnih i međunarodnih rent a car tvrtki. Osim usluge najma vozila, nudimo i mogućnost unajmljivanja luksuznih vozila, kampera, pa čak i transfera. Naš kontinuirani rad s Foxom omogućava nam da budemo potpuno sigurni u ponudi usluga kao dijela naše mreže pouzdanih dobavljača. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se jednom od naših rezervacijskih agenata

  Najam vozila Fox: Najbolje cijene od vodećeg dobavljača

  Fox je prije dvadesetak godina osnovao svoju prvu podružnicu u zračnoj luci Los Angeles i do danas je doživio znatan rast i širenje. Pristup tvrtke bio je pružiti izvrsnu i ljubaznu korisničku podršku, ali po izuzetnoj cijeni - zbog toga se tvrtka savršeno pozicionirala među svojim starijim rivalima. Fox se specijalizirao za povoljne najmove automobila za kategorije vozila koje bi inače bile skuplje kod većih rent a car tvrtki na većim zračnim lukama.

  Uz prisustvo u SAD-u, Fox se nedavno proširio i nudi svoje usluge na međunarodnoj razini, posebno u Velikoj Britaniji i Meksiku. Tvrtka nudi veliki izbor vozila za najam uz stalno obnavljajuću flotu punu najnovijih marki i modela. Sama vozila su dobro održavana, što osigurava pouzdan i siguran put

  U nekim zračnim lukama Fox pruža uslugu izvan aerodromskog područja, s čestim autobusnim linijama do svoje podružnice. Njegova posvećenost i trud na zadovoljstvu klijenata pomogli su da se uredi izvan aerodroma više ne smatraju neugodnošću. Zapravo, s čestim Foxovim bus linijama i izuzetno brzom prijavom, ova opcija je daleko od neugodnosti. Mini busovi voze svakih 5 minuta, a prijateljski i informativni vozači osigurat će vam izvrsno cjelokupno iskustvo.

  Jedinstveni doživljaj najma vozila sa Foxom

  Ako planirate posjetiti Los Angeles poslovno, ili privatno, razmislite o rent a caru sa Foxom i uživajte u sjajnoj razini usluge po pristupačnim cijenama. Naše partnerstvo s Foxom omogućava nam velike uštede na ponudama najma vozila na svim Foxovim lokacijama, posebno u usporedbi prilikom rezervacije izravno s dobavljačem. Možete pregledati vozni park na našoj web stranici i pročitati sve o raznim prednostima za svaki tip vozila - što će zauzvrat olakšati odabir vašeg sljedećeg vozila.

  Stoga, ako tražite moderno i pouzdano vozilo, ali po povoljnim cijenama, onda je Fox vaš izbor. Od mini vozila, koja su izvrsna za gradsku vožnju, do kompaktnih i ekonomičnih automobila koji štede gorivo, ali istovremeno pružaju veliku udobnost - Fox ima sve. Kontaktirajte Auto Europe već danas i mi ćemo vam pomoći oko najma vozila za vaše sljedeće putovanje. Isto tako, ako imate dodatnih pitanja o Foxu, javite se i rado ćemo vam pomoći.