Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA FOX

  Rent a car Fox: Sve što trebate znati o Foxu

  Fox Car Hire - Auto EuropeUsprkos tomu što je Fox nov u rent a car sektoru (osnovan je 1989), jako je brzo uspio učvrstiti svoju poziciju u ovoj vrlo konkurentnoj industriji, pa uz rent a car sa Foxom idu sjajne ponude, čije su značajke odličan sustav korisničke podrške, a s tim svakako i dodatna bezbrižnost. S naglaskom na povoljnije ponude i zadovoljstvo klijenata, Fox započinje sa radom u Međunarodnoj zračnoj luci Los Angeles i još uvijek je u privatnom vlasništvu svojih osnivača. Danas rent a car Fox ima podružnice na ukupno pedeset lokacija u SAD-u, te brojne u još dvadeset i dvije druge zemlje.

  Auto Europe je rent a car posrednik sa iskustvom starim preko 60 godina. Naša predanost traženju nevjerojatnih ponuda dovela nas je do partnerstva sa stotinama lokalnih, nacionalnih i međunarodnih rent a car tvrtki. Osim usluge najma vozila, nudimo i mogućnost unajmljivanja luksuznih vozila, kampera, pa čak i transfera. Naš kontinuirani rad s Foxom omogućava nam da budemo potpuno sigurni u ponudi usluga kao dijela naše mreže pouzdanih dobavljača. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se jednom od naših rezervacijskih agenata

  Najam vozila Fox: Najbolje cijene od vodeće rent a car tvrtke

  Fox je prije dvadesetak godina osnovao svoju prvu podružnicu u zračnoj luci Los Angeles i do danas je doživio znatan rast i širenje. Pristup tvrtke bio je pružiti izvrsnu i ljubaznu korisničku podršku, ali po izuzetnoj cijeni - zbog toga se tvrtka savršeno pozicionirala među svojim starijim rivalima. Fox se specijalizirao za povoljne najmove automobila za kategorije vozila koje bi inače bile skuplje kod većih rent a car tvrtki na većim zračnim lukama.

  Uz prisustvo u SAD-u, Fox se nedavno proširio i nudi svoje usluge na međunarodnoj razini, posebno u Velikoj Britaniji i Meksiku. Tvrtka nudi veliki izbor vozila za najam uz stalno obnavljajuću flotu punu najnovijih marki i modela. Sama vozila su dobro održavana, što osigurava pouzdan i siguran put

  U nekim zračnim lukama Fox pruža uslugu izvan aerodromskog područja, s čestim autobusnim linijama do svoje podružnice. Njegova posvećenost i trud na zadovoljstvu klijenata pomogli su da se uredi izvan aerodroma više ne smatraju neugodnošću. Zapravo, s čestim Foxovim bus linijama i izuzetno brzom prijavom, ova opcija je daleko od neugodnosti. Mini busovi voze svakih 5 minuta, a prijateljski i informativni vozači osigurat će vam izvrsno cjelokupno iskustvo.

  Jedinstveni doživljaj najma vozila sa Foxom

  Ako planirate posjetiti Los Angeles poslovno, ili privatno, razmislite o rent a caru sa Foxom i uživajte u sjajnoj razini usluge po pristupačnim cijenama. Naše partnerstvo s Foxom omogućava nam velike uštede na ponudama najma vozila na svim Foxovim lokacijama, posebno u usporedbi prilikom rezervacije izravno s dobavljačem. Možete pregledati vozni park na našoj web stranici i pročitati sve o raznim prednostima za svaki tip vozila - što će zauzvrat olakšati odabir vašeg sljedećeg vozila.

  Stoga, ako tražite moderno i pouzdano vozilo, ali po povoljnim cijenama, onda je Fox vaš izbor. Od mini vozila, koja su izvrsna za gradsku vožnju, do kompaktnih i ekonomičnih automobila koji štede gorivo, ali istovremeno pružaju veliku udobnost - Fox ima sve. Kontaktirajte Auto Europe već danas i mi ćemo vam pomoći oko najma vozila za vaše sljedeće putovanje. Isto tako, ako imate dodatnih pitanja o Foxu, javite se i rado ćemo vam pomoći.