Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U FRANCUSKOJ

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car u Francuskoj - istražite ovu zemlju sa stilom

  Rent a car u Francuskoj

  Francuska, za koju znamo da je bogata u svakom smislu ove riječi, godišnje ima više posjetitelja nego što ima stalnih stanovnika. Njene znamenitosti, koje su već odavno ikone svjetskoga glasa, kao što je to Eiffelov toranj, ili brojne zbirke dragocjenih umjetničkih djela, među koje se svakako ubraja Mona Lisa, svjetski poznato Da Vincijevo djelo. Sve više hrvatski turista, osim Pariza, želi istražiti i francusku rivijeri na Azurnoj obali, jednoj od najpoželjnijih destinacija za odmor u Europi. Pored slavnih Nice, Bordeauxa i Marseillea, postoje još zaista brojna mjesta koja treba posjetiti, i za to je rent a car u Francuskoj, izvrsna opcija. Iskoristite priliku i posjetite dolinu rijeke Dordogne, ili Loire, poznatu po svojim šarmantnim stoljetnim vinarijama, ili regiju Luberon, gdje ćete upoznati samu srž Francuske. Također možete uživati u fascinantim pogledima u planinskim predjelima jugozapadne Francuske i očaravajućoj dolini rijeke Rone.

  Pariz nije potrebno posebno predstavljati - gotovo da rijetko još i postoji netko ne zna puno o tom gradu, i tko ga makar jednom nije posjetio. Blagoslovljen sa više turističkih znamenitosti nego je to zamislivo, ovaj grad obiljem veličanstvenih spomenika, izvanrednih muzeja, i nekih najboljih svjetskih restorana s Michelinovim zvjezdicama zadovoljava potrebe i najzahtijevnijih putnika. Zahvaljujući Auto Europe, možete rezervirati jeftini rent a car u Francuskoj i potpuno u svom ritmu istražiti brojne atrakcije francuske prijestolnice, kao što su četvrti Montmartre, Marais, Belleville i Trocadéro, ne zaboravimo poznatu Latinsku četvrt. Francuska je gastronomsko srce zapadne Europe koje snažno pulsira, a jednako izvrsno jesti možete u ruralnim područjima, kao i velikim gradovima poput Pariza gdje će za vas kuhati neki od najslavnijih svjetskih kuhara. Francusku ne možemo spomenuti bez njenog famoznog vina, a vi sa svojim vozilom za najam imate tu prednost da možete obići lokalna imanja i degustirati neka od najboljih vina, a ako vam se previše svidi, onda možete i ostati noć ili dvije. Možete također kombinirati posjete i poznatim vinarijama sa posjetima velikim gradovima, ka na primjer Beaujolais Lyon, Champagne i Reims, Burgund i Dijonu, Languedoc i Montpellieru, ili Claret i Bordeaux .

  Kao vodeći svjetski posrednik za najm vozila, Auto Europe je razvio vrlo snažnu suradnju sa svim najvažnijim svjetskim rent a car tvrtkama, kao što su Sixt, Hertz, Dollar, Avis, National, Europcar, Budget i Alamo. Naše jamstvo najniže cijene najma, osigurava vama kao klijentu najbolje cijene na tržištu, sa potrebnim pokrićima, zaštitom od krađe, odgovornosti prema trećim osobama i CDW (Pokriće za otkup odgovornosti učešća u šteti nastaloj na karoseriji vozila na umanjen iznos). Nadalje, kad rezervirate najam vozila putem Auto Europe, rezervaciju možete besplatno izmijeniti ili čak otkazati sve do 48 sati prije preuzimanja vozila. Za više informacija ili osobnu pomoć pri rezervaciji, ne oklijevajte nazvati naše stručnjake iz odjela rezervacija na +49 89 412 097 83 sedam dana u tjednu.

  Za više informacija o najmu automobila u Francuskoj, kliknite na željenu temu navedenu ispod:

  Naši rent a car partneri Najčešća pitanja Ponuda vozila

  Gdje mogu preuzeti unjamljeno vozilo u Francuskoj

  Auto Europe nudi veliki izbor pogodnih lokacija za preuzimanje i povrat vozila diljem cijele zemlje. Odlične opcija za povoljan rent a car u Francuskoj naći ćete u brojnim zračnim lukama, željezničkim kolodvorima i uredima na gradskim lokacijama.

  Ako želite brzo preuzeti svoje vozilo i krenuti u prekrasnu francusku avanturu na tjedan ili dva, možete to učiniti diljem zemlje, uključujući Ženevu , Montpellier, Nantes, Lille, La Rochelle, Avignon i Marseilles , i na mnogim drugim lokacijama.

  Pogledajte našu specijalnu objavu na blogu za savjete o što bržem preuzimanju vozila nakon što stignete na svoje odredište. U ovoj ćete objavi naći informacije o tome koji su vam dokumenti potrebni, gdje se nalaze šalteri rent a car tvrtki i savjeti o tome što trebate činiti tijekom svog najma.

  Usporedite cijene najma vozila u najpopularnijim zračnim lukama i željezničkim kolodvorima u Francuskoj

  • Željeznički kolodvor Paris-Gare-De-Lyon
  • Željeznički kolodvor Paris-Nord
  • Željeznički kolodvor Paris-Montparnasse
  • Željeznički kolodvor Nica
  • Željeznički kolodvor Bordeaux
  • Željeznički kolodvor Marseille
  • Željeznički kolodvor Toulouse
  • Željeznički kolodvor Lyon
  • Željeznički kolodvor Ženeva
  • Željeznički kolodvor Ajaccio

  Rezervirajte sa najboljim rent a car tvrtkama u Francuskoj

  Posredstvom Auto Europe svoje vozilo trenutno možete preuzeti na preko 24 000 lokacija u više od 180 različitih zemalja, uključujući sve gore navedene lokacije za preuzimanje i povrat vozila u Francuskoj, kao i glavnom gradu veličanstvenog mediteranskog otoka Korzike Ajacciu.

  Kao što je već ranije u tekstu spomenuto, Auto Europe surađuje sa svim vodećim svjetskim rent a car brendovima, što nama omogućuje da svojim klijentima ponudimo najbolji najam vozila u Francuskoj, i u svijetu uopće. Jeftiniju ponudu od naše nećete naći nigdje na internetu, a otkazati ili promijeniti rezervaciju možete bez dodatnih troškova do 48 sati prije početka najma. Ujedno, cijeli postupak najma i svi uvjeti i odredbe su detaljno i jasno pojašnjeni, tako da se osjećate sigurno u svakoj fazi rezervacije, tijekom najma i nakon njega.

  National - Informacije Budget - Informacije Europcar - Informacije
  Hertz - Informacije Avis - Informacije Sixt - Informacije

  Molimo vas, ne oklijevajte nazvati naše stručno osoblje na +49 89 412 097 83, ili pošaljite e-mail na hrres@autoeurope.de ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za rezervaciju rent a cara u Francuskoj, ako želite znati cijenu dodatnog vozača, radno vrijeme ureda tvrtke od koje ćete unajmiti vozilo u Francuskoj, gdje ostaviti ključeve ako je ured zatvoren, ili jednostavno provjeriti koje su posebne ponude aktivne i dostupne.


  Najčešće postavljena pitanja o najmu vozila u Francuskoj

  Kontaktirajte nasKao jedan od vodećih posrednika u rent a car industriji, Auto Europe vam je u mogućnosti odogvorit na sva pitanja koja se odnose na sve aspekte iznajmljivanja vozila u cijelom svijetu, uključujući i Francusku. Većina najčešće postavljenih pitanja navedena su ispod, ali ako ne možete pronaći odgovor na ono što vas zanima, ne ustručavajte se nazvati naše stručnjake za najam vozila na +49 89 412 097 83. Naši već često nagrađivani djelatnici dežurni su sedam dana u tjednu i rado će odgovoriti na vaša pitanja i pomoći vam pri rezervaciji.


  Koliko moram imati godina za unajmiti vozilo u Francuskoj?

  Iako za najam vozila u Francuskoj morate imati najmanje 18 godina, dobna granica može se znatno razlikovati, ovisno od koje rent a car tvrtke unajmljujete vozilo. Na našem travel blogu pročitajte sve što trebate znati o mladim vozačima i svakako pročitajte našu objavu za više informacija o uvjetim najma kada se već odlučite za putovanje. Vrlo često mladi vozači u dobnoj skupini od 18 do 26 godina moraju platiti naknadu za mlade vozače, čija visina također varira od tvrtke do tvrtke. Pored mladih vozača, dosta lokacija ima i ograničenja vezana za starosnu granicu, tako da stariji građani ponekad plaćaju i naknadu za starije vozače u dodatku na dnevnu cijenu najma, opet ovisno o rent a car tvrtki. U Francuskoj, naknada za mlade i starije vozače može biti prilično velika, pa se prije putovanja dobro informirajte o ovom konkretnom trošku.

  Da biste saznali naplaćuje li se naknada za mlade, odnosno starije vozače, kliknite na gumb Detalji cijene prilikom rezervacije. Ove podatke će vam Auto Europe dostaviti zajedno sa vaučerom za rezervaciju. Ako niste sigurni, ili nešto ne razumijete najbolje, ne ustručavajte se nazvati nas ili nam se javiti putem e-maila.

  Prilikom online rezervacije vozila putem Auto Europe, važno je unijeti točnu starost glavnog vozača, i obavijestiti nas o bilo kakvim ograničenjima, odnosno zabranama koje bi se mogle odnositi na vas.

   

  Mogu li preuzeti svoje vozilo za najam u Francuskoj na jednoj lokaciji, a vratiti ga na drugoj?

  Da, kada unajmite vozilo u Francuskoj, možete ga pruzeti na jednoj, a vratiti na drugoj lokaciji, uz plaćanje dodatne naknade, takozvane "naknade za najam u jednom smjeru". Moguće je i da ova nakanda bude uključena u dnevnu cijenu, no uglavnom se plaća direktno rent a car tvrtki prilikom preuzimanja vozila. Jednosmjerni najmovi su mogući i između država, no ako namjeravate unajmiti vozilo u Francuskoj, a vratiti ga u drugoj državi, morate nas o tome obavijestiti, kako bismo provjerili je li isto moguće, a iz razloga što nije svim kategorijama vozila dozvoljeno voziti izvan granica Francuske, ili čak između određenih lokacija unutar zemlje. Najvjerojatnije nećete moći visoko luksuznom kategorijom putovati u susjedne zemlje. Molimo pročitajte našu objavu na Auto Europe travel blogu o o naknadama koje se naplaćuju za određene usluge, pa tako i za jednosmjerne najmove.

  Kako biste provjerili plaća li se jednosmjerna naknada ili ne, samo odaberite željenu tvrtku u rezultatima pretraživanja Auto Europe tražilice i pogledajte polja ispod Cijene za najam vozila. Ne zaboravite da rezervaciju možete otkazati besplatno ako niste zadovoljni jednosmjernom naknadom koja je navedena. Iako Auto Europe nema nikakve koristi od naknada za jednosmjerne najmove, smatramo da je važno informirati naše klijente o svim troškovima najma, kako biste imali najbolji mogući uvid, i samim tim bili u mogućnosti napraviti najbolji odabir prilikom planiranja putovanja. Svaka tvrtka samostalno određuje iznos naknade, pa ćete ponekad naći različite iznose za iste relacije, a ponekad će se dogoditi da neke tvrtke uopće ne naplaćuju određenu naknadu, stoga su usporedbe uvijek dobre.

  Neke rent a car tvrtke koje djeluju u Francuskoj, dopuštaju putovanje u susjedne europske zemlje, kao što su to Italija, Njemačka ili Španjolska , dok putovanje u zemlje istočne Europe može imati određena ograničenja, ovisno o tvrtki. Tako, ukoliko iz Francuske namjeravate putovati u Hrvatsku , obavezno prvo provjerite sa nama.

  Klijenti su dužni navesti namjere putovanja u druge zemlje prilikom rezervacije, a na vaučeru moraju biti navedene sve zemlja putovanja. U većini slučajeva tvrtka od koje unajmljujete vozilo mora odobriti putovanja izvan zemlje, za koja se lokalno naplaćuje dnevna naknada, a čiji iznos je uvijek jasno naznačen u uvjetima i odredbama navedenim na vaučeru.

   

  Trebam li kreditnu karticu za najam vozila u Francuskoj?

  Da, kreditna kartica je uvijek potrebna kada unajmljujete vozilo u Francuskoj, a iz razloga što će tvrtka od koje unajmljujete automobil (npr. Avis, Hertz, Sixt, Alamo, Budget, Europcar itd.) na vašoj kreditnoj kartici rezervirati određeni iznos, koji služi kao sigurnosni depozit u slučaju ako se vozilo ne vrati u istom stanju u kakvom je i preuzeto, odnosno ako tijekom najma dođe do oštećenja vozila. Ako nema štetnog događaja, odnosno vozilo je vraćeno u istom stanju u kakvnom je i preuzeto, iznos se oslobađa i novac je ubrzo opet dostupan, ovisno o vašoj banci.

  Također moramo naglasiti da se debitne kartice ne prihvaćaju u Francuskoj, no prilikom rezervacije automobila za najam sa Auto Europe putem interneta, za plaćanje predujma i potvrdu rezervacije možete koristiti i kreditne i debitne kartice. Također imajte na umu da će zbog visoke vrijednosti luksuznih i premium vozila, lokalna rent a car tvrtka od vas najvjerojatnije zahtijevati 2 kreditne kartice koje moraju glasiti na ime glavnog vozača.

  Kako biste provjerili koju vrstu kreditne kartice možete koristiti za preuzimanje vozila, samo kliknite na gumb Detalji cijene, nakon odabira željene tvrtke. Sve potrebne podatke o plaćanju pronaći ćete u dijelu Informacije o uvjetima plaćanja odabrane rent a car tvrtke. Za više savjeta o plaćanju rezervacije vozila za najam u Francuskoj, molimo pročitajte našu objavu o kreditnim karticama i depozitu na našem travel blogu .

   

  Koja su najvažnija prometna pravila u Francuskoj?

  Kako se u Francuskoj vozi istom stranom ceste kao i kod nas, nećete imati nekih bitnih razlika prilikom vožnje, no jako je bitno pridržavati se ograničenja brzine, a to je 130 km/h po autocestama koje se plaćaju, 110 km/h na dvotračnim brzim cestama, i autocestama koje se ne naplaćuju, 80 km/h na seoskim cestama i 50km/h u gradovima. U slučaju loših vremenskih uvjeta, kao što su vlažni i skliski kolnici te magla i loša vidljivost, sva ova ograničenja se dodatno snižavaju. U hitnim slučajevima, pozovite 15 za hitnu medicinsku pomoć, 17 za policiju i 18 za vatrogasce. Europski broj za hitne slučajeve za mobilne telefone je 112.

  Također je važno znati da su sigurnosni pojasevi obavezni tijekom vožnje za sve putnike, a mobilne telefone je zabranjeno koristiti, čak i kada zaustavite vozilo, a niste propisno parkirani na mjestu označenom za parkiranje. Hands-free set nije zabranjeno koristiti. Nadalje, djeca starosti do 9 godina moraju putovati u dječjem sjedalu postavljenom na stražnjem dijelu vozila ako su teški između 9 i 15 kilograma. Djeca iznad ove težine moraju koristiti sigurnosni pojas i booster. Svjetla uvijek moraju biti upaljena u slučaju smanjene vidljivost, čak i tijekom dana, a automobilske sirene zabranjeno je koristiti u nastanjenim mjestima, osim ako se vozač nalazi u neposrednoj opasnosti.

  Prije nego se uputite na svoje putovanje, provjerite ima li vozilo svu potrebnu dodatnu opremu, kao što je fluorescentni prsluk i trokut za upozorenje, koji će vam trebati u slučaju prometne nezgode ili kvara tijekom trajanja vašeg najma. Ne zaboravite da je po cijeloj Francuskoj postavljeno više od 2,000 kamera za mjerenje brzine, od kojih su neke neuočljive, pa budite vrlo pažljivi i pridržavajte se naznačenih ograničenja kako bi vaš rent a car u Francuskoj protekao bez dodatnih i neželjenih troškova

  Također je važno znati da je dopuštena količina alkohola u krvi u Francuskoj ista kao i u Hrvatskoj, naime 0.5 g/l, s tim da mladi vozači i vozači autobusa smiju imati svega 0,2 m/l, a profesionalni vozači 0,5 g/l.

   

  Moram li platiti cestarinu za vožnju unajmljenim vozilom u Francuskoj?

  Da. Kada ugledate znak autoroute peage znači da ste pred ukrcajem na autocestu koja se naplaćuje, a plavi znak sa slovom 'A' prije broja vam pokazuje na kojoj autocesti se nalazite. Kao i u Hrvatskoj, po ulasku na autocestu na naplatnim kućicama trebate uzeti karticu, kojom plaćate po izlasku i po kojoj se vidi koliku ste razdaljinu prešli. Prema gruboj procjeni, autocesta se naplaćuje €1 na 15 km, tako bi vas, na primjer, put od Pariza do Bordeauxa koštao negdje između 55 i 60 eura. Kliknite ovdje za izračun cijene autoceste za željenu razdaljinu.

  Platiti možete gotovinom (najbolje je unaprijed pripremiti iznos i uputiti se prema naplatnim kućicama označenim zelenim strelicama), te karticama Mastercard ili Visa. Molimo imajte na umu da ne možete platiti gotovinom na naplatnim kućicama označenim ovim karticama.

  Sve veći broj posjetitelja u Francuskoj odlučuje se za jednostavniju varijantu plaćanja putem sustava Télépéage Liber-t, koji koristi transponder koji vozačima omogućuje putovanje kroz cijelu mrežu francuskih autocesta i prolazak kroz naplatne kućice sa oznakom T, bez zaustavljanja. Više detalja možete zatražiti od rent a car tvrtke od koje unajmljujete vozilo.

   

  Kakvu vrstu pokrića trebam za najam vozila u Francuskoj?

  Kada se odlučite za najam vozila u Francuskoj sa Auto Europe, možete biti sigurni da sve naše cijene uključuju zaštitu od požara, odgovornost prema trećim osobama, Pokriće za otkup odgovornosti učešća u šteti nastaloj na karoseriji vozila na umanjen iznos (CDW) i zaštitu od krađe. Za one koji žele imati potpuni mir dok putuju Francuskom, Auto Europe nudi, Potpuno pokriće štetnog događaja, koje možete kupiti po vrlo razumnoj cijeni i imati potpunu zaštitu što uključuje oštećenje stakala, kotača, krova, podvozja, troškove vuče, gubitak ključeva vozila, tankiranja krivog goriva, administrativne naknade i još puno toga. Imajte na umu da cijena ovog paketa može varirati ovisno o lokaciji, trajanju najma, kategoriji vozila i rent a car tvrtki.

  Vrlo lako ćete provjeriti koja su pokrića uključena u vašu rezervaciju. Nakon što odaberete datum početka i završetka putovanja te destinacije na koju želite putovati, dobit ćete izlist najboljih ponuda. Po odabiru rent a car tvrtke i kategorije vozila, samo kliknite gumb Detalji cijene i moći ćete vidjeti što je sve uključeno u vašu cijenu, kao na primjer dozvoljena kilometraža, CDW, zaštita od krađe, osiguranje od odgovornosti, u odjeljku Dodatne informacije.

  Osim toga, dodatna pokrića možete kupiti i izravno od rent a car tvrtke od koje unajljujete vozilo, no trebate imati na umu da vam u tom slučaju Auto Europe ne može izvršti povrat lokalno plaćenih pokrića ili naknada, čak i ako se dokaže da vam isti nisu bili potrebni.

  Pokrića za najam vozila mogu izazvati glavobolje i kod iskusnijih klijenata, pa ne bi bilo loše saznati nešto više o njima prije putovanja, kao i o tome kako funkcionira povrat učešća u šteti .

   

  Mogu li dodati dodatnog vozača za svoj najam vozila u Francuskoj?

  Da. Dodavanje vozača na ugovor o najmu vozila savršeno je moguće i velika je prednost za grupe putnika koji kreću na dulja putovanja i u potrazi su za najboljim rent a car ponudama u Francuskoj, ali i u drugim popularnim europskim destinacijama. Kod nekih tvrtki je naknada za dodatne vozače već je uključena u cijenu, dok će druge ovu naknadu naplatiti klijentu prilikom preuzimanja vozila, a visinu nakande određuje sama lokalna tvrtka. U svakom slučaju, svi dodatni vozači moraju biti navedeni i potvrđeni tijekom postupka rezervacije i prilikom preuzimanja dužni su predočiti iste dokumente kao i glavni vozač, kao što je putovnica, vozačka dozvola ili međunarodna vozačka dozvola (IDP), ukoliko nije drugačije naznačeno.

  Jednostavno ćete provjeriti postoji li naknada za dodatnog vozača, jer će ista jasno biti navedena na web stranici Auto Europe. Nakon što odaberete datume, odredište i tvrtk od koje želite unajmiti vozilo, kliknite na gumb Detalji cijene, a zatim odaberite polje Podatci o vozaču, gdje ćete pronaći sve informacije o bilo kojoj dodatnoj naknadi koju biste možda trebali platiti. Isti će podatci biti jasno navedeni u vaučeru za najam vozila koji vam Auto Europe dostavlja nakon potvrde rezervacije.

  Možete uštedjeti novac prateći i koristeći redovne ponude za besplatne dodatne vozače koje Auto Europe redovno objavljene na svojoj web stranici. Zato obratite pažnju na našu stranicu o promotivnim ponudama za besplatne dodatne vozače i uživajte u mogućnostima izmjene dok putujete, jer je ponekad put prenaporan, a i vi ćete biti u mogućnosti uživati u područjima kroz kojase vozite. Uz naše specijalne ponude ćete moći opuštenije putovati, a novce potrošiti na nešto drugo!

  Važno je napomenuti da ako se prijatelj ili član obitelji koji nije službeno naveden u ugovoru odluče voziti automobil tijekom putovanja, automatski prestaju vrijediti sva osiguranja dogovorena prilikom preuzimanja vozila oi prilikom rezervacije. Postaju odgovorni za ukupni iznos štete nastale u slučaju prometne nezgode ili krađe vozila. Stoga je ključno da svi dodatni vozači budu propisno prijavljeni prije napuštanja ureda rent a car tvrtke.

   

  Trebam li naljepnicu za emisije štetnih plinova za najam vozila u Francuskoj?

  Ovisi o tome kamo želite putovati. Uveden 29. lipnja 2016., Crit'Air certifikat o kvaliteti zraka (lokalno poznat kao le certificat Crit'Air) i vrijedi za vozače koji ulaze u posebne ekološke zone, koje postoje u mnogim francuskim gradovima, uključujući Pariz, Grenoble, Lille, , Marseille, Rennes, Strasbourg, Tolouse i Lyon. Sva vozila (uključujući i ona za najam) koja se voze i/ili parkiraju u ovim ekološkim zonama, po zakonu moraju imati jasno istaknutu posebnu naljepnicu na vjetrobranskom staklu kao kako bi se utvrdila razina štetnih plinskih emisija koje vozilo ispušta u zrak. Ukoliko nemate naljepnicu, naplaćuje vam se kazna od 100 eura. Postoje dvije vrste ekoloških zona, stalna zona s niskom emisijom ispušnih plinova (ZCR - Zone à Circulation Restreinte) i privremena hitna zona s niskom emisijom ispušnih plinova (ZPA - Zone de la Protection de l’Air).

  Francuska je ovaj sustav uvela radi smanjenja emisija štetnih plinova u područjima u kojima je kvaliteta zraka loša, posebno u većim gradovima. To znači da se određenim vozilima može odbiti ulazak na temelju naljepnice Crit'Air koja mora biti istaknuta na vjetrobranskom staklu, tijekom cijelog dana ili u određeno vrijeme kada su razine zagađenja visoke. Naljepnice su dostupne u šest različitih boja - zelena, ljubičasta, žuta, narančasta, bordo i tamno siva - a temelje se na vrst vozila, kapacitetu motora, starosti vozila itd.

  Naljepnica košta između 3 i 4 eura i može se kupiti putem interneta na www.certificat-air.gouv.fr . U vašem slučaju, to za vas radi rent a car tvrtka, što znači da vi prilikom najma auta u Francuskoj imate još jednu stvar manje za napraviti. Za više informacija obratite se lokalnoj rent a car tvrtki prilikom preuzimanja vozila.

   

  Mogu li u Francuskoj svojim rent a car vozilom putovati trajektom?

  Kada u Francuskoj unajmljujete automobil, ne smijete ga prevoziti trajektom ni na jedan otok bez prethodnog odobrenja izdanog od strane Auto Europe. Oni koji žele posjetiti neke od većih otoka, poput Korzike, trebaju svoje unajmljeno vozilo ostaviti na kopnenom dijelu Francuske, a na otoku rezervirati drugo, i na taj način otkrivati njegove ljepote.


  Dodatne opcije za najam vozila u Francuskoj

  Rezervacija povoljnog najma vozila u Francuskoj putem Auto Europe ne može bit jednostavnije nego što je. Veliku pažnju poklanjamo kreiranju ponuda za svačije potrebe i za svačije standarde, tako što nudimo veliki izbor vozila, počevši od najmanjih, tj mini kategorija, preko Economy, Compact, pa sve do najma luksuznih vozila kampera sa mnoštvom opcija i različitih ponuda. Oni koji Francuskom rivijerom žele prokrstariti u kabrioletu, će ovdje također naći svoju ponudu.

  Auto Europe također ima izvrsnu ponudu kombi vozila od 7 do 12 sjedala, kao i kampere i kamp kućice najmodernijeg dizajna idealne za grupna obiteljska ili putovanja sa prijateljima, kojim Francusku možete obići bez da si morate uskratiti udobnost.

  Ako se ne možete odlučiti koje vozilo bi najbolje odgovaralo za jeftin najam vozila u Francuskoj, za savjet se obratite našim stručnim djelatnicima putem telefona, ili putem e-maila, a na našoj stranici Zašto unajmiti vozilo sa Auto Europe, saznajte zašto je uvijek najbolje i najjeftinije vozilo unajmiti putem Auto Europe.

  Najam luksuznih vozila u Francuskoj Najam kombija u Francuskoj Najam kampera u Francuskoj

  Najam luksuznih vozila u Francuskoj - Auto Europe se vrlo ponosi na raspon i kvalitetu svoje ponude luksuznih vozila, nudeći svojim klijentima priliku za putovanje po Francuskoj u vozilima poput BMW X5, Mercedes AMG GT, Porsche 718 Spyder, Maserati Ghibli, Lamborghini Huracan i Audi TT Roadster koji su na određenim lokacijama dostupni putem Auto Europe Luxury brenda.

  Najam kombija u Francuskoj - Francuska je jedna od najboljih zemalja na svijetu za istraživanje, posebno sa svojima najbližima, kao što su to obitelj i prijatelji. Unajmite li veće vozilo poput kombija, vi i vaši suputnici imat ćete više slobode, bit ćete fleksibilniji i imat ćete dovoljno prostora, jer ova vozila imaju kapacitet i do 12 osoba, sa dostatnim prostorom za prtljagu.

  Najam kampera u Francuskoj - Odlukom na rezervaciju kampera u Francuskoj, pridonijet ćete kvaliteti svog boravka u ovoj prekrasnoj zemlji, putujući od Pariza do Pirineja ili od Lyona do prekrasne francuske rivijere. Auto Europe nudi najbolji izbor kampera i kućica za odmor na puno zgodnih lokacija za preuzimanje.


  Korisne poveznice

  Inspiracija i korisne informacije za vaše putovanje Francuskom