Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA HERTZ TIJEKOM KRIZE COVID-19

  Objava tvrtke Hertz

  Rent a car Hertz - Auto EuropeUprava tvrtke Hertz izvijestila nas je da je u petak 22. svibnja podnijela zahtijev za pokretanje stečajnog postupka po članku 11. Američkog zakona o zaštiti u slučaju stečaja, što smo uskoro saznali i iz medija. Ovaj postupak kompaniji omogućava nastavak normalnog poslovanja, s tim da se u međuvremenu ima priliku restrukturirati i regulirati svoje dužničko stanje . Vrijedno je napomenuti da su se brojne američke kompanije, kao što su General Motors i National /Alamo Rent a car, nakon objavljivanja stečajnog postupka po članku 11. u prošlosti, riješile svoj status i uspješno nastavile sa poslovanjem.

  Novonastalo stanje utječe samo na poslovanje Hertz USA. Ova odluka ne utječe na tvrtke Hertz i franšizne partnere u drugim zemljama širom svijeta koje nastavljaju normalno poslovati.

  Ovo za klijente Auto Europe znači da se posao odvija kao i obično. Auto Europe nastavlja pratiti situaciju i ako radi stečajnog postupka bude potrebno mijenjati rent a car tvrtku, pravovremeno ćemo o tome obavijestiti klijenta i organizirati prikladnu alternativu.

  Sigurnosne i zdravstvene mjere prilikom najma vozila sa rent a car tvrtkom Hertz tijekom krize COVID-19

  Hertz Global Holdings Inc se najmom vozila bavi pod robnim markama Hertz, Dollar, Thrifty i Firefly, na otprilike 10.200 što direktno svojih, što franšiznih lokacija u Sjevernoj Americi, Europi, Karibima, Latinskoj Americi, Africi, na Bliskom Istoku, Aziji, Australiji i Novom Zelandu. Hertz Corporation je jedna od najvećih rent a car tvrtki na tržištu, što ju čini i jednom od najpoznatijih u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj.

  Auto Europe je veoma ponosan na svoju suradnju i partnerstva sa najpozantijim rent a car tvrtkama diljem planeta, a naravno da tu spada i Hertz . Ovakva jaka i dugogodišnja partnerstva čine ono nešto magično, a to je da nam omogućavaju ponuditit vam najkvalitetniju uslugu po najpovoljnijim mogućim cijenama. Kada rezervirate svoje vozilo posredstvom Auto Europe, koji iskustvo na tržištu stječe već dulje od 60 godina, možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju korisničku podršku prije, za vrijeme, ali i nakon najma. Rezervirati možete putem naše web stranice, no naravno i telefonski na +49 89 412 097 83 . Odlučite se za rent a car sa tvrtkom Hertz tijekom koronavirusa/COVID-19 putem Auto Europe i bezbrižno započnite svoj odmor!

  Rent a car Hertz - sigurnosne mjere za zaštitu klijenata tijekom koronavirusa

  Sve Hertz poslovnice trenutno rade prema redovnom radnom vremenu. U svrhu zaštite svih klijenata i uposlenika, najpažljivije se prati razvoj korona krize te se upute vlada i zdravstvenih institucija provode u potpunosti. Stoga je Hertz uveo i dodatne mjere vezane za čišćenje vozila, kako bi se smanjio rizik od infekcije ili u potpunosti spriječilo njeno nastajanje.

  Mjere i procedure čišćenja

  Pored onih uobičajenih i svakodnevnih procedura, uvedene su i pojačane mjere čišćenja za svako vozilo, kako bi vaš rent a car sa tvrtkom Hertz tijekom koronavirusa/COVID-19 bio opušten i siguran. Porcedura uključuje temeljito čišćenje unutrašnjeg i vanjskog dijela vozila, što znači da se u postupku pripreme vozila posebno pažljivo preporučenim i odobrenim dezinfekcijskim sredstvom čiste sve dodirne površine, uključujući upravljač, mjenjač brzina, zasloni, ručke na vratima i sjedala. U slučaju da Hertz primi podatke o zaraženom vozaču ili suvozaču, vozilo se odmah izdvaja iz flote, i stavlja izvan upotrebe u određenom karantinskom razdoblju nakon najma.

  Djelatnici rent a car tvrtke Hertz dužni su se pridržavati sljedećeg:

  • Sve dodirne površine kao što su upravljač, mjenjač, upravljačka ploča, zasloni, ručke, sigurnosni pojasevi, ključevi itd., se moraju pažljivo očistiti posebnom otopinom sredstva za čišćenje i vode.
  • Voda, sredstvo za čišćenje i odjeća se redovito moraju mijenjati.
  • Proizvode za jednokratnu upotrebu treba pravilno odlagati.
  • Nakon transfera i parkiranja vozila, sve dodirne površine se ponovno brišu.
  • Prije početka najma, svi se ključevi čiste sredstvom za čišćenje ili dezinfekcijskim sredstvom.
  • U postupku pripreme trebaju se nositi rukavice za jednokratnu upotrebu.
  • Tijekom jedne smjene (redovno radno vrijeme, od 8:00 do 16:00) sve se kontaktne površine na šalteru čiste dva puta.

  NOVO: Uvođenje nove oznake "Hertz Gold Standard Clean"

  Obratite pažnju na naljepnicu "Hertz Gold Standard Clean" na svim Hertz vozilima za najam. Prisustvo ove naljepnice jamči vam da ste prva osoba koja je ušla u vozilo nakon potpune dezinfekcije.