Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA HERTZ

  Rent a car sa Hertzom - Objava tvrtke Hertz

  Rent a car Hertz - Auto Europe

  Uprava tvrtke Hertz izvijestila nas je da je u petak 22. svibnja podnijela zahtijev za pokretanje stečajnog postupka po članku 11. Američkog zakona o zaštiti u slučaju stečaja, što smo uskoro saznali i iz medija. Ovaj postupak kompaniji omogućava nastavak normalnog poslovanja, s tim da se u međuvremenu ima priliku restrukturirati i regulirati svoje dužničko stanje . Vrijedno je napomenuti da su se brojne američke kompanije, kao što su General Motors i National /Alamo Rent a car, nakon objavljivanja stečajnog postupka po članku 11. u prošlosti, riješile svoj status i uspješno nastavile sa poslovanjem.

  Novonastalo stanje utječe samo na poslovanje Hertz USA. Ova odluka ne utječe na tvrtke Hertz i franšizne partnere u drugim zemljama širom svijeta koje nastavljaju normalno poslovati.

  Ovo za klijente Auto Europe znači da se posao odvija kao i obično. Auto Europe nastavlja pratiti situaciju i ako radi stečajnog postupka bude potrebno mijenjati rent a car tvrtku, pravovremeno ćemo o tome obavijestiti klijenta i organizirati prikladnu alternativu.

  Rent a car Hertz: Sve što trebate znati o Hertzu

  Osnovan u Chicagu od lokalnog poduzetnika Waltera L. Jacobsa, Hertz je izvorno bio poznat kao Rent-a-Car Inc. kada je počeo trgovati sa skromnom flotom od desetak vozila tipa Model T Ford. Ipak, u roku od pet godina tvrtka je znatno porasla s voznim parkom od preko 600 vozila i godišnjim prihodom u regiji od milion USD. No ime brenda koji nam je danas tako poznat nastalo je kada se John D. Hertz, vlasnik tvrtke Yellow Truck and Coach Manufacturing Company, zainteresirao za tvrtku koju je na kraju i kupio 1923. godine. Tvrtka je nakon toga preimenovana Hertz Drive-Ur-Self System, a 1926. godine prodan je korporaciji General Motors koja je šest godina kasnije otvorila prvu Hertzovu poslovnicu u čikaškoj zračnoj luci Midway, a 1933. uvela je i prve jednosmjerne najmove.

  Budući da je Rent a car Hertz postizao sve više rezervacija, tvrtka je ušla u fazu brzog širenja preseljenjem u Kanadu 1938., Europu (Francuska) 1950. i Južnu Ameriku 1961. prije nego što je prijašnji vlasnik John Hertz odlučio otkupiti tvrtku od General Motorsa 1953. godine, nazivajući je The Hertz Corporation, a zatim je 1954. izašao na njujoršku burzu i preselio svoje sjedište iz Midtown Manhattana u Park Ridge, New Jersey, 1988. Tvrtka je nakon toga mnogo puta mijenjala vlasnike, prva ju je kupila Radio Corporation of America, a zatim korporacija UAL (kasnije poznata kao Allegis Corporation) za 587,5 milijuna američkih dolara. Tijekom tog razdoblja vozni park tvrtke brzo se povećao na gotovo 400 000 automobila i kamiona u 120 zemalja širom svijeta.

  Iako su standardi čistoće uvijek visoko podignuti, sada u vrijeme krize izazvane virusom COVID-19, Hertz poduzima i dodatne zaštitne mjere za sigurnost svojih klijenata. Klikni ovdje za više informacija o sigurnosnim i zdravstvenim mjerama koje poduzima Hertz po pitanju koronavirusa.

  U studenom 2006. Clayton, Dubilier & Rice preuzima Hertz Global Holdings i uvodi tvrtku Europu (uključujući i Hrvatsku). Istovremeno kupuje i Dollar Thrifty Automotive Group, što je zauzvrat povećalo broj lokacija na ukupno 10.400 u 150 različitih zemalja. Sljedeće godine Hertz je lansirao brand Simply Wheelz usmjeren na klijente koji žele ekonomičnije putovati, koji je kasnije preimenovan u Advantage Rent-a-Car 2009. godine.

  Auto Europe je ponosan na svoj status vodećeg posrednika za sve najveće svjetske rent a car kompanije, uključujući i Hertz. Poslovni odnos zasnovan na povjerenju i pouzdanosti omogućava nam da svojim klijentima ponudimo najjeftinije rent a car ponude i najveći izbor vozila. O ugledu Auto Europe govori i to da je prvi po broju nominacija i nagrada, između ostalog Europe's Leading Car Rental Company i Europe's Leading Chauffeur Company (World Travel Awards). Tvrtka je također dobila srebrnu nagradu Magellan za kategoriju cjelokupne kolekcije luksuznih automobila, pa je tako, uz Hertz, Auto Europe ime kojem sigurno možete vjerovati u međunarodnoj rent a car industriji.

  Najam vozila Hertz: Najbolje cijene od vodeće rent a car tvrtke

  Korporacija Hertz izgradila je globalni brend koji se temelji na izvrsnosti usluga, inovacijama i širenju vođenom konačnim ciljem ka ostvarenju najniže cijene te najkvalitetnije i najaktivnije rent a car tvrtke na svakom tržištu.

  Hertz je jedan od najvećih svjetskih rent a car brandova i jedan od vodećih igrača u svjetskoj rent a car industriji. Hertz djeluje na velikom broju lokacija u vlasništvu kompanije, licenciranih korisnika i franšizera u Sjedinjenim Državama, Africi, Aziji, Australiji, Kanadi, Karibima, Europi, Latinskoj Americi, Bliskom Istoku i Novom Zelandu.

  Sa sjedištem u Esteru na Floridi, tvrtka je osnovana prije više od stotinu godina 1918. godine, a danas je jedna od najvećih američkih rent a car tvrtki po godišnjoj prodaji (oko 10 milijardi USD), lokacijama i voznim parkovima, s prisutnosti u više od 150 zemalja širom svijeta i oko 40.000 zaposlenih

  Jedinstveni doživljaj najma vozila sa Hertzom

  Jedna od Hertzovih najprivlačnijih obilježja za potrošače je širok raspon i velika ponuda voznog parka koji se sastoji od najpopularnijih svjetskih marki vozila, uključujući Mercedes, Cadillac, Mazdu, Volvo, Toyotu, Jeep i Lincoln, uz još brojne druge međunarodno poznate marke. Još jedan plus za rent a car sa Hertzom je njegova inovativna marka Green Collection lansirana u rujnu 2006, koja uključuje širok izbor ekološki prihvatljivih vozila poput Toyota Prius, Ford Fusion, Buick LaCrosse, Toyota Camry i Hyundai Sonata, sve vozila sa izuzetnom niskom potrošnjom goriva emisijom ugljika.

  Kontinuiranom uspjehu tvrtke doprinose i brojni dodatni proizvodi, od kojih je najpoznatiji Hertz One, usluga jednosmjernih najmova putničkih vozila i kombija koja omogućuje jednosmjerne najmove po vrlo povoljnim cijenama. Druga popularna opcija je Hertz Premium usluga koja nudi dašak luksuza po pristupačnim cijenama, omogućavajući klijentima mogućnost najma najmodernijih i udobnih automobila visokih performansi, koji su opremljeni najsuvremenijom tehnologijom.

  Kompanija je 2008. ušla na globalno car sharing tržište i danas Hertz On Demand ima brzo rastući broj aktivnih podružnica u gradovima, sveučilištima i korporativnim kampusima širom svijeta. Hertzov napredak tijekom godina i njegov kontinuirani rast učvrstili su tvrtku kao svjetskog lidera u širokom rasponu modernih rješenja za najam automobila. Ostali inicirani najprodavaniji automobili kao što su Hertz Dream Collection i British Collection dodatno izdvajaju tvrtku od ostatka konkurencije