Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U HRVATSKOJ

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta
  Zašto rezervirati kod nas?
  • Usporedite cijene svih rent a car tvrtki
  • Besplatno otkazivanje rezervacije do 48 sati prije preuzimanja vozila
  • Bez naknade za korištenje kreditne kartice
  • Podrška korisničkog centra 7 dana u tjednu
  • 24 000 lokacija širom svijeta

  Rent a car u Hrvatskoj – upoznajte svoju domovinu!

  Rent a car u Hrvatskoj

  Hrvati vole putovati, i čine to od najranijih vremena, što pokazuju i zapisi i prije našeg najpoznatijeg putopisca Marca Pola, i zaista nema gdje nas nema, i nema gdje nismo bili, ali možda je došlo vrijeme i da upoznamo svoju domovinu, koja smještena na ovako malom prostoru, okružena Slovenijom, Mađarskom, Bosnom i Hercegovinom, Crnom Gorom i Srbijom te prekrasnim Jadranskim morem, skriva više blaga nego je moguće zamisliti. Na ovoj stranici ćemo se posvetiti tehničkom dijelu putovanja po Hrvatskoj, na što sve trebate obratiti pažnju prije, u tijeku i nakon najma vozila, i pružiti vam priliku da doznate sve o Auto Europe, i o uslugama koje pruža. Možemo započeti od glavnog grada Zagreba koji postaje sve popularniji, ne samo kao tranzitni grad, već i kao grad za odmor, sa svim svojim brojnim spomenicima, muzejima, bogatoj i interesantnoj prošlosti i ne zaboravimo sa obiljem zabave, što kulturnog karaktera, što onog razbibrižnog. Dok stignete do Dubrovnika već će vam biti jasno da, ako već niste, ste ovo putovanje trebali napraviti još davno prije.

  Geografski položaj Hrvatske doprinio je bogatoj povijesti u kojoj su mnogi narodi ostavili svoj pečat, počevši od Ilira, starih Grka, Rimljana, Hrvata, koji su se na ove prostore doselili u 7. stoljeću, i ostali tu do danas, Mlečana, Francuza, Austro-Ugara, te mnogih drugih, koji su ovu zemlju učinili neobičnim stjecištem različitih kultura, i čija povijest se može jasno iščitati iz izvrsno očuvanih mnogobrojnih spomenika diljem zemlje. Spoj istoka i zapada stvorio je zemlju punu predivnih čuda i intriga, stoga je rent a car u Hrvatskoj najbolja opcija za obilazak zemlje, i njenog obalnog i kontinentalnog dijela. Drugi po veličini grad u Hrvatskoj je, Split i izvrsna je opcija ako želite istražiti Dalmaciju i bar nekolicinu od 1248 otoka rasutih po cijelom Jadranu. Ista je situacija i u Istri, hrvatskom najvećem poluotoku, gdje povijest progovara iz svakog kutka, a bogata kulturna ponuda već privlači milijune posketittelja. Ne propustite Pulu i njenu famoznu Arenu, jedan od najočuvanijih rimskih amfiteatara na svijetu.

  Sa više od 60 godina iskustva u rent a car industriji, Auto Europe nudi najkonkurentnije cijene diljem svijeta, i jamči najnižu cijenu koju možete naći na tržištu. Suradnja s vodećim međunarodnim, nacionalnim i lokalnim tvrtkama za najam automobila znači da smo u mogućnosti ponuditi vam na izbor veliku flotu vozila na različitim lokacijama diljem Hrvatske. Uz najam standardnih vozila, putem nas možete naći i najbolje ponude za luksuzne automobile, kampere ili usluge transfera. Informirajte se i napravite rezervaciju putem naše web stranice u samo nekoliko koraka. Ako biste ipak radije rezervirali putem telefona, nazovite nas na +49 89 412 097 83, liniju koja je uvedena specijalno za Hrvatsku. Pratite nas redovito i iskoristite naše brojne posebne ponude koje će vam omogućiti velike uštede prilikom najma vozila, kao što su to besplatni upgrade, dodatni vozač, i mnogo drugog. Za dodatnu sigurnost i malo više informacija pročitajte najnovije recenzije Auto Europe klijenata na našoj stranici Recenzije rent a car u Hrvatskoj i saznajte sve o iskustivam onih koji us već bili ovdje, i jednostavno uživajte u svom sljedećem najmu vozila

  Za više informacija o najmu automobila u Hrvatskoj, kliknite na željenu temu navedenu ispod:

  Naši rent a car partneri Najčešća pitanja Ponuda vozila

  Gdje mogu preuzeti unjamljeno vozilo u Hrvatskoj

  Kako Hrvatska postaje sve popularnija, ne samo u Europi, već i u cijelom svijetu, proširili smo mogućnosti za preuzimanje i povrat vozila u cijeloj zemlji. Općenito se uredi nalaze u gradskim središtima, na željezničkim kolodvorima i u glavnim međunarodnim zračnim lukama - na primjer, Pula je izuzetno popularna lokacija za najam vozila u Hrvatskoj , kao što je to i Poreč još jedno od mjesta u Hrvatskoj koje ne smijete zaobići. Putem Aute Europe možete rezervirati sa svjetski poznatim rena car tvrtkama kao što su Hertz, Alamo ili Firefly, ali i lokalnim i ne manje važnim, kao što su Active i Carwiz, Air ili Oryx.

  Ako živite negdje u inozemstvu, i u Hrvatsku stižete avionom, po izlasku iz zrakoplova krenite prema uredima rent a car tvrtki, koji su u svim hrvatskim zračnim lukama, ako ne direktno na aerodromu, onda uvijek u neposrednoj blizini. Ukoliko živite u Hrvatskoj, onda se unaprijed informirajte gdje se točno nalaze šalteri ili uredi tvrtke od koje trebate preuzeti svoje vozilo za najam. Obavezno pripremite svu potrebnu dokumentaciju, koja uvijek podrazumijeva valjanu vozačku dozvolu, Auto Europe vaučer za najam, valjanu kreditnu karticu, osobnu iskaznicu, odnosno putovnicu. Kreditna kartica uvijek mora glasiti na ime glavnog vozača i na njoj mora biti dovoljno sredstava za polog, koji se oslobađa po završetku najma, pod uvjetom da vozilo vratite u istom stanju u kakvom je i preuzeto. Vrlo je važno prije preuzimanja i potpisivanja ugovora provjeriti ima li na vozilu oštećenja koja nisu navedena u dokumentaciji. Pažljivo pročitajte uvjete i odredbe, pazeći na sva ograničenja kao i na uvjete za gorivo.

  Ako usluge rent a cara ne koristite često, ili ako vam nisu baš jasne sve procedure, na našem travel blogu pročitajte sve o procesu najma, od preuzimanja do povrata vozila .

  Usporedite cijene najma vozila u najpopularnijim zračnim lukama i željezničkim kolodvorima u Hrvatskoj

  • Željeznički kolodvor Zagreb
  • Željeznički kolodvor Pula
  • Željeznički kolodvor Rijeka

  Rezervirajte sa najboljim rent a car tvrtkama u Hrvatskoj

  Auto Europe trenutno nudi uslugu najma automobila na 24.000 lokacija, u preko 180 zemalja diljem svijeta. Gdje god se odlučite rezervirati, putem naših partnera, uvijek smo dostupni u cijeloj Hrvatskoj, ako ne direktno tamo gdje se nalazite, onda vrlo blizu, kao na primjer u Zadru . Suradnja sa lokalnim i međunarodno poznatim brendovima, omogućuje nam daleko najbolju ponudu sa velikim izborom vozila - a samim time i vama osigurava jeftin rent a car u Hrvatskoj. Uz to, mogućnost otkazivanja rezervacije do 48 sati prije početka najma, ključna je prednost koju mnogi naši klijenti cijene.

  Naša web stranica je osmišljena tako da tijekom cijelog postupka rezervacije možete pratiti svaki svoj korak i imati uvid u sve pojedinosti najma, od uvjeta i odredbi do pravila o gorivu i lokalnim naknadama. Naša je želja i namjera informirati vas o svakom koraku kako biste dobili najbolje ponude za rent a car u Hrvatskoj. U nastavku navodimo neke od tvrtki za najam automobila dostupnih u Hrvatskoj.

  Rent a car Active - Informacije Rent a car Alamo - Informacije Rent a car Carwiz - Informacije
  Rent a car Hertz - Informacije Rent a car Firefly - Informacije Rent a car Oryx - Informacije

  Najčešće postavljena pitanja o najmu vozila u Hrvatskoj

  Kontaktirajte nasNa ovoj stranici smo za vas naveli i najčešća pitanja koja postavljaju klijenti koji rezerviraju rent a car u Hrvatskoj, i savjetujemo da ih pročitate, te se prije svakog svog najma temeljito informirate o specifičnostima koja su važna za vaše putovanje. Čitajte recenzije drugih i kao i sve uvjete mavedene na našem, odnosno vašem vaučeru. Naše dugogodišnje iskustvo i znanje će vam omogućiti što ugodnije i kvalitetnije iskustvo najma. Neovisno o tome koji dio Hrvatske želite posjetiti, ili odakle želite započeti svoje putovanje, bilo da je to Rijeka ili Makarska , tu smo kako biste što prije i što sigurnije započeli svoje putovanje - pomažući vam da izvučete ono najbolje iz svog potovanja po Hrvatskoj. Ako i dalje imate pitanja na koja ovim putem niste dobili odgovor, molimo nazovite naš tim za rezervacije.


  Koliko moram imati godina za unajmiti vozilo u Hrvatskoj?

  Za unajmiti vozilo u Hrvatskoj morate imati najmanje 18 godina, ali neke rent a car tvrtke imaju ovu granicu podignutu na 21 godinu/i 2 godine posjedovanja vozačke dozvole za kategorije vozila Mini, Economy, Compact i Intermediate, a 26 godina/i 2 godine posjedovanja za kategorije Compact Elite, Sedan Premium, Luxury, stoga uvijek pročitajte uvjete pojedine tvrtke. Iznos naknade također varira od tvrtke do tvrtke. Dodatno se informirajte i imajte na umu da vozači starosti do 21, odnosno ponegdje i do 26 godina plaćaju naknadu za mlade vozače. Kako biste znali što točno trebate napraviti prilikom povoljnog najma vozila u Hrvatskoj, pročitajte naš travel blog i informirajte se o svemu što trebate znati prilikom najma vozila ako uskoro planirate putovati.

  Prilikom potrage za najboljom ponudom na našoj web stranici, uklonite kvačicu iz okvira "Vozač starosti 26-69". Tada ćete dobiti samo izlist rent a car tvrtki koje iznajmljuju vozila vašoj dobnoj skupini, kao i sve eventualne naknade i ograničenja. Jako je važno provjeriti Uvjete rezervacije kako biste bili sigurni da nema dobnih ograničenja. Za provjeru naplaćuju li se dodatne naknade, tijekom procesa rezervacije kliknite "Detalji cijene". Svi ovi će podatci također biti navedeni u uvjetima i odredbama vašeg vaučera za najam vozila.

   

  Mogu li preuzeti svoje vozilo za najam u Hrvatskoj na jednoj lokaciji, a vratiti ga na drugoj?

  Možete. Jednosmjerni najam znači da svoj automobil za najam možete preuzeti na jednoj, i vratiti ga na drugoj lokaciji u i izvan granica Hrvatske. Na ovaj način se ne morate vraćati na početnu poziciju. Ako na primjer svoje putovanje želite započeti u Zagrebu, a završiti u Dubrovniku, onda je jednosmjerni najam idealna opcija, čak i uz plaćanje naknade, čiji iznos varira od tvrtke do tvrtke, i naravno ovisi i o relaciji, vremenskom periodu, ili kategoriji vozila. Iznos naknade, bez PDV-a, možete vidjeti tijekom postupka online rezervacije, pod "Detalji cijene". Jednosmjerne naknade plaćaju se izravno lokalnoj tvrtki za najam automobila, stoga Auto Europe ove naknade prikazuje samo u informativne svrhe.

  Planirate li unajmljenim vozilom putovati izvan Hrvatske, to svakako morate navesti prilikom rezervacije vozila, i morate navesti točno u koje zemlje planirate putovati, bez obzira radi li se samo o izletu do Njemačke ili Austrije , nakon čega Auto Europe provjerava sa lokalnom tvrtkom postoje li eventualna ograničenja i naplaćuje li se naknada. Visinu ove nakande određuje lokalna rent a car tvrtka, i uglavnom se naplaćuje po danu. Želite li unajmiti luksuzni automobil, također se informirajte u koje zemlje smijete voziti, radi ograničene dostupnosti osiguranja.

  Sva eventualna ograničenja i naknade možete vidjeti pod "Pojedinosti" i pod "Detalji cijene". Iste informacije naći ćete i u uvjetima i odredbama vašeg vaučera.

   

  Trebam li kreditnu karticu za najam vozila u Hrvatskoj?

  Da, prilikom rent a cara u Hrvatskoj potrebna vam je kreditna kartica koja mora glasiti na ime glavnog vozača, i koji je potpisnik ugovora o najmu, jer će lokalna tvrtka za najam vozila rezervirati određeni iznos kao jamstvo, pa je važno da na njoj imate sredstva koja će biti dostatna za polog. Ako ne ispunjavate ovaj uvjet, tvrtka vam može odbiti najam i možete izgubiti svoj novac. Iznos koji se rezervira kao polog, oslobađa se po završetku najma, pod uvjetom da vozilo vratite u istom stanju u kakvom ste ga i preuzeli. Svakako provjerite sa svojom bankom, kada ćete taj novac moći opet koristiti, iako se nalazi na vašem računu. Neke banke zadržavaju blokadu i do nekoliko tjedana.

  Ako se odlučite rezervirati luksuzni automobil, umjesto jedne, prilikom preuzimanja vozila, trebat ćete predočiti dvije kreditne kartice, koje također moraju glasiti na ime glavnog vozača. Općenito se prihvaćaju sve glavne kreditne kartice, uključujući Mastercard, Visu i Diners - dok se American Express više ne prihvaća prilikom najma u Hrvatskoj. Ponovno, više informacija potražite pod „Detalji cijene“ prilikom online rezervacije. Lokalne rent a car kuće ne prihvaćaju debitne kartice; stoga je kreditna kartica obavezna, no prilikom online rezervacije putem naše web stranice, svoju rezervaciju možete platiti debitnom karticom.

   

  Koja su najvažnija prometna pravila u Hrvatskoj?

  Prometna su pravila na hrvatskim cestama gotovo su istovjetna onima u ostatku Europe. Ceste su općenito u dobrom stanju i dobro su održavane te sigurne. Izgradnja autoputa je uveliko poboljšala uvjete putovanja i pretvorila ih u jedno zaista ugodno iskustvo. Ograničenja brzine označena su duž prometnica. Ako nije drugačije naznačeno, ograničenja brzine su kako slijedi: na autocesti 130 km/h, na cesti s dva traka ograničenje je 100 km/h, u naseljenim mjestima 50 km/h te 80 km/h izvan naseljenih mjesta. Na autocesti nećete vidjeti policijska vozila, no pretjerate li sa brzinom, ubrzo ćete iz sebe ugledati vozilo presretača i znak da stanete, a kazne ovise o težini prekršaja. Nadzorne kamere za mjerenje brzine postavljene su na skoro svim važnim mjestima, pa se preporučuju pridržavanje prometnih znakova općenito, kako vaš povoljan rent a car u Hrvatskoj, ne bi postao nešto skuplji.

  Korištenje mobilnog telefona tijekom vožnje dozvoljeno je samo i jedino uz korištenje hands-free uređaja. Svi putnici u vozilu moraju biti propisno vezani sigurnosnim pojasom, a djeca moraju putovati u za njihov uzrast odgovorajućoj dječjoj autosjedalici. Promenta knjižica vozila, dokumenti o osiguranju i vaša vozačka dozvola uvijek moraju biti uz vas tijekom vožnje. Dokumente vozila ćete obično naći u pretincu za rukavice. Dozvoljena količina alkohola u krvi je 0,5 ppm.

  U slučaju kvara ili prometne nezgode tijekom najma vozila ili ako se dogodi da ostanete bez goriva, prvo i najvažnije - ostanite smireni! Radi li se o manjoj materijalnoj šteti, vozilo trebate pomaknuti na stranu (ukoliko je to moguće), obući svjetleći prsluk te postaviti trokut 50 metara od mjesta nezgode. Ako ste se sudarili sa drugim vozilom, prvo popunite Europsko izviješće i pazite da unesete sve potrebne detalje, potpis i podatke vozača drugog vozila, kao i točan i precizan prikaz nezgode. Ako to nije moguće, pozovite policiju (na 192 ili 112), a potom o događaju obavijestite rent a car tvrtku od koje ste unajmili vozilo, kao i Auto Europe. Ako niste sigurni uključuje li vaš ugovor i pomoć na cesti, kontaktirajte tvrtku za najam, ili naravno Auto Europ. Benzinske crpke otvorene su od 06 do 20h svakim danom, a na većini međunarodnih cesta od 0-24h. Što učiniti u slučaju da se zabunite i natočite krivo gorivo, pročitajte na našem travel blogu.

   

  Moram li platiti cestarinu za vožnju unajmljenim vozilom u Hrvatskoj?

  Za vožnju po svim hrvatskim autocestama naplaćuje se cestarina, a iznos se određuje prema kategoriji vozila, i pređenoj razdaljini. Plaćanje se vrši prilikom ulaska na autocestu, tako što na naplatnoj kućici uzmete karticu, ili ako imate elektronički uređaj za plaćanje cestarine (ENC), prolazite kroz traku koja je označena oznakom ENC. Plaćati možete u eurima ili kunama gotovinom ili karticama. Uz autoceste, naplaćuju se i neki mostovi i tuneli.

  Detaljne informacije o cijenama određenih dionica potražite na web stranici HAC-a. Imajte na umu da je plaćanje svih cestarina isključiva odgovornost vozača. Sve neplaćene cestarine šalju se rent a car tvrtki, koja je onda naplaćuje od vas uz dodatak administrativne naknade.

   

  Kakvu vrstu pokrića trebam za najam vozila u Hrvatskoj?

  Želite li iskustvo najboljeg rent a cara u Hrvatskoj, svakako se upoznajte sa optimalnim opcijama pokrića, koja vas štite u slučaju štetnog događaja ili krađe vozila . Sve naše cijene uključuju Pokriće za otkup odgovornosti učešća u šteti nastaloj na karoseriji vozila na umanjen iznos (CDW), zaštitu od krađe, pokriće u slučaju požara i odgovornost prema trećim osobama. To je naš standardni paket. Visinu iznosa učešća u šteti određuje lokalna tvrtka za najam vozila. CDW ne pokriva oštećenja ili gubitak ključeva vozila, guma, stakala, vanjskih ogledala, krov vozila, oštećenja motora, brava i unutrašnjosti, podvozja i sličnog.

  Auto Europe nudi Potpuno pokriće štetnog događaja, koje možete kupiti po vrlo razumnoj cijeni i imati potpunu zaštitu uz dodatni trošak prilikom rezervacije vozila za najam u Hrvatskoj, uz koju imate dodatnu zaštitu za gubitak ili oštećenje ključeva vozila, krova, kotača, stakla ili tankiranja krivog goriva, administrativnih naknada, troškova vuče te još puno više toga. Cijene variraju i ovise o lokaciji, vrsti vozila i trajanju najma, a možete ih provjeriti prilikom izrade rezervacije pod "Detalji cijene". Bit će navedene u Uvjetima i odredbama vašeg vaučera.

  Važno je napomenuti da prije preuzimanja vozila točno znate koja ste pokrića već kupili, kako se ne bi dogodilo da isti ili sličan proizvod kupujete dva puta. Dogodi li se ipak da na licu mjesta kupite pokriće koje već imate, imajte na umu da Auto Europe ne vrši povrat za lokalno kupljene usluge i osiguranja. Ako niste sigurni što ste već kupili, ne ustručavajte se nazvati nas i provjeriti. Također je izuzetno važno znati da sva okrića prestaju vrijediti kada automobil koristite suprotono važećim propisima Republike Hrvatske, ako ga neovlašteno vozi netko tko nije naveden na ugovoru o najmu kao dodatni vozač, ili ako vozite pod utjecajem alkohola ili drugih opojnih sredstava.

   

  Mogu li dodati dodatnog vozača za svoj najam vozila u Hrvatskoj?

  Da, na svoj ugovor o najmu možete dodati dodatnog vozača. Auto Europe na određenim lokacijama vrlo često u ponudi ima besplatnog dodatnog vozača ili neku drugu dodatnu uslugu koja vam može bitno uštedjeti novce . Bez obzira na to je li besplatan ili plaćate naknadu za jednog ili više dodatnih vozača, svi obavezno moraju biti navedeni prilikom rezervacije, odnosno u ugovoru o najmu i moraju predočiti valjanu osobnu iskaznicu ili putovnicu i vozačku dozvolu. Ako niste u posjedu hrvatske, ili EU vozačke dozvole, provjerite trebate li imati i međunarodnu. Kako smo već spomenuli ranije, ako se dogodi da vozilom upravlja osoba koja u ugovoru o najmu nije navedena kao dodatni vozač, prestaju vrijediti sva pokrića, što bi vas moglo dosta koštati.

  Kako smo već spomenuli ranije, ako se dogodi da vozilom upravlja osoba koja u ugovoru o najmu nije navedena kao dodatni vozač, prestaju vrijediti sva pokrića, što znači da postajete odgovorni za bilo kakva oštećenja i otuđenja u punom iznosu. Dodatne informacije možete naći pod “Informacije o vozaču”, kada kliknete na “Detalji cijene” tijekom procesa rezervacije. Svi ovi detalji će biti navedeni na vašem vaučeru.

   

  Mogu li u Hrvatskoj svojim rent a car vozilom putovati trajektom

  Da, u Hrvatskoj je dopušteno vozilo za najam prevoziti trajektom do hrvatkih otoka, dok je vožnja trajektom do susjedne Italije, zabranjena. Namjeravate li putovati na otoke, o tome nas trebate unaprijed obavijestiti, kako bismo sa rent a car tvrtkom mogli provjeriti dostupnost i visinu naknade. Ovi podatci će također biti navedeni na vašem vaučeru. Naša preporuka je da karte za trajekt, kada je to moguće, kupite unaprijed i u vrijeme visoke sezone dođete puno ranije, jer su redovi veliki, i ponekad se dogodi da ne mogu sva vozila stati na trajekt. Također, kada već stignete na otok, uvidjet ćete da je tu situacija sa cestama već nešto drugačija. Iako je vožnja po uskim i vijugavim otočkim putima romantična i prilično opijajuća zbog ljepote krajolika kroz koje prolazite, budite još oprezniji u vožnji, jer je sve više zaljubljenika u hrvatske otoke, a time je i promet gušći. Također pratite naše posebne akcije, kao što je besplatni GPS-a, što vam može pomoći pri navigaciji na otocima.

   

  Trebam li posebne dokumente za prelazak granice vozilom za najam za Bosnu i Hercegovinu i Crbu Goru?

  Posebnu dokumentaciju ne trebate, ali morate imati zeleni karton, koji ćete uz ostalu dokumentaciju dobiti od osoblja rent a car tvrtke prilikom preuzimanja vozila. Većina tvrtki naknadu za zeleni karton, odnosno za prelazak granice naplaćuje oko 50€. Prilikom rezervacije trebate navesti sve zemlje u koje planirate putovati, i one će biti navedene na vašem vaučeru. U srpnju 2022. godine izgrađen je Pelješki most i stoga u Dubrovnik možete putovati bez napuštanja zemlje. No, ukoliko ipak želite putovati starom cestom i koristiti Neumski koridor koji pripada Bosni i Hercegovini, obratite pažnju na to da u ovom slučaju ne napuštate samo granicu Hrvatske, nego i Europske Unije, te su vam osobna iskaznica/putovnica neophodne za sam prijelaz. Neke tvrtke za najam naplaćuju naknadu za vožnju Neumskim koridorom, pa je nužno da i to navedete prilikom rezervacije.

   

  Trebam li dodatnu opremu za vožnju vozilom za najam u Hrvatskoj zimi?

  U Hrvatskoj je zimska oprema obvezna na zimskim dionicama javnih cesta od 15. studenog do 15. travnja. Obvezna uporaba zimske opreme odnosi se na sve vrste motornih vozila bez obzira na vremenske uvjete i stanje kolnika. Na stranicama HAK-a možete provjeriti koje su to zimske dionice. Iako u većini europskih zemalja zimsku opremu čine 4 zimske gume, u Hrvatskoj su pod zimskom opremom dopuštene četiri ljetne gume, minimalnog utora do 4 mm, s lancima za snijeg u prtljažniku. Također ste od 1. studenog do 31. ožujka dužni voziti sa upaljenim dnevnim svjetlima. Auto Europe vrlo često ima specijalne ponude, kao što su besplatne zimske gume, stoga nas redovito pratite i iskoristite priliku za uštedu.


  Dodatne opcije za najam vozila u Hrvatskoj

  Prilikom rezervacije vozila putem Auto Europe stranice, vrlo jednostavno možete usporediti ponude tvrtki za najam vozila i tako za sebe odabrati najbolji najam vozila u Hrvatskoj . Zahvaljujući izvrsnoj suradnji sa našim partnerima, u mogućnosti smo ponuditi veliki izbor vozila na više lokacija u cijeloj Hrvatskoj, a samim time možete birati između različitih kategorija, počevši od najmanjih, tj. mini kategorija, preko Economy, srednje velikih, pa sve do luksuznih vozila i kampera sa mnoštvom opcija i različitih ponuda. Ako Jadransku magistralu želite doživjeti na još posebniji način, rezervirajte kabriolet i živite svoj san. Želite li dodatno uštedjeti, pratite naše vikend akcije.

  Htjeli biste putovati sa prijateljima ili obitelji, i ne želite se odreći udobnosti? Iskoristite Auto Europe i izvrsne ponude kombi vozila od 7 do 12 sjedala, kao i kampere i kamp kućice najmodernijeg dizajna. Danas se proizvode profinjenog dizajna, lako ih je voziti i imaju dovoljno prostora te izvrsnu snagu motora, što će vas zasigurno impresionirati.

  Ako ste i dalje u nedoumici i ne možete odlučiti koja kategorija bi bila opcija za najbolji najam vozila u Hrvatskoj, javite nam se ili putem e-maila, ili nas nazovite, a u međuvremenu na našoj stranici Zašto unajmiti vozilo sa Auto Europe, saznajte zašto je Auto Europe najbolja opcija za vas.

  Najam luksuznih vozila u Hrvatskoj Najam SUV vozila i kombija u Hrvatskoj Najam kampera u Hrvatskoj

  Najam luksuznih vozila u Hrvatskoj - Uz obilje glamura iznutra i izvana, naša ponuda luksuznih vozila idealna je za stvaranje onog nečeg posebnog. Luksuzna vozila često biraju oni koji u Hrvatsku dolaze na neki od mnogobrojnih kongresa, ili važnih sastanaka, jer prvi dojam je itekako bitan. Iako ova vozila zaista ponekad oduzimaju dah, ni svi oni uređaji i čuda moderne tehnike koja vas čekaju unutra, neće vas ostaviti ravnodušnima.

  Najam SUV vozila ili kombija u Hrvatskoj - Ako se planirate uputiti do udaljenijih mjesta i istražiti neke od nevjerojatnih krajolika Hrvatske, tada bi SUV mogao biti odlična opcija. Ova su vozila izuzetno snažna i robusna, što ih čini savršenom opcijom za put po nešto zahtijevnijim terenima. Sa sjedećim mjestima za do pet osoba, SUV-ovi također imaju dovoljno mjesta za svu vašu prtljagu i opremu. Želite li u hrvatskim ljepotama uživati sa više prijatelja, ili članova obitelji, onda je kombi vaša opcija. Udobni i izvrsno opremljeni, učinit će vaš put i povoljan najam vozila u Hrvatskoj nezaboravnim iskustvom.

  Najam kampera u Hrvatskoj - Kamp kućice nisu više što su nekad bile. Danas su to moderno i luksuzno opremljene pokretne mini vile, u kojima možete po svojoj volji i u svom tempu obilaziti mjesta koja želite. Diljem Hrvatske ćete naći kampove koji su također modernizirani i prilagođeni potrebama suvremenog putnika.


  Korisne poveznice

  Hrvatska - vodič kroz putovanja

  Službena stranica Hrvatske turističke zajednice