Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA INTERRENT KEY'N GO

  Rent a Car sa InterRent Key'N Go putem Auto Europe

  Najam vozila sa InterRent Key'N GoInterRent Key’s Go, je Europcarov novi rent a car brand koji je već poznat diljem svijeta. Od svog osnivanja, InterRentova reputacija značajno je porasla, privlačeći klijente širom svijeta koji traže i kvalitetna vozila i izvrsno iskustvo najma vozila. InterRent nudi veliku izbor vozila iz mnogih kategorija na lokacijama diljem planeta.

  Koristeći Auto Europe, pri odabiru InterRent Key’N Go za svoj sljedeći najam vozila, doživjet ćete i potpuno novo digitalno iskustvo. Jednostavno potražite ponudu s novom Key’N Go uslugom. Rent a car sa InterRent Key'N Go omogućava vam ogromno pojednostavljenje procesa najma, ali ujedno i zadržavanje visokih standarda.Rent a car InterRent Key'N Go

  Rezervacijski sustav Auto Europe omogućava vam lako pretraživanje, usporedbu, dodavanje dodatnih opcija i dovršavanje rezervacije bez napora - omogućava vam odabir idealnog vozila i cijene koju želite platiti.

  Baš u vrijeme krize izazvane virusom COVID-19, InterRent ima dodatnog "asa", a to je bezkontaktno preuzimanje vozila. Klikni ovdje za vise informacija o sigurnosnim mjerama vezanim za koronavirus, koje poduzima InterRent

  Najam vozila sa InterRent Key'N Go: Što je Key'n Go usluga?

  Preuzimanje i povrat vozila mogu ponekad uzeti jako puno vremena. U normalnim uvjetima vas nakon dugog leta čeka još i zamorna dokumetnacija, i ideja da samo preuzmete ključeve svog automobila i krenete u svoju novu avanturu zvuči puno primamljivije! Imajući to u vidu, stvorena je nova digitalna ponuda, a s njom i vrlo pozitivno iskustvo najma vozila. InterRent Key'N Go usluga pruža brzi postupak preuzimanja ključeva i potpuno novu situaciju. Uz ovu uslugu, nema potrebe čekati red na pultu, kako bi se riješila sva potrebna dokumetnacija. Za samo minutu, imat ćete ključeve vozila i moći započeti svoje putovanje. Cijeli postupak je jednostavan i događa se se na vašem pametnom telefonu.

  Najam vozila bez čekanja

  Novi Key'N Go paket je koji se zasniva na samoposluživanju. Za pristup, prije prijave trebate kopirati sljedeću poveznicu na svoj pametni telefon: http://wsgw.goldcar.es/idvalidation/scandocs/02343 . Zatim unesite svoju adresu e-pošte i InterRent broj rezervacije koji se nalazi u gornjem desnom kutu vašeg Auto Europe vouchera za rent a car sa InterRent Key'N Go. Uz to, unaprijed pripremite podatke valjane osobne iskaznice ili putovnice, vozačke dozvole i kreditne kartice.

  InterRent Rent a Car broj rezervacije

  Po završetku online rezervacije dobit ćete potvrdu koja sadrži važne podatke o najmu. Nakon toga, sve što trebate učiniti je slijediti ove korake:

  1. Odaberite željeni jezik
  2. Unesite broj svoje rezervacije ili pomoću pametnog telefona skenirajte kôd koji smo poslali na vaš uređaj
  3. Odaberite željeno vozilo iz kategorije vozila u ponudi
  4. Preuzmite ključeve vozila
  5. Započnite svoje putovanje.

  Key'N Go prednosti

  ✔ Nema čekanja

  Usluga Key'N Go je bez sumnje najbrži način da započente svoje putovanje. Idealno solucija ako ste jako zauzeti i ne želite riskirati zadržavanje na pultu radi rješavanja dokumentacije. Ne morate čak niti otići u ured. Pomoću pametnog telefona jednostavno odaberite svoje vozilo iz velikog broja ponuđenih modela.

  ✔ Nema sitno tiskanog teksta

  Osjećaj sigurnosti dok poslujete s tvrtkom Auto Europe izuzetno je važan. Pomoću usluge Key'N Go možete biti potpuno opušteni znajući da ste u sigurnim rukama. Maksimalna sveobuhvatna pokrivenost je uvijek uključena u sve Key'N Go usluge, pa za preuzimanje vozila nije čak potreban ni polog. Dakle, potpuno izbjegavanje sitno tiskanog teksta!

  ✔ Kompetentno i ljubazno osoblje

  Prilikom korištenja Key'N Go usluge nema potrebe odlaska u ured kako biste preuzeli vozilo. Međutim, ako imate bilo kakva pitanja ili naiđete na bilo kakve probleme, netko od osoblja vam je uvijek na raspolaganju. Ako trebate zatražiti dodatnu opremu ili proizvode, obratite se InterRentovom osoblju, i oni će vam pomoći u svemu što vam je potrebno.

  ✔ Sigurnost prije svega

  Vaša internetska sigurnost naš je najveći prioritet dok iznajmljujete kod nas. Proces mrežne provjere vaših dokumenata siguran je i jednostavan za korištenje - eliminirajući potrebu za odlaskom u ured. Kad se prvi put prijavite, morat ćete fotografirati vozačku dozvolu i prateću dokumentaciju. Potom se ovi podatci sigurno spremaju za buduće najmove, bez potrebe za ponavljanjem postupka. Ovaj novi način poslovanja omogućava brži proces najma vozila kao i uvelike unaprijeđen doživljaj rent a cara.

  Pitanja & odgovori

  Što ako ne uspijem digitalizirati svoju dokumentaciju?

  Prije dolaska se trebate prijaviti i preuzeti sljedeću poveznicu na svoj pametni telefon - http://wsgw.goldcar.es/idvalidation/scandocs/02343 . Ako ne uspijete digitalizirati svoje dokumente, ili ako je kvaliteta loša, onda vas molimo da se uputite do ureda InterRenta za ručnu provjeru dokumentacije.

  Došlo je do greške prilikom digitalizacije, vrijedi li moja rezervacija još uvijek?

  Da, vaša rezervacija još uvijek vrijedi. Ukoliko je do pogreške došlo prilikom digitalizacije, molimo da odete do InterRentovog ureda kako bi se proces napravio manualno.

  Da li je prilikom preuzimanja vozila sa Key'N Go dostupan netko od osoblja?

  Ovaj je postupak osmišljen tako da vas na put izvuče što je brže moguće i uz najmanje truda. Jedna od prednosti je to što ne morate doći u ured i čekati u redu. Međutim, ako morate razgovarati s nekim, imate pitanja ili vam je potrebna pomoć, netko od osoblja je uvijek na raspolaganju.

  Što je uključeno u uslugu Key'N Go?

  Kako je to jedan od naših najkompletnijih paketa, usluga Key'N Go uključuje sljedeće:

  • Nema učešća u šteti
  • Super Relax pokriće
  • Pomoć na cesti
  • Full-to-Full spremnik goriva
  • Nema sitno tiskanog teksta ili skrivenih iznenađenja.

  Koji uredi nude uslugu Key'N Go?

  Sljedeći uredi nude ovu uslugu:

  • Francuska - Paris Charles De Gaulle, Tolouse, Nica, Bordeaux i Lyon
  • Italija - Milano Bergamo i Rim Fiumicino
  • Španjolska - Barcelona, Barcelona Sants, Madrid, Palma de Mallorca, Sjeverne i Juzne Tenerife, Lanzarote, Las Palmas, Alicante i Malaga
  • Portugal - Faro, Porto i Lisabon.

  Key'N Go usluga se momentalno proširuje na druge svjetske lokacije; stoga preporučujemo da kontaktirate naš rezervcijski odjel kako biste bili u tijeku.

  Gdje se nalaze automati Key’N Go?

  U vašoj potvrdi rezervacije navedeno je točno mjesto vašeg Key'N Go automata. Međutim, ako imate poteškoća, uputite se u ured InterRenta i oni će vas uputiti u pravom smjeru.

  Kako ću pronaći svoje vozilo nakon što dobijem ključeve?

  Zaslon na uređaju za preuzimanje vozila Key'N Go naznačit će lokaciju vašeg automobila. Ispis sažetka ugovora iz stroja također će također naznačiti lokaciju vaših vozila.

  Kome trebam vratiti ključeve nakom povrata vozila?

  Vratite ključeve vozila u za to predviđen key box smješten izvan ureda za parkiranje.