Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA INTERRENT TIJEKOM KRIZE COVID-19

  Sigurnosne i zdravstvene mjere prilikom najma vozila sa rent a car tvrtkom InterRent tijekom krize COVID-19

  Rent a car InterRent tijekom korona krize Rent a car tvrtka InterRent, dio Europcar grupacije je tek odnedavna na tržištu, i bez obzira na to, dostupna je na mnogim lokacijama u više od 40 zemalja diljem svijeta, najviše u zračnim lukama i na željezničkim kolodvorima, s ciljem ponude povoljnih cijena najma. Interrentov vozni park se sastoji od preko 22.000 vozila. Tvrtka svojim klijentima nudi odgovarajuću kombinaciju povoljnih cijena i ugodno iskustvo najma vozila.

  Auto Europe sa svojih 60 godina iskustva u posredništvu pri najmu vozila nudi svoje usluge na više od 24.000 lokacija u 180 zemalja diljem svijeta. Kod nas ćete zajamčeno dobiti najbolji izbor kvalitetnih vozila po najpovoljnijim cijenama. To vam možemo osigurati zahvaljujući mnogobrojnim partnerstvima sa lokalnim i međunarodnim rent a car tvrtkama - pa naravno i sa tvrtkom InterRent. Rezervaciju možete vrlo jednostavno napraviti na našoj web stranici u samo nekoliko koraka, ili kontaktirati naš stručni tim u odjelu za rezervacije na broj +49 89 412 097 83 . Stoga, ako ste se odlučili na rent a car sa tvrtkom InterRent tijekom koronavirusa/COVID-19 možete to učiniti s povjerenjem!

  Rent a car InterRent - sigurnosne mjere za zaštitu klijenata tijekom koronavirusa

  Tijekom ovih vrlo izazovnih vremena, silom prilika se promijenio i način putovanja. InterRent je zadržao visoke standarde sigurnosti i čistoće te je uveo nove mjere opreza koji se strogo provode.

  Mjere i procedure čišćenja

  Europcar grupacija je, uključujući i Europcar, Goldcar, Interrent i GoCar Carsharing Service - uvela sljedeće sigurnosne mjere opreza: Sva vozila se nakon svakog najma temeljito čiste i dezinficiraju. Također je uvedeno i pravilo „nultog kontakta“ za djelatnike Europcar Mobility Group. U svrhu spriječavanja širenja virusa, klijenti ključ od svog vozila dobivaju u zatvorenoj omotnici, što već samo po sebi čini vaš rent a car sa tvrtkom InterRent tijekom koronavirusa/COVID-19 sigurnijim.