Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA KEDDY TIJEKOM KRIZE COVID-19

  Sigurnosne i zdravstvene mjere prilikom najma vozila sa rent a car tvrtkom Keddy tijekom krize COVID-19

  Rent a car Keddy tijekom korona krizeKeddy by Europcar je 2015. godine osnovala visoko renomirana rent a car tvrtka Europcar sa ciljem ponude povoljnijih cijena svojim klijentima. Kako je Keddy specijalno razvijen za suradnju sa putničkim agencijama i posredničkim tvrtkama, nema svoju vlastitu web stranicu i rezervacija se ne može napraviti direktnim putem. Umjesto toga, rezervirati je moguće putem Auto Europe. Ako ste se odlučili na rezervaciju sa tvrtkom Keddy, prilikom preuzimanja vozila trebate otići do šaltera Europcara. Rezervacijom sa tvrtkom Keddy osiguravate sebi i kvalitetu usluge i široku međunarodnu mrežu rent a car tvrtke Europcar, tako da lako možete odabrati željenu lokaciju. Rent a car Keddy by Europcar trenutno je dostupan u više od 100 zemalja.

  Auto Europe se posredništvom u rent a car industriji bavi još od 1954. godine, kada je osnovan. Suradnja i partnerstva sa brojnim rent a car tvrtkama - između ostalog i sa tvrtkom Keddy - omogućuju nam ponuditi svojim klijentima niske cijene i veliki izbor vozila za najam. Rent a car sa tvrtkom Keddy tijekom koronavirusa/COVID-19 je jednostavan čak i u ovim teškim vremenima. Sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac za rezervaciju na našoj web stranici ili kontaktirati osoblje našeg odjela za rezervacije na +49 89 412 097 83

  Rent a car Keddy - sigurnosne mjere za zaštitu klijenata tijekom koronavirusa

  Europcar Grupa se može pohvaliti izvanrednim iskustvom od 70 godina koje igra ključnu ulogu u pružanju izvrsne korisničke podrške svojim klijentima kako među domaćim, tako i međunarodnim tvrtkama. Keddy nastoji nastaviti tu tradiciju osiguravajući dodatnu sigurnost i fleksibilnost. Na čišćenje i dezinfekciju vozila su u ovom momentu još više obraća pažnja, pa je Keddy by Europcar shodno tomu prilagodio postupke čišćenja.

  Mjere i procedure čišćenja

  Kako je započela ova neočekivana kriza, Keddy by Europcar čini sve kako bi usluga najma vozila bila što kvalitetnija, uz potpunu sigurnost i maksimalnu fleksibilnost, tako da vaš rent a car sa tvrtkom Keddy tijekom koronavirusa/COVID-19 bude što bezbrižniji. Provode se sve preporučene mjere sigurnosti i pridržava se svih higijenskih propisa kako bi se osiguralao pravilo "socijalnog distanciranja". Vozila se također nakon svakog najma sustavno dezinficiraju. Na šalterima su postavljene pregrade od pleksiglasa, a na lokacijama se poštiva pravilo „bez kontakta“. Nakon temeljite dezinfekcije vozila, ključ vozila se čuva zatvorenoj kuverti. Sada je sigurnost klijenata i uposlenika važnija nego ikad!