Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA KEDDY

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car Keddy: Sve što trebate znati o Keddy by Europcar

  Rent a car Keddy - Auto EuropeKeddy je niskobudžetni brand poznate rent a car tvrtke Europcar. Zahvaljujući Keddyju, ljudi iz cijelog svijeta bez obzira na ograničenost budžeta mogu uživati u kvalitetnoj usluzi. Rent a car s Keddyjem poseban je proizvod koji se prodaje samo putem putničkih agencija, što znači da stranke mogu rezervirati vozilo sa Keddyjem samo putem posrednika kao što je Auto Europe. Keddy je prisutan u preko 145 zemalja svijeta, a stranke biraju vozila iz iste flote koju koristi i Europcar.

  Od svog osnivanja početkom 2015. godine, Keddy je usmjeren na cjenovno orijentirane kupce koji cijene kvalitetu usluge koju pruža Europcar.

  Auto Europe je na tržištu rent a cara prisutan već preko 60 godina. Za to vrijeme tvrtka je stekla nenadmašivo iskustvo u iznajmljivanju automobila kako bi služila putnicima širom svijeta, istovremeno uspostavljajući vrlo jake veze s našim partnerima iz turističke branše širom svijeta. Uz vrhunsku uslugu, Auto Europe nudi konkurentne cijene i surađuje sa svim vodećim tvrtkama za iznajmljivanje. Ako rezervirate Keddy ili nekog drugog dobavljača dostupnog u našem sustavu za rezervacije, možete biti sigurni da ćete dobiti visokokvalitetnu uslugu od našeg lokalnog partnera

  Najam vozila Keddy by Europcar: Najbolje cijene od vodećeg dobavljača

  Keddyjeva matična tvrtka, Europcar, ponosna je na svoju reputaciju jedne od vodećih svjetskih rent a car tvrtki i ovu kvalitetu prenosi i na svoju tvrku kćer, a obje su u potpunosti posvećene pružanju najbolje moguće usluge našim klijentima. Opće pravilo koje Europcar rigorozno nastoji održati je to da automobili u voznom parku Keddyja ne smiju biti stariji od šest mjeseci. Svi klijenti dobivaju 24/7 pomoć na cesti tijekom cijelog razdoblja najma, što znači da u slučaju nesreće nitko nikada ne ostaje bez podrške. Bez obzira na vrijeme ili mjesto nesreće, osoblje Keddyja će vam pružiti svu pomoć koja bi vam eventualno mogla zatrebati.

  Uz Keddyjevu podršku i korisničku službu Auto Europe koja vam stoji na raspolaganju, moći ćete biti bezbrižni na svom putovanju sa znanjem da ako vam zatreba pomoć cijeli tim će se pobrinuti za to da mirno nastavite svoj put.

  Jedinstveni doživljaj najma vozila sa Keddyjem

  Udaljeni ste samo nekoliko klikova od iskustva izvanredne usluge najma vozila sa Keddyjem. Pronađite najbolju ponudu za rent a car s Keddyjem putem rezervacijskog sustava koji se nalazi na vrhu ove stranice. Odaberite svoje vozilo i usporedite ga s ponudama drugih lokalnih dobavljača poput Hertza i Avisa, među mnogim drugima. Pročitajte recenzije naših klijenata o Keddyju i odaberite mudro. Prilikom rezervacije je moguće odabrati i dodatne usluge kao što su GPS satnav uređaji i dječja sjedala.

  Srdačno vas pozivamo da se upustite u iskustvo sa Keddyjem i sa Auto Europe i otkrijete nove destinacije poput Španjolske ili Cipra. Dovršite rezervaciju putem interneta ili razgovarajte s nekim od naših stručnjaka za najam koji vam će vam uvijek rado pomoći sa svim mogućim upitima. Keddy kao tvrtka kćer nema vlastite urede, pa se svi najmovi obavljaju u poslovnicama Europcara