Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA NATIONAL

  Rent a car National: vodeći u pružanju izvrsne usluge

  Rent a car National - Auto EuropeNational Car Rental je dobro etablirana i međunarodno priznata kompanija za iznajmljivanje automobila koja služi potrebama turista, poslovnih ljudi i čestih korisnika avio usluga širom Sjeverne, Srednje i Južne Amerike, Kariba, Europe, kao i velikog dijela pacifičko-azijskih zemalja i Bliskog Istoka. National je američka tvrtka sa sjedištem u Claytonu (u saveznoj državi Missouri), a u vlasništvu je Enterprise Holdingsa, kompanije koju je Forbes svrstao u jednu od najvećih američkih privatnih kompanija koja također ima u vlasništvu popularne svjetske brendove Enterprise i Alamo rent-a-car, tako da kad rezervirate rent a car sa Nationalom, znat ćete da ste u vrlo dobrim rukama

  National su osnovali dvadeset i četiri neovisna operatera za iznajmljivanje automobila 27. kolovoza 1947. Do 2005. godine tvrtka se proširila sa šezdeset lokacija za preuzimanje i povrat vozila u Sjedinjenim Državama na više od 2.000 širom svijeta. Strankama u vremenskoj stisci nudi mogućnost brzog odabira vozila (u skladu s rezervacijom i traženom vrstom automobila) i jednostavnog napuštanja zračnih luka i lokacija u centru grada. Nudeći tako praktičnu uslugu, u kombinaciji sa Smaragdnim klubom (Emerald Club) - sistem pogodnosti za stranke koje često putuju, National se dosljedno svrstava među najpouzdanije i najučinkovitije rent a car tvrtke u svijetu. K tome, magazin Travel + Leisure je nedavno proglasio National Car Rental za „Najbolju svjetsku tvrtku za iznajmljivanje automobila“, a bio je i konačni pobjednik Business Travel News 'Highest Car Rental Rating Awards“. Uz priznanja ovakvog kalibra, nema sumnje da je Nacional jedan od najboljih pružatelja usluga prijevoza na svijetu i onaj koji stalno nadmašuje očekivanja kupaca za uslugu, kvalitetu i vrijednost.

  Kao jedan od vodećih posrednika za najam automobila, Auto Europe vrlo usko surađuje sa svim svjetskim rent a car tvrtkama, a National stoji na vrhu ove liste. Auto Europe jamči najnižu cijenu, što znači da ni na jednom drugom mjestu nećete pronaći jeftinije ponude za najam automobila, a osim toga, možete potpuno otkazati ili promijeniti rezervaciju bez naknade do 48 sati prije zakazanog vremena preuzimanja vozila. Transparentnost je jedan od glavnih ciljeva Auto Europe tijekom svake pojedine transakcije najma vozila, što znači da su svi uvjeti prilikom rezervacije jasni i dostupni u svakoj fazi procesa rezervacije. Auto Europe djeluje na više od 24 000 lokacija za preuzimanje i povrat vozila u više od 180 različitih zemalja, uključujući Francusku, Italiju i Južnu Afriku, tako da gdje god putujete po svijetu, obavezno si putem Auto Europe osigurajte rent a car sa Nationalom.

  Sigurnosne mjere u vrijeme korona krize

  Complete Clean Pledge NationalObzirom da COVID-kriza još nije prošla, National je poduzeo brojne mjere kako bi minimalizirao rizik i za svoje djelatnike i za klijente. Podrazumijeva se provođenje preporuka i smjernica zdravstvenih tijela. Na primjer, ograničen je broj djelatnika po lokaciji. Društveni razmak, redovito pranje ruku i česta dezinfekcija svih površina imaju najveći prioritet. Kako bi se kontakt sa klijetnima sveo na minimum, optimizirani su neki procesi preuzimanja i povrata vozila za najma. Osim toga, na određenim lokacijama je moguća dostava i preuzimanje vozila na dogovorenoj lokaciji, ili sa strane ulice. U slučaju eventualne zaraze klijenta, vozilo odmah ide u karantenu, a po isteku iste se detaljno očisti i dezinficira.

  Complete Clean Pledge - Jamstvo čistoće i potpune sigurnosti

  Još i prije pojave koronavirusa, čistoća vozila za najam je za National bila uvijek na prvom mjestu. Usred novonastale situacije je ionako već odličan sustav čišćenja, dodatno poboljšan. Complete Clean Pledge jamči vama kao klijentu, najvišu razinu čistoće prilikom najma vozila. Nakon uobičajenog pranja vozila, koje podrazumijeva i usisavanje, 20 elemenata unutar i van vozila, kao što su upravljač, mjenjač brzina, ručke na vratima, ogledala itd, temeljito se čisti i dezinfizira. Pogledajte grafiku ispod da biste imali pregled svih elemanata. Svi djelatnici su prošli detaljnu obuku, i podrazumijeva se da tijekom čišćenja nose rukavice. Sa Complete Clean Pledge možete i u ovim teškim vremenima bez oklijevanja unajmiti vozilo od Nationala.

  Complete Clean Pledge National Infografika

  Najam vozila National: Najbolje cijene od vodeće rent a car tvrtke

  National Car Rental je renomirana i međunarodno poznata marka koja nudi najbolju kombinaciju izbora, praktičnosti i mogućnosti uštede vremena strankama koje putuju radi odmora sami ili s obitelji, ili poslovno bilo gdje u svijetu. Ako uzmemo u obzir da je National odabran kao službena rent a car tvrtka za Udruženje profesionalnih golfera (PGA) Amerike i deset bejzbol timova iz prve lige, uključujući svjetski poznate Boston Red Sox, New York Mets i San Francisco Giants, možete biti sigurni da će vam uz Auto Europe, National sigurno ponuditi najvišu razinu usluge i kvalitete dostupne na tržištu. Tijekom godina, temeljne vrijednosti na kojima počiva Enterprise Holdings su oblikovale National, koji se ističe kao kulturni kompas koji pomaže u održavanju pozicije tvrtke u samom vrhu industrije. Ta ključna područja ne samo da definiraju alat za strateško planiranje i postavljanje ciljeva, već pružaju i stratešku platformu za ciljeve tvrtke u području korporativne odgovornosti.

  National je posvećen promicanju dugoročnog rasta i prosperiteta putem ekonomskih inicijativa koje uključuju zapošljavanje, lokalne potpore zakladama, globalne filantropske direktive i mogućnosti održivog transporta temeljenog na održivom pristupu poslovanju istovremeno kao i partnerstvo s raznim tvrtkama, agencijama i organizacijama kako bi im se pomoglo u ispunjavanju svojih ciljeva. Kroz Enterprise Holdings, National je također posvećen postavljanju dugoročnih ciljeva i prioriteta koji se odnose na njegovo globalno poslovanje. Ovo višefunkcionalno upravljačko tijelo uključuje voditelje odjela i stručnjake istražuju i procjenjuju utjecaj poslovanja Nationala na pronalaženje načina smanjenja troškova, ostavljajući pozitivan trag na zajednice kojima u kojima djeluje.

  Birajte National za jedinstven doživljaj najma vozila

  Uz podršku Enterprise Holdings, Rent a car National nudi sveobuhvatno transportno rješenje za putnike širom svijeta. Tvrtka je dio opsežnog poslovnog portfelja koji sadrži bogatu kombinaciju najam automobila i car-sharing usluga, najam kamiona, upravljanje korporativnim voznim parkom i maloprodaju automobila koji godišnje donosi više od 30 milijardi američkih dolara prihoda. U stvari, National i njegove sestrinske tvrtke Enterprise i Alamo djeluju s više od 2 milijuna vozila sa 500 različitih marki i modela koji su trenutno u prometu širom svijeta.

  Kroz svoju integriranu globalnu mrežu neovisnih regionalnih podružnica i franšiza, National (i krovna tvrtka Enterprise Holdings) upravlja s više od 10 000 gradskih lokacija i lokacija u odmaralištima i zračnim lukama u preko 100 zemalja, što ga čini jednim od najvećih iznajmljivača automobila u svijetu mjereno flotom i godišnjim prihodima, čime se svrstava u sam vrh svjetske turističke industrije iznad mnogih drugih rent a car tvrtki, avioprijevoznika i većine brodova za krstarenje, hotela, turoperatora i internetskih putničkih agencija. S Nationalom na čelu u svom portfelju proizvoda, Enterprise Holdings nema premca naspram vrhunske usluge, globalne politike korporativne odgovornosti, prakse zapošljavanja i sveukupnog liderstva u međunarodnoj industriji iznajmljivanja automobila.