Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA SICILY BY CAR

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car Sicily by Car: Sve što trebate znati o Sicily by Car

  Sicily by Car, Car Hire - Auto EuropeSicily by Car je od 1963. godine znatno narasla i etablirala se kao jedna od najpovoljnijih rent a car tvrtki u Italiji. S posebnim fokusom na ekonomičnosti najma vozila na Siciliji - gdje je tvrtka osnovana- njene se podružnice mogu naći u cijeloj zemlji. Od sjeverne do južne Italije Sicily by Car ima preko šezdeset ureda, a svi su strateški smješteni u zračnim lukama, željezničkim stanicama i središtima grada. Rent a car sa Sicily by Car izvrstan je izbor za one klijente koji traže isplativ način za istraživanje Italije.

  Suradnja sa brojnim pouzdanim rent a car tvrtkama koja traje više od 60 godina, dovela je Auto Europe do te pozicije kada je svojim klijentima u mogućnosti pružiti značajnu prednost u izboru rent a cara. Osim ogromne flote koja vam stoji na raspolaganju, nudimo i najam kampera, luksuznih automobila i uslugu prijevoza. Vrlo pažljivo biramo svoje partnere i zato smo sigurni da će Sicily by Car pružiti izvanrednu uslugu svim našim klijentima.

  Najam vozila Sicily by Car: Najbolje cijene od vodećeg dobavljača

  Nižući uspjehe, Sicily by Car je 1997. godine lansirao novi brand Auto Europa (nemojte ga zamijeniti sa nama - Auto Europe koji smo jedan od najvećih svjetskih posrednika za najam vozila). Kroz novi brend Auto Europa tvrtka je počela pružati usluge kako poslovnim putnicima tako i turistima nudeći posebne ponude i atraktivne uvjete najma automobila. Koristeći ovaj pristup, tvrtka se dodatno širila po cijeloj Italiji.

  Sa modernim voznim parkom automobila s više od 20 000 vozila, tvrtka je u dobroj poziciji da ponudi rješenje za sve moguće situacije. Sicily by Car osnovao je Tommaso Dragotto prije više od 54 godine na Siciliji. Prvotno tvrtka imala je samo četiri vozila - to su bili FIAT 1100, 1300 i dva FIAT 500. Danas tvrtka uz brojne kategorije vozila za najam, nudi i najam električnih vozila i bicikala. Također nudi mogućnost dugoročnih i srednje dugoročnih najmova.

  Vozila su dobro opremljena i nova, od kombija do luksuznih automobila, stoga smo uvjereni da će Sicily by Car imati pravo vozilo za vas. Od preuzimanja do povrata vozila, tvrtka je posvećena pružanju izvrsne korisničke podrške, a ujedno informira o lokalnim običajima. Uz svaki najam možete očekivati 24-satnu pomoć na cesti, 7 dana u tjednu, što klijentima daje osjećaj sigurnosti dok su na talijanskim cestama.

  Jedinstveni doživljaj najma vozila sa Sicily by Car

  Ako planirate posjetiti Italiju, jednu od povijesno bogatijih zemalja u Europi, iskoristite svoj godišnji odmor i razmislite o rent a caru sa Sicily by Car. Proputujte cijelom zemljom potpuno opušteno i sigurno dođite do svog odredišta. Istražite prekrasni Milano na sjeveru, kultni Rim i prelijepi Palermo, da navedemo samo nekoliko sjajnih talijanskih gradova. Za izvanredan bijeg od svakidašnjice razmislite o vožnji duž obale Amalfi ili prema jezeru Como

  Putem našeg sigurnog online rezervacijskog sustava možete lako pregledati, usporediti i rezervirati vozilo za najam. Kao dodatni bonus možete odmah i odabrati dodatne usluge, ukoliko su vam potrebne, kao što je to GPS uređaj ili dječja autosjedalica. Ukoliko vam je lakše, nazovite nas na +49 89 412 097 83, i naše stručno osoblje će vam pružiti savjet i pomoći odabrati najbolju ponudu. Dakle, ako tražite odličan odmor u Italiji, sigurni smo da će rent a car sa Sicily by Car bit najbolji odabir i da ćete dobiti najbolju uslugu.