Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA SICILY BY CAR

  Rent a car Sicily by Car: Sve što trebate znati o Sicily by Car

  Sicily by Car, Car Hire - Auto EuropeSicily by Car je od 1963. godine znatno narasla i etablirala se kao jedna od najpovoljnijih rent a car tvrtki u Italiji. S posebnim fokusom na ekonomičnosti najma vozila na Siciliji - gdje je tvrtka osnovana- njene se podružnice mogu naći u cijeloj zemlji. Od sjeverne do južne Italije Sicily by Car ima preko šezdeset ureda, a svi su strateški smješteni u zračnim lukama, željezničkim stanicama i središtima grada. Rent a car sa Sicily by Car izvrstan je izbor za one klijente koji traže isplativ način za istraživanje Italije.

  Suradnja sa brojnim pouzdanim rent a car tvrtkama koja traje više od 60 godina, dovela je Auto Europe do te pozicije kada je svojim klijentima u mogućnosti pružiti značajnu prednost u izboru rent a cara. Osim ogromne flote koja vam stoji na raspolaganju, nudimo i najam kampera, luksuznih automobila i uslugu prijevoza. Vrlo pažljivo biramo svoje partnere i zato smo sigurni da će Sicily by Car pružiti izvanrednu uslugu svim našim klijentima.

  Najam vozila Sicily by Car: Najbolje cijene od vodeće rent a car tvrtke

  Nižući uspjehe, Sicily by Car je 1997. godine lansirao novi brand Auto Europa (nemojte ga zamijeniti sa nama - Auto Europe koji smo jedan od najvećih svjetskih posrednika za najam vozila). Kroz novi brend Auto Europa tvrtka je počela pružati usluge kako poslovnim putnicima tako i turistima nudeći posebne ponude i atraktivne uvjete najma automobila. Koristeći ovaj pristup, tvrtka se dodatno širila po cijeloj Italiji.

  Sa modernim voznim parkom automobila s više od 20 000 vozila, tvrtka je u dobroj poziciji da ponudi rješenje za sve moguće situacije. Sicily by Car osnovao je Tommaso Dragotto prije više od 54 godine na Siciliji. Prvotno tvrtka imala je samo četiri vozila - to su bili FIAT 1100, 1300 i dva FIAT 500. Danas tvrtka uz brojne kategorije vozila za najam, nudi i najam električnih vozila i bicikala. Također nudi mogućnost dugoročnih i srednje dugoročnih najmova.

  Vozila su dobro opremljena i nova, od kombija do luksuznih automobila, stoga smo uvjereni da će Sicily by Car imati pravo vozilo za vas. Od preuzimanja do povrata vozila, tvrtka je posvećena pružanju izvrsne korisničke podrške, a ujedno informira o lokalnim običajima. Uz svaki najam možete očekivati 24-satnu pomoć na cesti, 7 dana u tjednu, što klijentima daje osjećaj sigurnosti dok su na talijanskim cestama.

  Jedinstveni doživljaj najma vozila sa Sicily by Car

  Ako planirate posjetiti Italiju, jednu od povijesno bogatijih zemalja u Europi, iskoristite svoj godišnji odmor i razmislite o rent a caru sa Sicily by Car. Proputujte cijelom zemljom potpuno opušteno i sigurno dođite do svog odredišta. Istražite prekrasni Milano na sjeveru, kultni Rim i prelijepi Palermo, da navedemo samo nekoliko sjajnih talijanskih gradova. Za izvanredan bijeg od svakidašnjice razmislite o vožnji duž obale Amalfi ili prema jezeru Como

  Putem našeg sigurnog online rezervacijskog sustava možete lako pregledati, usporediti i rezervirati vozilo za najam. Kao dodatni bonus možete odmah i odabrati dodatne usluge, ukoliko su vam potrebne, kao što je to GPS uređaj ili dječja autosjedalica. Ukoliko vam je lakše, nazovite nas na +49 89 412 097 83, i naše stručno osoblje će vam pružiti savjet i pomoći odabrati najbolju ponudu. Dakle, ako tražite odličan odmor u Italiji, sigurni smo da će rent a car sa Sicily by Car bit najbolji odabir i da ćete dobiti najbolju uslugu.