Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA SIXT TIJEKOM KRIZE COVID-19

  Sigurnosne i zdravstvene mjere prilikom najma vozila sa rent a car tvrtkom Sixt tijekom krize COVID-19

  Rent a car Sixt - Auto EuropeSixt je zapravo obiteljska tvrtka koja je svoju priču započela u Muenchenu davne 1912. godine i to sa samo tri automobila. Tijekom godina i s mnogo uspona i padova, obitelj Sixt svoju je u početku malu tvrtku pretvorila u međunarodnu senzaciju. Sixt AG je danas rent a car tvrtka broj jedan u Njemačkoj, i još uvijek se širi. Kada se odlučite na rezervaciju sa tvrtkom Sixt , možete birati između nekih 200.000 automobila širom svijeta i 2.200 lokacija u preko 100 zemalja s najvećom premium flotom na svijetu.

  Sixt je dugogodišnji i pouzdani partner Auto Europe, koji je u rent a car industriji aktivan još od 1954. godine, pa vam stoga možemo mirne duše preporučiti rent a car s tvrtkom Sixt tijekom koronavirusa/COVID-19 . Svoj sljedeći najam vozila možete sasvim jednostavno rezervirati putem naše web stranice, ili vam je draže rezervirati putem telefona, nazovite nas na +49 89 412 097 83 i naše stručno osoblje iz odjela za rezervacije će vam pomoći u svemu što je vezano za najam.

  Rent a car Sixt - sigurnosne mjere za zaštitu klijenata tijekom koronavirusa

  Naravno, rent a car tvrtka Sixt je također svjesna da kriza izazvana virusom COVID-19 momentalno utječe na cijeli svijet. Svakodnevno osjećamo posljedice ove situacije kako u privatnom, tako i u profesionalnom životu, a pogođene zemlje poduzimaju izvanredne mjere kako bi obuzdale pandemiju koronavirusa. Sixt je svjestan činjenice da ova situacija također stvara neizvjesnost i kod naših klijenata.

  Iz ovog razloga Sixt vrlo pažljivo prati razvoj situacije i zajedno s odgovornim tijelima donosi odluke s posebno osnovanim koordinacijskim centrom. Poduzete mjere služe sprječavanju i potencijalnom širenjeu virusa COVID-19, te maksimalnoj zaštiti naših klijenata i uposlenika na najbolji mogući način.

  Mjere i procedure čišćenja

  • Intenzivno čišćenje svih poslovnica da bi se minimizirao prijenos virusa.
  • Osiguravanje i edukacija djelatnika kako bi neometano mogle slijediti preporuke Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), kao što je to na primjer redovito i intenzivno pranje ruku.
  • Sva vozila koja pripadaju voznom parku tvrtke SIXT profesionalno se čiste u višeslojnom procesu kako bi se smanjio potencijalni rizik prijenosa virusa.

  Želite znati kako Sixt štiti svoje klijente i svoje djelatnike u poslovnicama i punktovima za iznajmljivanje vozila?

  Sixt je maksimalno posvećen stvaranju sigurnog okruženja za svoje klijente i djelatnike u ovim izazovnim vremenima. Uz već poduzete sigurnosne mjere, Sixt je uveo i druge metode za bolju kontrolu socijalne distance i osiguranje najviših standarda, kao što su to:

  • Ograničenje broja djelatnika i klijenata na jednoj lokaciji
  • Postavljanje pregrada od plexiglasa
  • Osiguranje maski za djelatnike na svim SIXT lokacijama

  Interesira vas je li Sixt uveo posebnu proceduru čišćenja vozila ako postoji sumnja na slučaj prisutnosti koronavirusa?

  Ako se dogodi da nakon rent a cara s tvrtkom Sixt tijekom koronavirusa/COVID-19 postoji sumnja da je vozač zaražen virusom, ili je potvrđen slučaj koronavirusa, vozilo se bez oklijevanja izdvaja iz flote i potom ostaje u karanteni. Prije ponovne upotrebe vozilo se profesionalno čisti jakim dezinficijensima