Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA SIXT

  Rent a car Sixt: Sve što trebate znati o Sixtu

  Rent a car Sixt - Auto EuropeKao jedna od prvih i najutjecajnijih međunarodnih rent a car kompanija u svijetu, Sixt ima reputaciju pouzdanog vodećeg rent a car branda koji je uvijek bio na čelu ove industrije. S više od 2.200 lokacija za preuzimanje i povrat vozila u više od stotinu različitih zemalja, Sixt je prva rent a car tvrtka koja je pokrenula internetsku stranicu, kao i rezerviranje putem mobilnih uređaja. Rent a car sa Sixtom je vrlo jednostavan radi pristurnosti u gotovo svim većim gradovima i turističkim destinacijama širom svijeta, s uredima koji se nalaze u zračnim lukama, željezničkim stanicama, lukama, većim hotelskim lancima a u srcu gradskih središta.

  S flotom od samo tri automobila, Martin Sixt osnovao je tvrtku 1912. godine i time stvorio prvu njemačku tvrtku za iznajmljivanje automobila. Tijekom Prvog svjetskog rata njemačka vojska je zaplijenila i koristila njegovu flotu, ali posao se ubrzo nastavio nakon što je rat završen. No, flota je ponovno zaplijenjena početkom Drugog svjetskog rata. Nakon toga, tvrtka je pokazala svoj poduzetnički duh pokretanjem taksi službe za osoblje američke vojske stacionirane u Njemačkoj, a Sixt je nastavio uspostavljanjem prve njemačke taksi službe sa radio vezom u bavarskom gradu Muenchenu. Rent a car brand kakav poznajemo i volimo danas lansiran je 1951. godine pod imenom Auto Sixt, a tijekom sljedećih dvadeset godina posao je cvjetao otvaranjem podružnica u najvažnijim zračnim lukama u Njemačkoj. U tom vremenu je izbačena i riječ Auto.

  U ovo vrijeme krize izazvane virusom COVID-19, Sixt osim onih redovnih poduzima i sve zaštitne mjere za sigurnost svojih klijenata. Klikni ovdje kako bi saznao kakve sve mjere sixt poduzima po pitanju zaštite od koronavirusa.

  Najam vozila Sixt: Najbolje cijene od vodeće rent a car tvrtke

  Sa više od 100 godina iskustva u samom vrhu rent a car industrije, Sixt stoji iza mota „Vozite prvu, a platite ekonomsku klasu" nudeći premium vozila po ne premium cijenama. Tvrtka danas ima vozni park od preko 222.000 vozila za najam koji se sastoji od vozila najboljih proizvođača automobila na svijetu, uključujući njemačke favorite kao što su BMW, Mercedes-Benz, Audi i mnogi drugi. Sixtova flota se redovito obnavlja, tako da su klijenti sigurni iza upravljača dobro održavanog i modernog vozila, a izbor je zaista ogroman i uključuje kabriolete, luksuzne automobile, kombije i SUV-ove. Sixt je nastavio sa inicijativom dodavši nekoliko automobila visoke snage u svoju luksuznu flotu u Njemačkoj, uključujući Audi SQ7 TDI, BMW serije 6 Gran Turismo i nevjerojatni Mercedes-AMG CLA 45, dok u SAD-u (točnije Južna Kalifornija, Južna Florida i Las Vegas), sretni Sixtovi klijenti sada mogu unajmiti supercharged Shelby Mustang, jednu od svjetskih ikona automobila visokih performansi.

  Gotovo sedamdeset godina Auto Europe gradi jake poslovne odnose sa svim najprestižnijim svjetskim lokalnim i međunarodnim rent a car tvrtkama, a Sixt je visoko rangiran među njima. Ovakva sinergija omogućava nam da svojim brojnim klijentima ponudimo najpovoljnije ponude za najam vozila. Osim naših usluga van svake konkurencije, temeljenih na zajamčenim najnižim mogućim cijenama, Auto Europe se također specijalizirao za najam kampera te na luksuznih automobila. Na vaš poziv na +49 89 412 097 83, čekaju naši nagrađivani stručnjaci za iznajmljivanje automobila, koji su dežurni sedam dana u tjednu kako bi vam pomogli u rezervaciji i odgovorili na sva vaša pitanja vezana za najam automobila.

  Jedinstveni doživljaj najma vozila sa Sixtom

  Izuzetno proaktivan u globalnoj industriji iznajmljivanja automobila, ovaj popularni obiteljski brend glavni je igrač u ostalim komercijalnim područjima, uključujući rastuće segmente tržišta, kao što su car-sharing, ride-hailing i leasing. Proširivši se na Švicarsku, Francusku, Veliku Britaniju, Tunis, Maroko, Novi Zeland, Bliski Istok i Afriku do kraja 1990-ih, obitelj Sixt je zadržala 60% -tno vlasništvo i dalje upravlja tvrtkom, što je glavni razlog zašto je vodeći i izuzetno jak rent a car brand u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Boliviji i Izraelu. U posljednjih nekoliko godina, Sixt se proširio i na američko tržište nudeći niže cijene za vozila višeg razreda, kao i veći izbor vozila.

  U suradnji s Auto Europe, Sixt neprekidno nastoji usavršavati i modernizirati iskustvo najma vozila uvodeći nove kanale za rezervacije, a uveliko pomaže i nagrađivano oglašavanje i najsuvremeniji i inovativno moderni radni procesi. Ključne prednosti tvrtke su visoki udio premium marki u voznom parku, izvrsna vrijednost za novac i dosljedna uslužna orijentacija osoblja kad god se odlučite na rent a car sa Sixtom, gdje god se nalazite na svijetu. Nikad ne zaboravite da je Sixt obiteljsko poduzeće s više od 5000 "članova obitelji" u preko 100 zemalja i bez obzira koliko tvrtka rasla, uvijek će biti više obitelj nego posao jer je svaka obitelj potpuno personalizirana i jedinstvena