Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA SMILE RENT

  Rent a car Smile Rent: Sve što trebate znati o najmu vozila sa Smile Rentom

  Rent a car Smile Rent - Auto EuropeInovativni stil najma vozila tvrtke Smile Rent označava odmak od tradicionalnog načina iznajmljivanja vozila. Za početak, morat ćete preuzeti aplikaciju Smile Rent sa App Store (iPhone) i Google Play (Android) a zatim unijeti svoje podatke kako biste dovršili postupak rezervacije i započeli uživati u svom rent a caru sa Smile Rentom. Vozač treba unijeti podatke svoje osobne iskaznice ili putovnice i podatke o vozačkoj dozvoli kako bi Smile Rent mogao izvršiti online provjeru.

  Kada se registrirate, možete povezati rezervaciju sa svojim profilom putem aplikacije Smile Rent u odjeljku Pronađi moju rezervaciju.

  Auto Europe je siguran da ćete u potpunosti cijeniti ovo novo i uzbudljivo iskustvo najma automobila, koje vas lišava dugog čekanja na rent a car šalterima. Kada stignete na svoje odredište, shuttle autobus će vas za desetak minuta odvesti ravno do parkirališta, i sve što trebate napraviti je otključati automobil putem aplikacije i krenuti na svoje putovanje. Tako je jednostavno!

  Rent a car Smile Rent u Italiji

  Smile Rent predstavlja novi koncept najam automobila u Italiji. Avis Budget Grupacija je ovaj niskobudžetni i potpuno samoposlužni paket prilagodila zahtjevima putnika u Italiji koji su ljubitelji dostignuća moderne tehnike, ali i uštede u kućnom budžetu.

  Smile Rent će uskoro biti dostupan u glavnim italijanskim zračnim lukama i željezničkim stanicama u Rimu (Zračna luka Fiumicino Leonardo de Vinci) i Milanu (Zračna luka Malpensa). Izbjegavajući čekanje u dugim redovima za najam vozila, što može potrajati i do dva ili tri sata u visokoj sezoni, korisnici Smile Rent-a mogu obraditi proces iznajmljivanja vozila na svojim mobilnim uređajima, potpuno zaobilazeći zauzete šaltere za najam.

  Redovni shuttle autobus brzo će vas odvesti od područja za dolaske u zračnoj luci do parkirališta na kojem su vozila parkirana na za to određenim mjestima. Automobil se jednostavno otključava putem aplikacije Smile Rent, a ključeve ćete naći unutar vozila.

  Važne informacije za preuzimanje vozila

  Prvo što treba učiniti je preuzeti aplikaciju Smile Rent iz App Store-a (iOS) ili Google Play (Android) & registrirajte se kako biste preskočili čekanje u redu i krente ravno do parkirališta, a podrobni detalji će vam biti poslani nakon potvrde rezervacije.

  Nikada više nećete morati stati u red da biste preuzeli vozilo, jer pomoću aplikacije Smile Rent morate samo otvoriti vrata automobila i početi voziti! Kako išta može biti lakše od toga?!

  Bez obzira da li vozilo unajmljujete u poslovne ili u privatne svrhe, rent a car Smile Rent je idealan izbor za sve vaše potrebe kao putnika. Ovo iskustvo će zasigurno promijeniti način na koji ste dosada putovali, jer najam vozila nikada nije bilo tako jednostavan ili pristupačan

  Najčešće postavljana pitanja u vezi sa samouslužnim paketom

  Što će se dogoditi ako ne uspijem preuzeti aplikaciju?

  Ako to ne učinite prije dolaska, doći će do kašnjenja jer će se ugovor o najmu morati obraditi ručno. Registracija se preporučuju najmanje 48 sati prije dolaska.

  Koje dokumente moram imati sa sobom u vrijeme najma?

  Trebat ćete imati svoju vozačku dozvolu, osobnu iskaznicu, kreditnu karticu i digitalnu kopiju svoje rezervacije. Ako ne živite u nekoj od EU zemalja, morat ćete ponijeti i svoju putovnicu umjesto osobne iskaznice. Jednom kada su svi dokumenti provjereni, Smile Rent ih neće ponovno tražiti za pristup njihovim uslugama.

  Gdje ću naći Smile Rent u zračnoj luci?

  Redovni shuttle bus će vas prevesti do Smile Rent-a.

  U zračnoj luci Rim Fiumicino slijedite znakove Airport shuttle i uzmite onaj za parkiralište P2 (zone 2-3 na parkiralištu za dugotrajni boravak). Zračna luka Milano Malpensa: izađite sa T1 i krenite autobusom na parkiralište sa oznakom "Staff" (Osoblje).

  Gdje će pronaći svoje vozilo?

  Otvorite aplikaciju i koristite se kartom za detalje lokacije svog Smile Rent vozila.

  Gdje ću naći ključeve vozila?

  Kada stignete do vozila, dodirnite gumb za otključavanje na aplikaciji. Vrata će se otključati, a vi ćete pronaći ključeve unutar pretinca za rukavice.

  Koje se kreditne kartice prihvaćaju za potrebe pologa?

  Za najam vozila sa Smile Rentom potrebna vam je kreditna ili debitna kartica. Pripaid ili ATM kartice se ne prihvaćaju, samo Mastercard, Visa ili American Express.

  Kako funkiconiraju pravila o gorivu?

  Vozilo morate vratiti s istom količinom goriva koja je bila u vozilu u trenutku preuzimanja vozila. Napominjemo da je aplikacija Smile Rent sinkronizirana s vašim vozilom i može izmjeriti točnu količinu goriva u spremniku u bilo kojem trenutku.

  Ako želite da Smile Rent tim napuni vozilo za vas, možete se odlučiti za našu uslugu tankiranja, koja košta 30 eura plus dodatni trošak za gorivo koje nedostaje u spremniku u trenutku povrata vozila, a mjeri se prema razini goriva u trenutku preuzimanja. Imajte na umu da su cijene goriva fiksne u skladu s EU indeksom goriva na https://energy.ec.europa.eu/data-and-analysis/weekly-oil-bulletin_en.

  Smile Rent naplatit će vam količinu goriva koja nedostaje u spremniku pri vraćanju vozila u odnosu na razinu spremnika goriva u trenutku preuzimanja, s dopuštenom tolerancijom do 1 litre.

  Gdje ću ostaviti ključeve prilikom povrata vozila?

  Na kraju najma, ne zaboravite ostaviti ključeve unutar pretinca za rukavice (tamo gdje ste ih našli), a zatim zaključajte vozilo pomoću aplikacije kako biste zaključili najam.