Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA THRIFTY TIJEKOM KRIZE COVID-19

  Sigurnosne i zdravstvene mjere prilikom najma vozila sa rent a car tvrtkom Thrifty tijekom krize COVID-19

  Rent a car Thrifty - Auto EuropeRent a car Thrifty jedna je od najvećih rent a car tvrtki na svijetu i djeluje u sklopu Hertz Corporation, sa sjedištem u Esteru, Florida, SAD.

  Od svog osnutka 1958. godine, pod nazivom Thrifty Rent a Car System, Inc. ova tvrtka koninuirano raste već desetljećima. Momentalno, što korporativno, što franšizno, Thrifty je prisutan na više od 4.000 lokacija, u suradnji s matičnom kućom Hertz i sestrinskom tvrtkom Dollar Rent a Car. Thrifty je danas izuzetno aktivna tvrtka u turističkoj industriji, posebno okrenuta putnicima koji traže povoljne uvjete za svoja poslovna i turistička putovanja po Sjevernoj, Srednjoj i Južnoj Americi, Africi, Europi, Bliskom Istoku, Karibima, Aziji i zemljama Pacifičkog obruča.

  Kao pouzdan partner tvrtke Auto Europe, Thrifty nudi najbolju moguću uslugu čak i u ovim vrlo izazovnim vremenima. Stoga, kada se odlučite na rent a car s tvrtkom Thrifty tijekom koronavirusa/COVID-19 možete biti sigurni da se sva vozila detaljno čiste i dezinficiraju nakon svakog najma, kako bi i klijenti i djelatnici bili sigurni, a rezervaciju možete napraviti zaista vrlo jednostavno putem Auto Europe web stranice, ili jednostavno pozivom našem rezervacijskom odjelu na broj +49 89 412 097 83. Naše stručno osoblje će rado odgovoriti na sva vaša pitanja vezana za najam vozila i pomoći vam u procesu rezervacije.

  Rent a car Thrifty - sigurnosne mjere za zaštitu klijenata tijekom koronavirusa

  Kako nam je sigurnost naših klijenata i djelatnika izuzetno važna, uvedene su brojne nove mjere za dodatno poboljšanje uvjeta i osiguravanje jednostavnog i sigurnog najma. Ove se mjere provode na apsolutno svakoj lokaciji bez obzira želite li unajmiti vozilo u zračnoj luci ili u jednom od gradskih ureda. Cilj tvrtke Thrifty je svojim klijentima osigurati apsolutno najbolji automobil za njihov novac, a da pritom ne zapostave sigurnost i dugo građeno povjerenje.

  Tvrtka Thrifty pozorno prati događanja vezana za korona krizu i slijedi stroge upute vlade i zdravstvenih tijela, te na taj način osigurava uvjete u kojima su i klijenti i djelatnici, ali i poslovnice sigurne za rad u ovim nezgodnim vremenim.

  Važno je znati i to da Thrifty nastavlja održavati svoje visoke standarde sigurnosti i procedura čišćenja, tako da je rent a car s tvrtkom Thrifty tijekom koronavirusa/COVID-19 siguran na način da sva vozila podliježu istoj proceduri, naime čiste se i dezinficiraju u nekoliko etapa prije svakog najma, i tako se suzbija mogućnost širenja virusa i bakterija, kako u uredima tvrtke Thrifty, tako i u samim vozilima.

  Mjere i procedure čišćenja

  • Thrifty je poboljšao metode čišćenja na svim svojim lokacijama diljem svijeta, ali i u svojim shuttle autobusima. Također je uvedena upotreba odobrenog dezinfekcijskog sredstva za brisanje površina koje se često dodiruju, kao što su to ručke na vratima, šalteri, kiosci i ostale površine.

  • Thrifty je na svojim lokacijama osigurao dovoljnu količinu dezinficijensa za ruke na bazi alkohola i konstantno podsjeća djelatnike na provođenje važnih higijenskih mjera, kao što je često pranje ruku i ostanak doma u slučaju kada se ne osjećaju dobro.

  • Proces čišćenja vozila se također promijenio. Naime, sva vozila se moraju čistiti po novim pravilima, a to uključuje dezinfekciju svih površina koje se često dodiruju, kao što su to ručke na vratima, upravljač, nadzorna ploča, konzola, sjedala itd.