Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA THRIFTY

  Rent a car Thrifty: savršeno iskustvo najma vozila

  Thrifty Car Hire - Auto EuropeOsnovan 1958. godine, Rent a car Thrifty kontinuirano raste tijekom posljednjih nekoliko desetljeća kroz sve veći broj prodajnih mjesta u franšiznom vlasništvu. Tvrtku je 1989. godine uz Dollar Rent a Car kupila korporacija Chrysler, a u studenom 2012. Hertz Global Holdings kupio je Dollar Thrifty Automotive Group preko svoje podružnice, Hertz Corporation, koja trenutno posluje putem brandova Hertz, Dollar i Thrifty.

  Poznat po pojednostavljivanju procesa iznajmljivanja automobila, Thrifty ima sjedište u Esteru, koji se nalazi duboko u srcu sunčane Floride. Od svojih začetaka pa do danas, tvrtka je jedna od najvećih na svijetu i danas je iznimno važan dio globalne korporacije koja je odgovorna za oko 11.000 lokacija u Europi, SAD-u, Južnoj Americi, Australiji, Africi, Bliskom Istoku, Novom Zelandu i Dalekom Istoku

  Kako bi održao visoke standarde usluge, u vrijeme krize izazvane virusom COVID-19, Thrifty poduzima sve zaštitne mjere za sigurnost svojih klijenata. Klikni ovdje za više informacija o sigurnosnim mjerama vezanim za koronavirus, koje poduzima Thrifty.

  Najam vozila Thrifty: Najbolje cijene od vodeće rent a car tvrtke

  Uz svoje sestrinske brandove- Hertz, Dollar i Firefly - Thrifty je jedna od najpoznatijih svjetskih brandova međunarodne rent a car industrije i ona koja se izravno brine za klijente koji putuju i poslovno i turistički, i kojima je bitna cijena najma. S fokusom na vrijednost za novac, rent a car s tvrtkom Thrifty uvijek je dostupan po izvrsnoj cijeni na tisućama prikladno smještenih lokacija za preuzimanje i povrat vozila diljem Europe, Sjedinjenih Američkih Država i drugih dijelova svijeta.

  Za sve veći broj ljudi koji traže posebne ponude za najam automobila od renomirane međunarodne rent a car tvrtke, umirujuća je informacija da gdje god da putuju, uvijek će naći podružnicu Thriftiyja. A što se tiče odabira vozila, Thrifty ima sve, od modernih, ekonomičnih kompaktnih automobila za brzi obilazak grada do robusnih SUV-ova, kamiona i kombija koji su u stanju voziti i po najgrubljim terenima.

  Auto Europe omogućava putnicima najam vozila na sva četiri kraja svijeta još od 1954. surađujući sa svim vrhunskim rent a car tvrtkama, što uključuje i Thrifty, svojim klijentima pružamo visokokvalitetne najmove i najbolju moguću korisničku uslugu po zajamčeno najnižim cijenama. Tijekom godina, Auto Europe je uspostavio vrlo jake poslovne veze u globalnoj industriji iznajmljivanja automobila, posebno s tvrtkom Hertz Corporation, tako da smo sigurni da ćete biti više nego zadovoljni svojim iskustvom prilikom najma vozila sa Thriftyjem. Ako vam je potrebna pomoć u vezi s rezervacijom ili savjeti što učiniti kad stignete na odredište, molimo ne ustručavajte se kontaktirati naše nagrađene stručnjake za najam do kojih možete doći sedam dana u tjednu pozivom na +49 89 412 097 83 ili slanjem e-maila.

  Jedinstveni doživljaj najma vozila sa Thriftyjem

  Bez obzira na destinaciju, i bez obzira na to na kakav ste se put spremili i što ste planirali, važno je znati da će vas sa Thriftiyjem uvijek čekati ono što trebate. S Thriftyem vam je zajamčeno da ćete brzo, povoljno i u velikom stilu stići tamo gdje ste odlučili putovati, od velikih metropola poput New Yorka i Londona do najprometnijih zračnih luka i željezničkih stanica. Thrifty je uvijek tu za najpovoljnije ponude i najveći izbor vozila, uključujući Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Hyundai, Jeep i Lincoln.

  Kao sastavni dio Hertz korporacije, Thrifty pripada uspješnoj i vrlo čvrstoj kompaniji sa svojim korijenima u srcu međunarodne rent a car industrije. Hertz se, zajedno sa svojim prethodnicima, bavi iznajmljivanjem automobila od 1918. godine i dalje je jedna od najaktivnijih rent a car kompanija u svjetskim zračnim lukama i gradskim središtima. Uz tako široku mrežu lokacija za najam diljem svijeta, uključujući najvažnija europska tržišta (na kojima je tvrtka prisutna na oko 150 glavnih zračnih luka), milijuni iznajmljivača imaju mogućnost najma vozila s najekonomičnijom potrošnjom goriva. Thrifty je vitalna komponenta ove multinacionalne kompanije i zalaže se za ostvarivanje globalnog pristupa rješenjima za održivu mobilnost u budućnosti.

  Rent a car Thrifty je poznat po pojednostavljivanju procesa najma automobila, ali to nije jedini učinkoviti element. Brand je posvećen povećanju globalnog pristupa sve većem broju vozila s ekonomičnom potrošnjom goriva koja zauzvrat omogućuju klijentima Auto Europe da smanje zagađivanje okoliša putem održive mobilnosti. Dugoročni plan Thrifty-a je svim svojim klijentima ponuditi praktičnije i povoljnije mogućnosti za buduće najmove vozila, smanjujući tako ekološke učinke cestovnih putovanja na popularnim destinacijama širom svijeta, a pritom će im pomoći ostvariti velike uštede na benzinu..