Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  INFORMACIJE O KORONAVIRUSU
  COVID-19

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Najam vozila za vrijeme krize izazavane koronavirusom

  Kao i mnoge druge tvrtke u sektoru globalnog turizma, i Auto Europe je ozbiljno ugrožen pandemijom koronavirusa. Ipak se sa ovim izazovom suočavamo na pozitivan način u nadi da će se sve uskoro vratiti u normalu. Sa ovim na umu, zatvorili smo naše urede i u Muenchenu i u Lisabonu te osigurali uvjete za rad od kuće svim svojim uposlenicima, što omogućava da se posao odvija bez zastoja i problema, a u isto vrijeme smo zaštitili svoje ljude.

  Mi u Auto Europe smo svjesni da kvaliteta usluge koju pružamo ne ovisi samo o najboljim cijenama, već i o doprinosu naših djelatnika. Zbog toga, i unatoč teškim ekonomskim prilikama kroz koje prolazimo, odlučili smo zadržati sve svoje uposlenike, ali smo privremeno uveli skraćeno i fleksibilno radno vrijeme.

  Kako to utječe na vas kao na klijenta?

  Naši djelatnici u odjelu rezervacija su vam i dalje na raspolaganju 7 dana u tjednu, bez obzira da li želite napraviti novu, ili izmijeniti postojeću rezervaciju. Ako je vaš najam završio i želite uložiti žalbu, ili imate bilo kakvih drugih pitanja, naša služba za korisnike vam je također na usluzi. Ukoliko želite unajmiti vozilo tijekom ovog teškog perioda, možete to napraviti online kao i obično, ili nas pozvati na +49 89 412 097 83.

  Detaljne informacije vezane za kontakt molimo potražite na našoj kontakt web stranici.

  Planovi za odmor su stavljeni na čekanje? - Plaća li se naknada za otkazivanje ili izmjenu rezervacije?

  Usprkos ovim nesigurnim vremenima, sasvim smo sigurni da će kao i sve druge, i ova kriza proći. I sasvim sigurno ćemo iz svega ovoga izaći jači, i bez sumnje ćemo više cijeniti i život i slobodu izbora, pa i odlaska na odmor. Rezervacija putem Autoe Europe ne jamči vam samo najbolje cijene, nego i veliku fleksibilnost, i prema Uvjetima i& Odredbama, otkaz rezervacije do 48 sati prije rezerviranog početka najma se ne naplaćuje. Postojeće rezervacije se mogu promijeniti besplatno, ali postoji mogućnost promjene cijene i dostupnosti u istom vremenskom periodu.

  Izmjenu rezervacije te otkazivanje iste, kao što smo već ranije spomenuli, uvijek možete napraviti tako što ćete ili pozvati naš odjel za rezervacije, ili iskoristiti povlastice koje imate kao naš klijent i izmjene napraviti sami direktno na našoj web stranici. Jednostavno uredite svoju rezervaciju na stranici Auto EuropeSamo kliknite na poveznicu u desnom gornjem kutu pod nazivom Uredi moju stranicu. Sve što trebate je ime osobe na koju glasi rezervacija i broj vouchera.

  Hoće li putovanja poskupiti po završetku krize?

  Po završetku putnih restrikcija i po ponovnom otvaranju globalnih granica, u turističkom sektoru se očekuje opće povećanje cijena. Ako prilikom svog sljedećeg odmora želite ostvariti uštede, onda rezervirajte sada.

  Uštede možete ostvariti i prijavom na ponude za članove gdje svi članovi imaju i do 5% popusta na sve rezervacije napravljene putem Auto Europe diljem svijeta. I naravno, možete iskoristiti sve ekskluzivne ponude koje vrijede samo za članove!

  Klijentima sa postojećom rezervacijom savjetujemo da ih zadrže još neko vrijeme, jer su i cijena i kategorija vozila potvrđene, i sigurni smo da će putna ograničenja uskoro biti puno bolja.

  Trebate unajmiti vozilo za vrijeme krize uzrokovane koronavirusom? - zdravlje i sigurnost naših klijenata je iznad svega

  Kako smo svi svjesni, momentalno nije baš najbolje putovati javnim prijevozom (ukoliko je još uvijek u funkciji), pa ako, usprkos trenutačnom alarmantnom stanju, ipak morate ići na posao ili trebate putovati iz bilo kojeg drugog razloga, a nemate svoje vozilo, budite sigurni da sve rent a car tvrtke sa kojima surađujemo, provode striktna higijenska pravila na svojim kompletnim flotama. Auto Europe je u dnevnom kontaktu sa svim svojim respektabilnim partnerima, koji nas informiraju o svim mjerama koje trenutno poduzimaju kako bi zaštitili i dezinficirali svoja vozila, i time našim zajedničkim klijentima osigurali zdrave i sigurne uvjete najma vozila.

  I zadnje, ali ne manje važno...

  Auto Europe želi pružiti punu podršku u ovom nezgodnom vremenu, i naglasiti koliko je zaista važno da svi ostanemo doma. Također se želimo zahvaliti svim onim ljudima koji neumorno i naporno rade kako bi nam pomogli prebroditi ovaj teški period. Sve vas pozdravljamo, čuvajte sebe i vaše voljene.

  Saznajte više o sigurnosnim mjerama koje poduzimaju pojedinačne rent a car tvrtke

  Alamo rent a car tijekom krize COVID-19 sa Auto Europe Avis rent a car tijekom krize COVID-19 sa Auto Europe Budget rent a car tijekom krize COVID-19 sa Auto Europe
  Dollar rent a car tijekom krize COVID-19 sa Auto Europe Enterprise rent a car tijekom krize COVID-19 sa Auto Europe Europcar rent a car tijekom krize COVID-19 sa Auto Europe
  Hertz rent a car tijekom krize COVID-19 sa Auto Europe InterRent rent a car tijekom krize COVID-19 sa Auto Europe Keddy rent a car tijekom krize COVID-19 sa Auto Europe
  Sixt rent a car tijekom krize COVID-19 sa Auto Europe Thrifty rent a car tijekom krize COVID-19 sa Auto Europe

  Korisne poveznice

  Službena stranica vlade za pravodobne i točne informacije o kronavirusu

  Savjeti Svjetske zdravstvene organizacije o koronavirusu