Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI EL PRAT BARCELONA

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car u zračnoj luci El Prat u Barceloni po najnižim cijenama

  Auto Europe svojim strankama osigurava visoko kvalitetnu uslugu po najboljim cijenama već skoro 6 desetljeća. Sa preko 8,000 pogodnih pick-up lokacija širom svijeta, i ogromnim izborom flota, najam vozila nikad nije bio lakši dok putujete svijetom. Rent a car u zračnoj luci El Prat Barcelonauz Auto Europe će vam omogućiti istražiti Barcelonu, te obići vozilom Kataloniju i Valenciju. Za nezaboravno iskustvo obilaska Španjolske vozilom, odaberite Auto Europe, rezervirajte online sada!Ako tražite premium, luksuzna ili sportska vozila u Barceloni, molimo posjetite našu luxury booking engine.

  Podatci o zračnoj luci

  Barcelona-El Prat Airport (BCN)
  Adresa: 08820 El Prat de Llobregat, Barcelona, Španjolska
  Lokacija: Zračna luka se nalazi oko 13 km jugozapadno od centra Barcelone
  Avioprijevoznici:Avio kompanije koje koriste zračnu luku-El Prat u Barceloni: Sa preko 50 avio kompanija, zračna luka nudi i domaće i međunarodne letove.

  Gdje mogu preuzeti vozilo u zračnoj luci Barcelona?

  Auto Europe surađuje sa brojnim rent a car tvrtkama, kako onim međunarodnim, tako i lokalnim. Opredijelite se za povoljan najam vozila u zračnoj luci El Prat Barcelona. Rent a car šalteri se nalaze na prvom katu Terminala T1 i na Terminalu T2 B, i naći ćete skoro sve svjetske rent a car brendove, kao što su Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, i Sixt. Nakon što od jednog od naših partnera preuzmete svoje vozilo, neka rent a car u zračnoj luci El Prat Barcelona bude početna točka vašeg osobnog istraživanja Španjolske .

  Terminal 1 i 2B

  Hertz rent a car u zračnoj luci Barcelona Hertz rent a car u zračnoj luci Barcelona
  Barcelona–El Prat Airport, C-32B, 18,
  El Prat de Llobregat, Barcelona, Španjolska 08820

  +34 902 01 19 59
  Radno vrijeme:
  pon - ned 7:00-23:59
  Europcar rent a car u zračnoj luci Barcelona Europcar rent a car u zračnoj luci Barcelona
  Aeropuerto Del Prat,
  El Prat de Llobregat, Barcelona, Španjolska 08820

  +34 911 50 50 00
  Radno vrijeme:
  pon - ned 7:00-23:59
  Budget rent a car u zračnoj luci Barcelona Budget rent a car u zračnoj luci Barcelona
  Aeropuerto Del Prat,
  El Prat de Llobregat, Barcelona, Španjolska 08820

  +34 902 10 84 95
  Radno vrijeme:
  pon - ned 7:00-01:30
  Sixt rent a car u zračnoj luci Barcelona Sixt rent a car u zračnoj luci Barcelona
  Barcelona–El Prat Airport, Termina 1 i 2,
  El Prat de Llobregat, Barcelona, Španjolska 08820

  +34 902 49 16 16
  Radno vrijeme:
  non stop
  Enterprise rent a car u zračnoj luci Barcelona Enterprise rent a car u zračnoj luci Barcelona
  El Prat de Llobregat,
  Barcelona, Španjolska 08820

  +34 93 521 9095
  RAdno vrijeme:
  pon - ned 7:00 - 23:59

  TERMINALI

  Zračna luka El Prat u Barceloni je podijeljena na dva terminala. Terminal 1 je glavni, i otvoren je 2009. godine. Terminal 2 je stariji, te je proširen za potrebe Olimpijskih igara 1992. godine. Danas se terminal 2 koristi za niskobudžetne i regionalne letove.

  Sadržaji u zračnoj luci Barcelona

  Prije ukrcaja imate mogućnost obaviti kupovinu svega što bi vam moglo zatrebati na putovanju, ili posjetiti duty free shop, kao i brojne restorane i barove. Da biste si olakšali traženje, u direktoriju zračne luke provjerite koji se sadržaji nalaze na vašem terminalu.

  Bankomati i WiFi su dostupni na svakom terminalu. Za više informacija, molimo posjetite jedan od mnogih info šaltera širom zračne luke.

  Kako stići do i od zračne luke Barcelona

  Ukoliko svojim najamnim vozilom ne želite voziti do Barcelone, koristite moderni javni prijevoz. Možete birati između autobusa ili vlaka. Autobusi voze do centra Barcelone, po cijeloj Kataloniji, do Andorre i okolnih gradova. Vlakom se također iz zračne luke možete odvesti u Barcelonu ili u gradove u okruženju.

  Savjeti za parking

  Parking zračne luke El Prat Barcelona nudi putnicima više od 19,000 parkirnih mjesta, kako za kratkotrajni, tako i za dugotrajni parking, sa odličnim pristupom i jednom i drugom terminalu.

  Ukoliko se odlučite za najam vozila u zračnoj luci Barcelona, sjetite se da morate poštivati lokalna parking ograničenja. Na ulici je dozvoljeno prakirati na mjestima koja su označena plavom bojom, i obično je dozvoljeno parkirati maksimalno dva sata. Većina parking mjesta imaju svoj naplatni automat, koji je uglavnom u funkciji: nakon što ste kupili parking kartu, obavezno ju stavite na vidljivo mjesto iza vjetrobrana.

  Parking kuće nude nešto manje stresna rješenja. U Barceloni čak postoje i besplatne parking mogućnosti, kao što su to parkinzi pokraj stanica podzemne željeznice Zona Universitaria i Vall d'Hebron. Ipak, možda je najbolja mogućnost koristiti parking kuće, koje se plaćaju, ali su i sigurnije. Što ste bliže centru grada, to je i parking skuplji. No, sve je podešeno tako, da vaš najam vozila u Barceloni bude što bezbrižniji. Stoga, rezervirajte čim prije, i odvezite se u ovaj čarobni svijet!


  Dodatne informacije o Zračnoj luci Barcelona

  Zračna luka Barcelona
  El Prat de Llobregat
  Barcelona, 08820

  IATA Code: BCN
  IACO Code: LEBL
  Wikipedia
  Geografska širina: 41.2974
  Geografska dužina: 2.0833

  Opći podatci: >Zračna luka Barcelona naziva se još i Zračna luka El Prat. Smještena je u blizini grada Barcelone na oko 12 km od samog centra. Po veličini nalazi se na drugom mjestu u Španjolskoj, odmah nakon Madrida.