Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI BORDEAUX

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car u zračnoj luci Bordeaux

  Istražite čuvenu vinsku regiju Bordeaux u kojoj možete uživati, kako u degustaciji vina tako i u obilascima Medoc ili St. Emellion vinograda, razgledanju prekrasne arhitekture 18-og stoljeća, ili pak posjetu fascinantnim muzejima uključujući „La Cite du Vin”- muzej vinske kulture i civilizacija i „Musee des Beaux Arts”- muzej likovnih umjetnosti. Neizostavno se uputite i u zapanjujuće lijep javni vrt Jardin, u kojem se duž rijeke Quays vijuga 11 hektara drveća, cvijeća, ribnjaka i divljih životinja vrijednih razgledanja kao i fontana „Tri gracije”. Popnite se 231 stepenicu do tornja Pey-Berland koji ovdje stoji od 1440. godine za slikoviti pogled na stari Bordeaux ili posjetite očaravajuće vodeno ogledalo smješteno na Place de la Bourse. Vodeno ogledalo je najviše fotografirano mjesto u Bordeauxu i uvršteno je u suvremenu svjetsku baštinu UNESCO-a.

  Odlučite se za rent a car u zračnoj luci Bordeaux sa Auto Europe i doživite slobodu uživanja u putovanju kroz Francusku osobnim tempom, bez ograničenja javnog prijevoza. Uz širok spektar vozila koja su dostupna na više od 24000 lokacija i naše konkurentne cijene, možete biti sigurni da ćete pronaći vozilo koje će odgovarati vašim potrebama i da ćete dobiti najviše od svog putovanja

  Podatci o zračnoj luci

  Zračna luka Bordeaux glavna je zračna luka ove regije i nalazi se u Merignacu, sjeverozapadno od Toulousea. Ona je luka za zrakoplove koji prometuju u i iz metropola i mjesta za odmor u Europi i Sjevernoj Africi. Zračna luka je udaljena oko 25 minuta vožnje od centra grada

  Zračna luka Bordeaux- Merignac (BOD)
  Adresa: 33700 Merignac, Francuska
  Telefon: +33 5 56 34 50 50
  Lokacija: 12 km zapadno od Bordeauxa, departman Gironde
  Avio kompanije koje djeluju u zračnoj luci Bordeaux: Brojne aviokompanije prometuju na Zračnoj luci Bordeaux uključujući i niskobudžetne tvrtke od kojih neke prometuju do i od hrvatskih primorskih gradova (Split i Dubrovnik)

  Gdje mogu preuzeti unajmljeno vozilo u zračnoj luci Bordeaux?

  Ako ste se odlučili za najam vozila u zračnoj luci Bordeaux preuzimanje vozila za najam je jednostavno i brzo. Samo dođite do odgovarajućeg šaltera, a svi se nalaze u hali A, i uslužno osoblje će se rado pobrinuti za sve što vam je potrebno. Sve što trebate je da kao glavni vozač date svoju kreditnu karticu, koja glasi na osobno ime glavnog vozača, i vozačku dozvolu, a osoblje će se učiniti sve ostalo neophodno kako bi vaše putovanje što prije počelo.

  Radno vrijeme rent a car tvrtki

  Sixt u zračnoj luci Bordeaux Sixt u zračnoj luci Bordeaux
  Merignac
  Bordeaux, Francuska 33700

  + 33 556 340 815
  Radno vrijeme:
  Pon-pet 07:00 - 23:30
  Sub-ned 07:00 - 23:00
  Europcar u zračnoj luci Bordeaux Europcar u zračnoj luci Bordeaux
  Merignac
  Bordeaux, Francuska 33700

  +33 977 4032 58
  Radno vrijeme:
  Pon-pet 07:00 - 23:00
  Sub-ned 08:00 - 23:00
  National u zračnoj luci Bordeaux National u zračnoj luci Bordeaux
  Merignac
  Bordeaux, Francuska 33700

  + 335 56 34 20 68
  Radno vrijeme:
  Pon-sub 07:00 - 23:30
  Ned 08:00 - 23:30
  Alamo u zračnoj luci Bordeaux Alamo u zračnoj luci Bordeaux
  Merignac
  Bordeaux, Francuska 33700

  + 335.56.34.20.68
  Radno vrijeme:
  Pon-sub 07:00 - 23:30
  Ned 08:00 - 23:30
  Enterprise u zračnoj luci Bordeaux Enterprise u zračnoj luci Bordeaux
  Merignac
  Bordeaux, Francuska 33700

  + 335.56.34.20.68
  Radno vrijeme:
  Pon-sub 07:00 - 23:30
  Ned 08:00 - 23:30

  Terminali

  U zračnoj luci nalaze se tri putnička terminala. Tereminal A se uglavnom korisi za međunarodne letove zrakoplovnih tvrtki kao što su British Airways, KLM, Swiss i TUI. Terminal B je putnički terminal sa dvije razine- dolasci i polasci namjenjen prometu Air Francea između Pariza i Bordeauxa. Terminal Billi je zaseban terminal za letove niskobudžetnih tvrtki poput EasyJet-a. WizzAir-a i Ryanaira, i ima malo područje za prijavu, polaske i dolaske.

  Sadržaji u zračnoj luci Bordeaux

  Sadržaji zračne luke uključuju mjenjačnicu ICE koja pruža osim mjenjačkih i druge srodne i dodatne usluge, a šaltere ima u Hali A te dijelu Odlasci terminala Billi. Na raspolaganju su usluge zaštite prtljage od krađe ili oštećenja. Tu su i bankomati, besplatni Wi-Fi, automati za piće i grickalice, foto kabine, poštanski sandučići, prostor za igru djece i pultovi za najam vozila. Čekaonica sadrži širok asortiman pića i grickalica, novina, časopisa, prostor za čitanje i TV prostor, uredske prostorije i besplatan Wi-Fi. Osoblje za parking usluge na raspolaganju je od 5 do 23 sata i nudi razne mogućnosti usluživanja kao što su i unutrašnje i vanjsko čišćenje vozila. Zračna luka nudi i uslugu čuvanja ključa tako da ne morate brinuti da li ćete izgubiti ključeve dok ste na putu nego ih samo preuzmite iz sefa za ključeve po povratku. Zračna luka nudi i širok izbor trgovina uključujući Aelia Duty Free, Baillardran, Parfumerie Aeroboutique i Relay. Postoji i nekoliko restorana i koncesija za hranu i piće poput: Brioche Doree, Café des Grands Hommes, Chez Jean, Deli and Cia, Le Barista, Le Grand Comptoir, Monop’daily, O Sorbet D’Amour, Ostrea, Ritazza i Starbucks.

  Kako stići do i od zračne luke

  Rent a car u zračnoj luci Bordeaux sa Auto Europe omogućit će vam jednostavni odlazak iz i dolazak u zračnu luku uz uporabu usluga parkirališta. Ako se odlučite za javni prijevoz na raspolaganju vam je mnogo opcija. U zračnoj luci je dostupno nekoliko taksija, a možete i unaprijed rezervirati uslugu kod lokalnih tvrtki. Unaprijed možete rezervirati i taxi prijevoz motociklima. Dostupne su posebne opcije prijevoza za putnike sa invaliditetom i poteškoćama u kretanju. Autobusna linija 1 prometuje od zračne luke do centra grada kao i do željezničkog kolodvora. Shuttle autobus P4 prometuje od parkirališta do područja Dolasci i Odlasci. Vožnje traje oko 10 minuta i besplatna je, a autobus prometuje često i to od svibnja do rujna svaki dan 24 sata dnevno. Usluga 30'Direct je usluga prijevoza u trajanju od 30 minuta od zračne luke do željezničkog kolodvora u Bordeauxu i dostupna svakog dana u godini. Karte za ovaj prijevoz možete kupiti putem interneta, a za djecu mlađu od 5 godina su besplatne.

  Savjeti za parking

  Postoji puno mogućnosti parkiranja kada odaberete najam vozila u zračnoj luci Bordeaux. Odmah kod terminala zračne luke nalazi se Express parking koji se uglavnom koristi za izlaske i ulaske. Na oko 1 minut hoda od teriminala nalazi se parking prostos sa 125 mjesta na kojem je moguće 10 minuta besplatno parkirati auto. Najpovoljniji parking je P0 Comfort. To je vanjsko parkiralište na oko 1 minutu hoda od terminala A, koje ima 5 katova od kojih su 3 pokrivena. P1 Proxi je vanjsko parkiralište, P2 Flexi također vanjsko parkiralište sa tisućama mjesta idealno za uporabu prilikom vikend putovanja i kratkih boravaka. Nalazi se na udaljenosti 2 do 4 minute hoda od terminala. Parking P4 je parkiralište na otvorenom za duža vremenska razdoblja i sa tisućama mjesta. Besplatni shuttle autobus prometuje od parkirališta do terminala.

  Korisne poveznice

  Zračna luka Bordeaux