Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI CORK

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta
  Zašto rezervirati kod nas?
  • Usporedite cijene svih rent a car tvrtki
  • Besplatno otkazivanje rezervacije do 48 sati prije preuzimanja vozila
  • Bez naknade za korištenje kreditne kartice
  • Podrška korisničkog centra 7 dana u tjednu
  • 24 000 lokacija širom svijeta

  Rent a car u Zračnoj luci Cork po najnižim cijenama

  Zračna luka Cork jedna je od tri glavne zračne luke u Irskoj i smještena je najjužnije, oko 6 kilometara južno od grada Cork u oblasti po imenu Farmers Cross. Odavde polijeću i slijeću zrakoplovi tvrtki Aer Lingus i Ryanair cijele godine. Pogledajte ponude Auto Europe za jeftin rent a car u Zračnoj luci Cork. Rent a car tvrtke sa kojima surađujemo smještene su direktno u zgradi terminala u dijelu Dolasci, što je izuzetno praktično za naše klijente. Želite posjetiti prijatelje i rodbinu u Corku, a istovremeno ostati fleksibilni i razgledati Irsku u sopstvenom tempu? Sa nama je to moguće! Preuzmite svoj najam vozila u Zračnoj luci Cork odmah po slijetanju!

  Podatci o zračnoj luci

  Zračna luka Cork (ORK)
  Ime: Zračna luka Cork; Irski naziv: Aerfort Chorcai
  Adresa: Kinsale Road, Cork, Irska
  Lokacija: Zračna luka udaljena je oko 6 km od centra Corka.
  Avioprijevoznici: Aer Lingus i Ryanair su jedine zrakoplovne tvrtke koje cijele godine prometuju ka i iz Corka.
  Tel: : +353 21 431 3131

  Gdje mogu preuzeti vozilo u zračnoj luci Cork?

  Nekoliko svjetski poznatih tvrtki nudi najam vozila u Zračnoj luci Cork po povoljnim cijenama. Vrlo je važno kada rezervirate preko Auto Europe, posrednika za rent a car, da dobro pročitate svoj voucher. U voucheru su navedene sve vrlo bitne pojedinosti – na primjer, naziv tvrtke kod koje ste rezervirali automobil, spisak dokumenata koje morate imati sa sobom, svi uvjeti i odredbe korišćenja, kao i stavke što jeste, a što nije uključeno u cijenu najma. Molimo shvatite radno vrijeme navedeno u tablici ispod kao podložno promjeni koja ne ovisi o našoj tvrtki. Vrlo je važno prije puta, a najbolje tijekom rezervacije, provjeriti ažurirano radno vrijeme rent a car tvrtke kako biste izbjegli dodatne troškove ukoliko se automobil preuzima ili vraća izvan standardnog radnog vremena rent a car tvrtke.

  Za svaki najam vozila neophodna je kreditna kartica koja glasi na ime glavnog vozača odnosno nosioca ugovora o najmu, osobna iskaznica ili putovnica, kao i važeća vozačka dozvola. Nemojte zaboraviti kreditnu karticu jer bez nje, bez obzira na način plaćanja za rent a car u Zračnoj luci Cork online, nećete moći preuzeti automobil.

  Enterprise rent a car u zračnoj luci Cork Enterprise u zračnoj luci Cork
  Terminal Building Cork Airport Ground Floor, Ardra, Co,
  Cork, Irska

  +353 21 483 8973
  Radno vrijeme:
  pon - pet 7:00 - 23:30
  Budget rent a car u zračnoj luci Cork Budget u zračnoj luci Cork
  Cork Airport, Arrivals Hall, Kinsale Rd,
  Cork, Irska

  +353 21 431 4000
  Radno vrijeme:
  pon - ned 7:00 - 00:30
  Avis rent a car u zračnoj luci Cork Avis u zračnoj luci Cork
  Cork Airport, Arrivals Hall, Cork Airport, ,
  Cork, Irska

  +353 21 4327460
  Radno vrijeme:
  pon - ned 7:30 - 00:00
  Hertz rent a car u zračnoj luci Cork Hertz u zračnoj luci Cork
  Cork Airport, Kinsale Rd, Rathmacullig West,
  Cork, Irska

  +353 21 496 5849
  Radno vrijeme:
  pon - ned 7:00 - 00:00

  Terminali

  Glavni terminal u Zračnoj luci Cork ima dva kata. Prvi kat rezerviran je za odlaske a prizemlje za dolaske. Na oba kata nalaze se restorani i trgovine prije i poslije šaltera za kontrolu putovnica.

  Sadržaji u zračnoj luci Cork

  Zračna luka Cork nudi vam duty free shop i restorane gdje se možete okrijepiti dok čekate svoj let. Besplatan bežični pristup internetu dostupan je u cijeloj zračnoj luci. Ako trebate mijenjati novac, u prizemlju odmah pored knjižare se nalazi banka s dva bankomata, od kojih jedan služi samo za eure, a drugi za euro i funte. Šalter za informacije se nalazi odmah pored šaltera za najam automobila, a ako se želite malo urediti pred put, dovoljno je svratiti u frizerski salon u zračnoj luci.

  Kako stići do i od zračne luke Cork

  Ako planirate voziti direktno u Cork odmah po preuzimanju unajmljenog automobila u zračnoj luci, možete voziti cestom N27. Ova cesta također vodi ka zračnoj luci ako dolazite sa sjevera, zapada ili istoka zemlje. Ukoliko se vozite iz pravca Kinsale, trebat će vam cesta R600.

  Iz centra grada Corka prometuju autobusi ka zračnoj luci i nazad više puta dnevno. Brojni autobusi će vas odvesti do autobusne postaje Parnell Place i željezničkog kolodvora Kent u Corku. Odatle su vam na raspolaganju međumjesni autobusi i vlakovi ka Dublinu, Limericku i drugim mjestima u Irskoj. Izvan zgrade terminala nalazi se i taxi stajalište.

  Savjeti za parking

  U zračnoj luci u ponudi su opcije za kratkotrajni i dugoročni parking sa sveukupno 4300 dostupnih mjesta. Naplatne stanice za parking nalaze se u zgradi terminala. Parking za kratkotrajno zadržavanje je odmah pored terminala, dok je onaj za dulji boravak označen prilikom ulaska u zračnu luku.

  U samom Corku postoji također više opcija za parking. Osim javnih garaža, na nekim mjestima možete parkirati i na ulici. Ako se opredijelite za najam kampera, u Corku ne morate brinuti – postoji i posebno mjesto gdje možete parkirati ova udobna i moderna vozila.

  Korisne poveznice

  Zračna luka Cork