Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI DUBROVNIK

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta
  Zašto rezervirati kod nas?
  • Usporedite cijene svih rent a car tvrtki
  • Besplatno otkazivanje rezervacije do 48 sati prije preuzimanja vozila
  • Bez naknade za korištenje kreditne kartice
  • Podrška korisničkog centra 7 dana u tjednu
  • 24 000 lokacija širom svijeta

  Rent a car u Zračnoj luci Dubrovnik po najpovoljnijim cijenama

  Gotovo je nemoguće razmišljati o Jadranskom moru a da nam ne navru slike Dubrovnika, njegovih zidina i Straduna, njegovih drevnih spomenika kulture sačuvanih do dan danas. Ljubitelji povijesti će se obradovati drevnim spomenicima, gotičkim i baroknim crkvama, i renesansnim fontanama i palačama. Ulice u gradskoj jezgri popločane već izlizanim kamenom svjedoče o dugim godinama postojanja grada, a njihov labirint će Vas odvesti direktno u antičku prošlost, kada Dubrovnik nije bio samo važna luka, već i samostalna aristokratska republika.

  Danas ovaj grad uživa ugled elitnog turističkog mjesta gdje dolaze poznati glumci, pjevači i svjetski jet-set. Plaže oko grada su raznovrsne i lijepe – možete se odmarati u skrivenim uvalama nastalim u stjenama, idealnim za romantične trenutke, ili na pješčanim i šljunčanim plažama oko grada. Rezervirajte rent a car u Zračnoj luci Dubrovnik, te preuzmite vozilo odmah po slijetanju. Sa Auto Europe imate pristup brojnim rent a car tvrtkama duž Jadrana, kao i najam automobila po najnižim cijenama na tržištu. U blizini se nalaze Zadar i Split, koji su također vrijedni posjeta. Prije nego se odlučite na sljedeću rezervaciju, svakako pročitajte najnovije recenzije Auto Europe klijenata na našoj stranici Recenzije rent a car u Dubrovniku i saznajte kako je bilo drugima i profitirajte od njihovih iskustava.

  Podatci o zračnoj luci

  Zračna luka Dubrovnik (DBV)
  Ime: Međunarodna zračna luka Dubrovnik
  Adresa: 20213, Ćilipi, Hrvatska
  Lokacija: Zračna luka se nalazi oko 20 km udaljena od centra grada, blizu sela Ćilipi.
  Avioprijevoznici:Ka Dubrovniku leti puno tvrtki, a između ostalih tu su Croatia Airlines, Lufthansa, British Airways, Ryanair, Easyjet, Turkish Airlines i mnoge druge.
  Tel:+385 20 773 100

  Gdje mogu preuzeti vozilo u zračnoj luci Dubrovnik?

  Auto Europe surađuje sa brojnim rent a car tvrtkama, kako onim međunarodnim, tako i lokalnim. Opredijelite se za povoljan rent a car u Zračnoj luci Dubrovnik i uživajte u vožnji Jadranskom rivijerom.

  Active rent a car u zračnoj luci Dubrovnik Active rent a car u zračnoj luci Dubrovnik
  Skurici bb,
  Dubrovnik, Hrvatska 20213

  +385 99 607 6290
  Radno vrijeme:
  pon-ned 8:00-20:00
  Uni Rent rent a car u zračnoj luci Dubrovnik Uni Rent rent a car u zračnoj luci Dubrovnik
  Ćilipi,
  Dubrovnik, Hrvatska 20213

  +385 20 773 480
  Radno vrijeme:
  7:00-21:00
  Carwiz rent a car u zračnoj luci Dubrovnik Carwiz rent a car u zračnoj luci Dubrovnik
  Dobrota 22
  Ćilipi, Hrvatska 20213

  +385 20 612 931
  Radno vrijeme:
  pon-ned 8:00-20:00

  Terminali

  Zračna luka Dubrovnik je jedna od najprometnijih u cijeloj Hrvatskoj. Ako planirate najam vozila u Zračnoj luci Dubrovnik, potražite šaltere naših poslovnih partnera, rent a car tvrtki, u zoni Dolasci (Arrivals). Zračna luka se sastoji iz dva dijela, odnosno dva terminala, od kojih je jedan nedavno renoviran.

  Sadržaji u zračnoj luci Dubrovnik

  Zračna luka Dubrovnik prolazi kroz radove na renoviranju i proširenju objekta. U dijelu Međunarodni dolasci naći ćete duty-free shop gdje možete kupiti lokalne proizvode, parfeme i odjeću. Tamo se nalazi i nekoliko restorana i cafea gdje možete nešto popiti i prezalogajiti. Na raspolaganju Vam je i nekoliko mjenjačnica, banka i pošta, kao i besplatni pristup internetu u obje zgrade. Vrtovi ove zračne luke su nagrađeni i tu se možete relaksirati dok čekate na svoj let. Ako ne želite biti vani ili u čekaonici, isprobajte poslovni i VIP lounge u zračnoj luci.

  Kako stići do i od zračne luke Dubrovnik

  Zračna luka povezana je sa gradom javnim prijevozom i to gradskim autobusima i specijalnim autobusima koji voze samo na ovoj relaciji. Autobusi staju odmah izvan terminala a do Dubrovnika im treba oko pola sata. Tu su i taxiji odmah pored autobusnih stajališta. Kada preuzmete Vaš odabrani najam vozila u Zračnoj luci Dubrovnik, izađite prateći znakove ka centru grada.

  Savjeti za parking

  Kada putujete automobilom u Dubrovnik, preporučamo da pitate u smještaju unaprijed da li imaju mogućnost parkiranja. U smislu parkinga, sam grad je podijeljen na tri parkirne zone, gdje se parkiranje naplaćuje po satu ili po danu. Izbjegnite gusti promet u gradu tako što ćete ostaviti vozilo parkirano u javnoj garaži dok istražujete Stari Grad pješke. U Zračnoj luci Dubrovnik, parking je besplatan prvih 15 minuta.

  Korisne poveznice

  Zračna luka Dubrovnik