Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI DUBROVNIK

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta
  Zašto rezervirati kod nas?
  • Uporedite cijene svih rent a car tvrtki
  • Besplatno otkažite najam do 48 sati prije početka
  • Bez naknade za korištenje kreditne kartice
  • Telefonska podrška tijekom najma
  • 24 000 filijala širom svijeta

  Rent a car u Zračnoj luci Dubrovnik po najpovoljnijim cijenama

  Gotovo je nemoguće razmišljati o Jadranskom moru a da nam ne navru slike Dubrovnika, njegovih zidina i Straduna, njegovih drevnih spomenika kulture sačuvanih do dan danas. Ljubitelji povijesti će se obradovati drevnim spomenicima, gotičkim i baroknim crkvama, i renesansnim fontanama i palačama. Ulice u gradskoj jezgri popločane već izlizanim kamenom svjedoče o dugim godinama postojanja grada, a njihov labirint će Vas odvesti direktno u antičku prošlost, kada Dubrovnik nije bio samo važna luka, već i samostalna aristokratska republika.

  Danas ovaj grad uživa ugled elitnog turističkog mjesta gdje dolaze poznati glumci, pjevači i svjetski jet-set. Plaže oko grada su raznovrsne i lijepe – možete se odmarati u skrivenim uvalama nastalim u stjenama, idealnim za romantične trenutke, ili na pješčanim i šljunčanim plažama oko grada. Rezervirajte rent a car u Zračnoj luci Dubrovnik, te preuzmite vozilo odmah po slijetanju. Sa Auto Europe imate pristup brojnim rent a car tvrtkama duž Jadrana, kao i najam automobila po najnižim cijenama na tržištu. U blizini se nalaze Zadar i Split, koji su također vrijedni posjeta.

  Podatci o zračnoj luci

  Zračna luka Dubrovnik (DBV)
  Ime: Međunarodna zračna luka Dubrovnik
  Adresa: 20213, Ćilipi, Hrvatska
  Lokacija: Zračna luka se nalazi oko 20 km udaljena od centra grada, blizu sela Ćilipi.
  Avioprijevoznici:Ka Dubrovniku leti puno tvrtki, a između ostalih tu su Croatia Airlines, Lufthansa, British Airways, Ryanair, Easyjet, Turkish Airlines i mnoge druge.
  Tel:+385 20 773 100

  Gdje mogu preuzeti vozilo u zračnoj luci Dubrovnik?

  Auto Europe surađuje sa brojnim rent a car tvrtkama, kako onim međunarodnim, tako i lokalnim. Opredijelite se za povoljan rent a car u Zračnoj luci Dubrovnik i uživajte u vožnji Jadranskom rivijerom.

  Active rent a car u zračnoj luci Dubrovnik Active rent a car u zračnoj luci Dubrovnik
  Skurici bb,
  Dubrovnik, Hrvatska 20213

  +385 99 607 6290
  Radno vrijeme:
  pon-ned 8:00-20:00
  Uni Rent rent a car u zračnoj luci Dubrovnik Uni Rent rent a car u zračnoj luci Dubrovnik
  Ćilipi,
  Dubrovnik, Hrvatska 20213

  +385 20 773 480
  Radno vrijeme:
  7:00-21:00
  Carwiz rent a car u zračnoj luci Dubrovnik Carwiz rent a car u zračnoj luci Dubrovnik
  Dobrota 22
  Ćilipi, Hrvatska 20213

  +385 20 612 931
  Radno vrijeme:
  pon-ned 8:00-20:00

  Terminali

  Zračna luka Dubrovnik je jedna od najprometnijih u cijeloj Hrvatskoj. Ako planirate najam vozila u Zračnoj luci Dubrovnik, potražite šaltere naših poslovnih partnera, rent a car tvrtki, u zoni Dolasci (Arrivals). Zračna luka se sastoji iz dva dijela, odnosno dva terminala, od kojih je jedan nedavno renoviran.

  Sadržaji u zračnoj luci Dubrovnik

  Zračna luka Dubrovnik prolazi kroz radove na renoviranju i proširenju objekta. U dijelu Međunarodni dolasci naći ćete duty-free shop gdje možete kupiti lokalne proizvode, parfeme i odjeću. Tamo se nalazi i nekoliko restorana i cafea gdje možete nešto popiti i prezalogajiti. Na raspolaganju Vam je i nekoliko mjenjačnica, banka i pošta, kao i besplatni pristup internetu u obje zgrade. Vrtovi ove zračne luke su nagrađeni i tu se možete relaksirati dok čekate na svoj let. Ako ne želite biti vani ili u čekaonici, isprobajte poslovni i VIP lounge u zračnoj luci.

  Kako stići do i od zračne luke Dubrovnik

  Zračna luka povezana je sa gradom javnim prijevozom i to gradskim autobusima i specijalnim autobusima koji voze samo na ovoj relaciji. Autobusi staju odmah izvan terminala a do Dubrovnika im treba oko pola sata. Tu su i taxiji odmah pored autobusnih stajališta. Kada preuzmete Vaš odabrani najam vozila u Zračnoj luci Dubrovnik, izađite prateći znakove ka centru grada.

  Savjeti za parking

  Kada putujete automobilom u Dubrovnik, preporučamo da pitate u smještaju unaprijed da li imaju mogućnost parkiranja. U smislu parkinga, sam grad je podijeljen na tri parkirne zone, gdje se parkiranje naplaćuje po satu ili po danu. Izbjegnite gusti promet u gradu tako što ćete ostaviti vozilo parkirano u javnoj garaži dok istražujete Stari Grad pješke. U Zračnoj luci Dubrovnik, parking je besplatan prvih 15 minuta.

  Korisne poveznice

  Zračna luka Dubrovnik

  Natrag na vrh


  Dodatne informacije o Zračnoj luci Dubrovnik

  Zračna luka Dubrovnik
  Dobrota 24
  Ćilipi, 20213

  IATA Code: DBV
  IACO Code: LDDU
  Wikipedia
  Geografska širina: 42.5602
  Geografska dužina: 18.2622

  Opći podatci: Zračna luka Dubrovnik u Ćilipima nalazi se na otprilike 15 kilometara od grada Dubrovnika. Spada u one prometnije u zemlji baš radi svoje lokacije jer predstavlja ulaz na Jadran tisućama turista svakog ljeta.
  Poboljšajte iskustvo

  Preglednik koji koristite nije podržan od naše internetske stranice. Molimo nadogradite Vaš preglednik kako biste poboljšali svoje iskustvo i bezbjednost na internetu.

  Preporučamo najnoviju verziju preglednika Chrome ili Firefox