Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI DÜSSELDORF

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car u zračnoj luci Düsseldorf po najpovoljnijim cijenama

  Ukoliko se uz Auto Europe odlučite za odabir rent a car-a u zračnoj luci Düsseldorf, cijela Rurska oblast vam je nadomak ruke. Najmovi iz zračne luke Düsseldorf uglavnom opslužuju grad po kojem je zračna luka i nazvana, glavni grad njemačke pokrajine Sjeverne Rajne Vestfalije, no i neki drugi važni gradovi regije, kao što su to Duisburg ili Wuppertal,koji su od zračne luke udaljeni svega 12 km. Zračna luka Düsseldorf se po veličini nalazi odmah iza Frankfurta i Munhcena. Sa atraktivnim cijenama i dojmljivom flotom, Auto Europe će vam u zračnoj luci Düssledorf omogućiti najbolji mogući početak odmora

  Podatci o zračnoj luci Düsseldorf

  Zračna luka Düsseldorf (DUS)
  Slučbeni naziv: Düsseldorf Airport, Njemački jezik: Flughafen Düsseldorf
  Adresa: Flughafenstraße 120, 40474 Düsseldorf
  Lokacija: Zračna luka se nalazi u Düsseldorf-Lohausenu, 7 km sjeverno od Düsseldorfa i približno 19 km od Essena.
  Avio kompanije koje djeluju u zračnoj luci Düsseldorf: Zračna luka glavni je centar za Air Berlin i Germanwings, a lete skoro sve velike avio kompanije, uključujući i Croatia Airlines

  Gdje mogu preuzeti vozilo u zračnoj luci Düsseldorf?

  Većina rent a car tvrtki u zračnoj luci Duesseldorf nalaze se u sali za dolaske, u glavnom prostoru za informiranje. Obratite pažnju na to da pri povratu, trebate voziti do rent a car centra. Pri silasku sa autoceste, pratite znak “Abflug” što zanči Odlasci, i zatim slijedite oznake “Mietwagen”(najam vozila). Između parkinga P5 i rent a car centra, nalazi se benzinska crpka, u slučaju da trebate tankirati vozilo prije vraćanja (molimo provjerite uvjete tankiranja u općim uvjetima i odredbama). Za vas je najam vozila u zračnoj luci Duesseldorf potpuno novo iskustvo lišeno stresa.

  Enterprise Rent a car u zračnoj luci Dusseldorf Enterprise Rent a car u zračnoj luci Dusseldorf
  Terminal-Ring 1,
  Dusseldorf, Njemačka 40474

  +49 211 9843000
  Radno vrijeme:
  Pon. - Ned. 6:00 - 23:00
  Hertz Rent a car u zračnoj luci Dusseldorf Hertz Rent a car u zračnoj luci Dusseldorf
  Flughafenstraße 120, TErminal B,
  Dusseldorf, Njemačka 40474

  +49 211 411083
  Radno vrijeme:
  Pon. - Ned. 6:30 - 23:30
  Budget Rent a car u zračnoj luci Dusseldorf Budget Rent a car u zračnoj luci Dusseldorf
  Flughafenstraße 120,
  Dusseldorf, Njemačka 40474

  +49 69 710445596
  Radno vrijeme:
  Pon. - Pet. 6:15 - 23:30
  Sub.-Ned. 6:30-23:00
  Sixt Rent a car u zračnoj luci Dusseldorf Sixt Rent a car u zračnoj luci Dusseldorf
  Terminal Ring 1, Zentralgeb,
  Dusseldorf, Njemačka 40474

  +49 89 66060060
  Radno vrijeme:
  Pon. - Pet. 6:30 - 23:30

  TERMINALI

  U zračnoj luci Düsseldorf postoje tri terminala A, B i C. Prema svojoj izvedbi, konstruirani su tako da se granaju iz jednog glavnog prostora unutar iste velike zgrade terminala. Terminal A je uglavnom rezerviran za letove Lufthanse i Germanwingsa, kao i one njihovih partnera. Terminal B uglavnom služi za letove Air Berlina, kao i za članice Oneworld, unutar Njemačke i zemalja EU. Najmanji od ova tri, terminal C, služi za dugolinijske letove i letove u i izvan zemalja Šengena.

  Sala za dolaske se nalazi u prizemlju zračne luke, sa brojnim trakama za preuzimanje prtljage. Sala za odlaske se nalazi na prvom katu, sa šalterima za check in, uključujući i check in automate, koji su raspršeni po cijelom prostoru. Info centri se nalaze i u sali za dolaske i u sali za odlaske, tako da na svakom koraku možete dobiti informacije vezane za rent a car u zračnoj luci Duesseldorf.

  Sadržaji u zračnoj luci Düsseldorf

  U zračnoj luci Düsseldorf postoji više načina kako doći do gotovine, zahvaljujući brojnim sadržajima, kao što su mjenjačnice na prvom katu u sigurnosnoj zoni u sali za dolaske, gdje se također nalazi i banka. Na svakom katu se nalaze po dva automata za gotovinu. Za pristup internetu, možete koristiti jedan od internet terminala na prostoru zračne luke; u prizemlju se nalaze tri, a na prvom katu četiri terminala. Također možete uživati u raznolikoj ponudi hrane i pića, koja se nudi u osam kafea, 2 pekarnice, 13 bistroa i barova i 7 restorana, te obaviti kupovinu u 60 dućana Većina ovih sadržaja se nalazi u području iza sigurnosne kontrole.

  Kako stići do i od zračne luke Düsseldorf

  Cijela Rurska oblast je izvrsno umrežena brojnim autocestama, i jako je lako putovati iz jednog grada u drugi. Kako biste iz zračne luke stigli do centra Duessledorfa, trebate voziti po Danzinger str. kojom ćete do centra grada stići za svega 10-15 minuta. Do Essena ćete stići za pola sata, vozeći po A52, a čak ste i u Kölnu za nešto manje od sat vremena, ako koristite A3. Najam vozila u zračnoj luci Düsseldorf uz Auto Europe će vam pomoći da na najlakši mogući način stignete do svih željenih destinacija.

  Ukoliko vozilo ne preuzimate u zračnoj luci Düsseldorf, već u centru grada, lako ćete do tamo stići vlakom. U zračnoj luci se nalaze dva željeznička kolodvora. Jedan se koristi za podzemnu željezničku mrežu (S11 završava ovdje), i zgodno je smještena ispod zgrade terminala. Drugi kolodvor koriste regionalni i dugolinijski vlakovi, i udaljena je nekih 2,5 km od zračne luke, ali se do nje lako dođe lebdećim/visećim jednotračnim vlakom, koji se zove Skytrain. Iz zračne luke do Düssledorfa, i do mnogih drugih odredišta također možete putovati i autobusom.

  Savjeti za parking

  Zračna luka raspolaže sa više od 9.300 parkirnih mjesta u raznim garažama (P4, P5) o na otvorenim parkiralištima (P22, P23, P24, P26) Posebno povoljno ua dugotrajni parking. Parking se na ulicama Düsseldorfa naplaćuje od ponedjeljka do petka u vremenu između 08,00 i 18,00h, i subotom od 08,00 do 16,00h. U gradu postoji 41 parking, a pomoću 112 uređaja sa digitalnom signalizacijom, koji su postavljeni širom grada, lako ćete pronaći najbliže slobodno mjesto, kao i upute kako doći do njega. Ukoliko na primjer, želite istraživati stari grad, vozilo možete parkiratina na obližnjem parkingu Am Ratinger Tor ili Kunsthalle car park. Kao alternativa postoje Park i Ride mogućnosti nešto dalje izvan centra grada. Ukoliko se prema Düsseldorfu vozite iz zračne luke, mogućnost za Park i ride imate u blizini S-Bahn postaje (podzemni vlak) Rath, do koje ćete stići za nekih 10 minuta vozeći po Theodorstrasse.

  Korisne poveznice

  Zračna luka Düsseldorf


  Dodatne informacije o zračnoj luci Düsseldorf

  Zračna luka Düsseldorf
  Flughafenstraße 120
  Nordrhein-Westfalen, Düsseldorf, 40474

  IATA Code: DUS
  IACO Code: EDDL
  Wikipedija
  Latitude: 51.2876
  Longitude: 6.7668

  Opće inforamcije: Zračna luka Düsseldorf je treća najveća zračna luka u Njemačkoj, sa brojem putnika od 21.230.000, te je vrlo pristupačna za rent a car.