Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI HEATHROW

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta
  Zašto rezervirati kod nas?
  • Usporedite cijene svih rent a car tvrtki
  • Besplatno otkazivanje rezervacije do 48 sati prije preuzimanja vozila
  • Bez naknade za korištenje kreditne kartice
  • Podrška korisničkog centra 7 dana u tjednu
  • 24 000 lokacija širom svijeta

  Rent a car u zračnoj luci Heathrow

  Auto Europe vam nudi usluge najma vozila visoke kvalitete po najkonkurentnijim cijenama na više od 24 000 lokacija širom svijeta. Preuzmite svoj rent a car u zračnoj luci Heathrow i počnite uživati u putovanju u London već po izasku iz aviona! Prije nego se odlučite na rezervaciju, pretražite našu ogromnu ponudu vozila online, ili nazovite +49 89 412 097 83 kako biste se posavjetovali sa našim djelatnicima. Auto Europe također nudi i najam luksuznih automobila u Londonu.

  Ujedinjeno Krajevstvo je prepuno fantastičnih krajolika koje zaista vrijedi obići. Glavni grad zemlje, London, multikulturalna metropola, međunarodno je središte za financije, umjetnost i kulturu. Grad privlači milijune turista godišnje. Otkrijte London vlastitim tempom uz najam automobila i iskoristite svoj boravak u ovom fascinantnom gradu.

  Podatci o zračnoj luci

  Zračna luka London Heathrow je najprometnija zračna luka u Europi, a druga najprometnija u svijetu po međunarodnom putničkom prometu. Zračna luka se nalazi nekih 25 km zapadno od središnjeg Londona. Godišnji promet putnika prelazi brojku od 70 milijuna putnika. Zračna luka se sastoji od pet terminala koje koriste više od 90 zrakoplovnih tvrtki. Osnovni čvor British Airwaysa smješten je na Heathrowu, a također služi kao primarna operativna baza za Virgin Atlantic.

  Zračna luka Heathrow (LRH)
  Službeni naziv: London Heathrow Airport (LHR)
  Adresa: Greater London TW6 1AP, United Kingdom
  Telefon: +44 844 335 1801
  Avioprijevoznici koji lete u zračnu luku Heathrow: Preko 90 zrakopolovnih prijevoznika koristi ovu zračnu luku, a iz Hrvatske momentalno lete Croatia Airlines, British Airways, KLM, AirFrance, AirSerbia i Vueling

  Gdje mogu preuzeti unajmljeno vozilo u zračnoj luci Heathrow?

  Svaka zgrada terminala ima određeno mjesto za rent a car šaltere; Terminal 2: Dolasci i odlasci na razini 1, Terminal 3: Razina 0 - prijava i dolasci, Terminal 4 i 5: dolasci razina 0 i terminal. U londonskoj zračnoj luci Heathrow su dostupni svi veći i važniji rent a car brandovi. Najbolje je unaprijed provjeriti na koji terminal dolazite, kako biste znali gdje ćete preuzeti vozilo. Kako bi vaš najam vozila u zračnoj luci Heathrow protekao što bezbrižnije, prilikom preuzimanja vozila pregledajte vozilo kako biste utvrdili postoje li neoznačene štete te ukoliko neku nađete, označite je na izvješću o stanju vozila.

  U slučaju odgode leta, molimo nazovite svoju rent a car tvrtku, broj je naveden na vašem Auto Europe voucheru. Također provjerite gdje trebate vratiti i ostaviti svoje vozilo u skladu s odabranom opcijom goriva. Osim toga, provjerite radno vrijeme rent a car tvrtke i pobrinite se da preuzmete automobil na vrijeme.

  Sixt rent a car u zračnoj luci Heathrow Sixt u zračnoj luci Heathrow
  Great South West Road,
  London, Engleska TW14 0PR

  +44 (0) 844 576 0239
  Radno vrijeme:
  pon - ned 5:00 do 23:59
  Budget rent a car u zračnoj luci Heathrow Budget u zračnoj luci Heathrow
  Northrop Rd,
  London, Engleska TW6 2QA

  +44 (0) 344 544 4600
  Radno vrijeme:
  pon - ned 6:00 do 23:59
  Europcar rent a car u zračnoj luci Heathrow Europcar u zračnoj luci Heathrow
  Northern Perimeter Road West
  London, Engleska TW6 2QE

  +44 (0) 371 384 3410
  Radno vrijeme:
  non stop
  Hertz rent a car u zračnoj luci Heathrow Hertz u zračnoj luci Heathrow
  Northern Perimeter Road West
  London, Engleska TW6 2QD

  +44 (0) 843 309 3009
  Radno vrijeme:
  pon - ned 6:00 do 23:59
  National rent a car u zračnoj luci Heathrow National u zračnoj luci Heathrow
  Northern Perimeter Road
  London, Engleska TW6 2RG

  +44 (0) 208 897 2100
  Radno vrijeme:
  pon - ned 5:00 do 23:59

  Terminali

  Trenutačno postoji pet putničkih terminala (terminali 1, 2, 3, 4 i 5). Terminal 1 ugrađen je u Terminal 2, i služi za sve članice Star Alliancea, Aer Lingus, Eurowings, Flybe i Icelandair. Terminal 3 namijenjen je za duge relacije do SAD-a, Azije i drugih destinacija na Dalekom istoku. Terminal 4 upravlja letovima za Aziju i Sjevernu Afriku te nekoliko letova u Europu. Terminal 5 je glavno čvorište za British Airways, Iberia i Iberia Express. Heathrow Express nudi veze između svih terminala i središnjeg Londona.

  Sadržaji u zračnoj luci Heathrow

  Kao jedna od najprometnijih zračnih luka na svijetu, Heathrow nudi senzacionalne gastro i shopping opcije, koje se razlikuju od terminala do terminala, ali svi imaju istu razinu usluge. Besplatan bežični pristup internetu dostupan je na svim terminalima za cijelo vrijeme vašeg boravka na Heathrowu. Bankomati su raspršeni diljem zračne luke.

  Kako stići do i od zračne luke

  Postoji nekoliko načina da dođete do zračne luke Heathrow, uključujući vlak, podzemnu željeznicu i autobus. Usluga vlakova Heathrow Express najbrži je put do središta Londona, a putovanje do postaje Paddington traje 15 minuta. Zračna luka je također dostupna londonskom podzemnom Piccadilly Line. U zračnoj luci nalaze se tri postaje podzemne željeznice - jedna za Terminal 2 i 3, a druge dvije za Terminal 4, odnosno 5. Londonska podzemna željeznica je najisplativija opcija prijevoza s vremenom putovanja ispod jednog sata. Autobusi i taksiji su također dostupni, ali vožnja obično traju dulje i skuplji su. Stanice se nalaze u prizemlju svakog terminala. Ipak, rent a car u zračnoj luci Heathrow je najpogodniji način za kretanje.

  Savjeti za parking

  Postoji oko 18.000 parkirnih mjesta u i oko zračne luke. Najbolje je unaprijed planirati parkiranje ako već znate da ćete ostaviti automobil u zračnoj luci. Cijene variraju od garaže do garaže, a visina naknade ovisi o blizini terminala.

  Ako ste rezervirali najam vozila u zračnoj luci Heathrow i planirate voziti u središte Londona, dobro je isplanirati putovanje unaprijed, jer je teško pronaći parkiralište u gradu. Također obratite pažnju na vožnju unutar zona naplate zagušenja te se pobrinite da platite na vrijeme. Nešto više informacija o vožnji možete naći na našoj stranici o Velikoj Britaniji.

  Ograničenja parkiranja na ulici na snazi su 7 dana u tjednu od 8: 40-6,30 sati, s oznakama koje ukazuju na detaljnija pravila i ograničenja. Za područja koja koriste shemu pay & display, kartu morate kupiti na automatu te ju staviti na vidljivo mjesto ispod vjetrobrana.

  U Londonu postoje 100-tinjak javnih i privatnih parkirališta (Q-park), a možete ih prepoznati po plavom znaku s bijelim velikim slovom 'P', koji nudi popust kada rezervirate unaprijed.

  KORISNE POVEZNICE

  Turizam London

  Zračna luka Heathrow


  Dodatne informacije o Zračnoj luci Heathrow

  Zračna luka Heathrow
  Greater London
  London, Engleska , Ujedinjeno Kraljevstvo TW6

  IATA Code: LHR
  IACO Code: EGLL
  Wikipedia
  Geografska širina: 48.723333
  Geografska dužina: 0.2741

  Opći podatci: Zračna luka Heathrow je od samog srediüta grada udaljena tek nekih 25 kilometara i lako je dostupna vozilom.