Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI KRF

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car u zračnoj luci Krf

  Auto Europe u suradnji sa partnerima, međunardnim i nacionalnim, lokalnim rent a car tvrtkama, nudi vam kvalitetan najam vozila po najpovoljnijim cijenama na više od 24.000 lokacija u svijetu. Grčka je samo jedna od 180 zemalja u kojima nudimo bogatu ponudu i zajamčeno najpovolljnije cijene najma. Na otoku Krfu možete birati između lokacija za preuzimanje u zračnoj luci, u centru grada Krfa ili u Acharaviju - malom gradu na sjeveru otoka. Rent a car u zračnoj luci Krf sa našom tvrtkom, omogućit će vam opuštanje i uživanje u odmoru na ovom jonskom otoku odmah nakon što sletite. Sa zračne luke se uputite u upoznavanje i otkrivanje svih draži otoka Krfa.

  Podatci o zračnoj luci

  Zračna luka Krf nalazi se u neposrednoj blizini centra grada, a pista joj se nalazi neposredno uz morsku obalu, što pruža spektakularan pogled tijekom slijetanje i uzlijetanje zrakoplova! Tijekom sezone promet je frekfentniji, a redovne linije postoje kako sa odredištima u Grčkoj tako i internacionalne.

  Međunarodna zračna luka Krf (CFU)
  Službeni naziv: Ioannis Kapodistria ( International Airport
  Adresa: I. Kapodistrias, 491 008, Krf, Grčka
  Lokacija: Zračna luka se nalazi oko 2km od grada Krfa.
  Telefon: +30 26610 89600
  Avio kompanije koje djeluju u zračnoj luci Krf: : Mnoge zrakoplovne tvrtke, kao što su npr. easyJet, Ryanair, and Monarch, prometuju na Krf zračnoj luci sezonski, između travnja i listopada.

  Gdje mogu preuzeti unajmljeno vozilo u zračnoj luci Krf?

  Najam vozila u zračnoj luci Krf moguć je sa kompanijama koje imaju šaltere na terminalu ili koje imaju organiziran prijevoz- shuttle do ureda kompanije. Vrlo je važno da pri rezervaciji provjerite mjesto svog dobavljača kao i njegovo radno vrijeme. Za detaljan pregled savjeta za uspješno preuzimanje unajmljenog vozila pročitajte kratke upute na našoj stranici ili nas pozovite i informirajte se i konzultirajte sa našim suradnicima za rezervacije.

  Avis rent a car u zračnoj luci Krf Avis u zračnoj luci Krf

  Krf, Grčka 49100
  +30 266 1042 007
  Radno vrijeme:
  pon - ned 00:00 - 24:00
  Budget rent a car u zračnoj luci Krf Budget u zračnoj luci Krf

  Krf, Grčka 49100
  +30 266 1042 007
  Radno vrijeme:
  pon - ned 00:00 - 24:00
  Alamo rent a car u zračnoj luci Krf Alamo u zračnoj luci Krf

  Krf, Grčka 49100
  +30 266 1049 400
  Radno vrijeme:
  pon - ned 7:30 - 22:00
  Europcar rent a car u zračnoj luci Krf Europcar u zračnoj luci Krf

  Krf, Grčka 49100
  +30 266 1046 440
  Radno vrijeme:
  pon - ned 7:30 - 21:40
  Hert rent a car u zračnoj luci Krf Hertz u zračnoj luci Krf

  Krf, Grčka 49100
  +30 266 103 354 7
  Radno vrijeme:
  pon - ned 00:00 - 24:00

  Terminali

  Međunarodna zračna luka Krf ima jedan terminal, koji ima ograničene usluge. Budući da je veliki dio prometa, posebice tijekom turističke sezone, međunarodni, ova zračna luka pruža cjelovitu carinsku uslugu.

  Sadržaji u zračnoj luci Krf

  U Međunarodnoj zračnoj luci Krf na raspolaganju su osnovni sadržaji- tu je restoran koji je otvoren tijekom ljetne sezone 24 sata,nekoliko barova za popiti kavu ili drugo osvježenje dok se čeka na let, u Duty free trgovini možete za sebe ili neku dragu osobu kupiti poklon i uspomenu na putovanje na Krf, a ako vam trebaju usluge banke ili pošte također su vam na raspolaganju u zračnoj luci, kao i bankomati i WiFi signal.

  Kako stići do i od zračne luke Krf

  Međunarodna zračna luka Krf nalazi se na cesti 25 koja vodi izravno do grada Krfa. Savjetujemo da ako ste se odlučili za rent a car u zračnoj luci Krf informirate se na našoj stranici općim prometnim uvijetima u Grčkoj. Ako idete autobusom, lokalni plavi autobusi br.5 i 6 zaustavljaju se izvan zračne luke i odvode vas izravno do grada Krfa, nakon oko 10 minuta vožnje. Iz grada Krfa možete doći autobusom do drugih odredišta na otoku.Postoji i taksi parkiralište smješteno neposredno izvan zgrade terminala.

  Savjeti za parking

  Na parkiralištu zračne luke nasuprot zgradi terminala ima oko 400 parkirnih mjesta, a ako putujete uz najam vozila u zračnoj luci Krf značajne su za vas informacije o mogućnostima parkinga na otoku uopćeno, a posebno u gradu Krfu. U centru grada dostupne su ulice za parkiranje na ulici, međutim, često se ispostavlja da je teško pronaći besplatno parkirno mjesto. Plaćeni parking u blizini Nove tvrđave je dobra opcija, jer obično postoje slobodna mjesta i vrlo je blizu starog grada Krfa.

  Korisne poveznice

  Zračna luka Krf


  Dodatne informacije o zračnoj luci Krf

  Zračna luka Krf
  Ioannis Kapodistria
  Krf, Grčka, 49100

  IATA kod: CFU
  IACO kod: LGKR
  Wikipedija
  Geografska širina: 39.601944
  Geografska dužina: 19.911667

  Opće informacije: Međunarodna zračna luka Krf nalazi se oko 2km južno od grada Krfa. Promet na njoj odvija se uglavnom tijekom turističke sezone, od travnja do listopada.