Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI LARNACA

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta
  Zašto rezervirati kod nas?
  • Usporedite cijene svih rent a car tvrtki
  • Besplatno otkazivanje rezervacije do 48 sati prije preuzimanja vozila
  • Bez naknade za korištenje kreditne kartice
  • Podrška korisničkog centra 7 dana u tjednu
  • 24 000 lokacija širom svijeta

  Rent a car u zračnoj luci Larnaca super povoljno

  Za nezaboravan odmor na Mediteranu, uz fantastično kristalno more, obilje sunca i fascinantnu prirodu, te pregršt kulture i tradicije, trebat će vam i dobra organizacija kako ne biste propustili ništa od ljepota koje nudi Cipar. Na Cipar posjetitelji uglavnom dolaze zrakoplovom, i to većina njih kroz najveću zračnu luku ove države-otoka, koja je tek nešto više od 5 km udaljena od grada Larnaca. Uz rent a car u zračnoj luci Larnaca odmah nakon slijetanja na „Afroditin otok“ kako se naziva Cipar, možete krenuti u novu mediteransku avanturu i osobnim tempom i prema osobnim afinitetima otkrivati draži i znamenitosti Cipra.

  Auto Europe zahvaljujući svojoj 60 godina dugoj suradnji sa rent a car tvrtkama diljem svijeta, bit će vam pravi oslonac i potpora u što uspješnijem organiziranju ovog putovanja. Iako nudimo garantirano najniže cijene najma vozila, naša korisnička usluga je na najvišoj razini. U nekoliko klikova na našoj web stranici pronađite svoju željenu lokaciju za preuzimanje, jednu od 24.000 lokacija, koliko ih nudimo u čak 180 zemalja diljem svijeta, i izaberite vrijeme najma te željenu kategoriju vozila. Odaberite za vas optimalnu ponudu i kratkim potvrdama i unosom osobnih podataka vozača obezbjedite pouzdan i povoljan najam za vaše sljedeće putovanje. Više savjeta o uspješnom najmu donosimo u našem blogu, a svakako vam naši suradnici za rezervacije stoje na raspolaganju i za telefonske konzultacije.

  Podatci o zračnoj luci

  Najam vozila u zračnoj luci Larnaca prilikom posjeta Cipru poprilično je izvjestan budući da je ona glavna kapija otoka prema ostatku svijeta, i da većina posjetitelja otoka upravo iz nje otpočinje svoj boravak ovdje. Još od 70-ih godina je u funkciji ali tek nakon obnove 2009. godine dobila je današnji izgled. Godišnje kroz luku prometuje oko 8 milijuna putnika ali su značajne sezonske razlike u frekfenciji prometa.

  Zračna luka Larnaca Glafcos Clerides (LCA)
  Adresa: Zračna luka Larnaca, 6650 Larnaca, Cipar
  Lokacija: Na jugoistočnoj obali Cipra, oko 5 km od grada Larnaca.
  Web stranica: www.hermesairports.com
  Telefon: +357 77 778 833
  Avio kompanije koje lete u i iz zračne luke Larnaca: Posebice tijekom ljetne turističke sezone, intenzivan je promet u ovoj zračnoj luci sa kojom linije imaju mnogi europski i pojedini maloazijski gradovi. Linije održavaju neke od nacionalnih avio tvrtki poput Lufthansa, Aeroflot, British Airways, SAS i brojne nisko-budžetne tvrtke: Easyjet, Laudamotion, Ryanair, Wizzair.

  Gdje mogu preuzeti unajmljeno vozilo u zračnoj luci Larnaca?

  Rent a car u zračnoj luci Larnaca iznenadit će vas zbog lagodnosti i nekompliciranosti. Šalteri za preuzimanje vozila rent a car tvrtki, naših partnera nalaze se u dvorani Dolasci u zračnoj luci i dostupni su putnicima bez problema. Na vaučeru Auto Europe pronaći ćete naziv rent a car tvrtke kao i točne podatke o proceduri preuzimanja vozila, dok ćete detaljne instrukcije o povratku vozila nakon najma, uglavnom dobiti od zaposlenika na šalteru. Preporuka je svakako da svoj vaučer za najam detaljno pročitate prije preuzimanja vozila, posebice glede uvijeta osiguranja, a svakako i da razmotrite opciju kupovine naše usluge Super Cover, koja može biti dobar način uštede tijekom putovanja.

  Sixt rent a car u zračnoj luci Larnaca Sixt u zračnoj luci Larnaca
  Zračna luka Larnaca ,
  Larnaca, Cipar 6650

  +357 25 257 724
  Radno vrijeme:
  pon - ned 00:00 - 24:00
  Europcar rent a car u zračnoj luci Larnaca Europcar u zračnoj luci Larnaca
  Zračna luka Larnaca ,
  Larnaca, Cipar 6650

  +357 24 008 686
  Radno vrijeme:
  pon - ned 00:00 - 24:00

  Terminali

  Zračna luka ima jedan, relativno skoro dograđen i osuvremljen terminal (otvoren 2009. godine). Prijašnji terminal danas služi za prijem visoko rangiranih diplomatskih posjeta i putnika privatnih zrakoplovaje odnosno danas je on VIP terminal. Na novodograđenom, danas glavnom terminalu, dvorana Odlasci je na gornjem katu, a Dolasci u prizemlju zgrade. Ukupno je 16 mostova za ukrcaj putnika i 48 kapija za polaske te oko 2.500 parkirnih mjesta. Sve ovo je prilagođeno očekivanom godišnjem prometu od 7,5 milijuna putnika.

  Sadržaji u zračnoj luci Larnaca

  U zračnoj luci Larnaca pronaći ćete vjerojatno sve potrebno za skratiti vrijeme čekanja do leta ili kupnju u zadnjem trenutku prije odlaska sa Cipra. Za popiti kavu, osvježiti se ili objedovati, na raspolaganju su vam barovi i restorani i to kako svjetski poznatih brandova brze hrane tako i oni sa menijima lokalnih delicija. Također, ovdje su u ponudi i trgovine i to od onih elektronskih uređaja i kozmetike do Duty free trgovine sa tipičnim ciparskim proizvodima. Od dodatnih usluga dostupni su poštanski sandučići, bankomati, pultovi za pružanje turističkih informacija i besplatni WiFi koji je dostupan u cijeloj zračnoj luci.

  Kako stići do i od zračne luke Larnaca

  Uz najam vozila u zračnoj luci Larnaca brzo i jednostavno stići ćete do Larnace jer je udaljenost tek oko 5 km i potrebno vam je oko 10-ak minuta vožnje. Ako planrate korisitit autobusni prijevoz, osim Shuttle sevisa koji voze i do Larnace i do Limassola, možete se odlučiti i za prijevoz linijom broj 430 javnog ciparskog prijevoznika koji prometuje između Zračne luke i autobusnog kolodvora u Larnaci. Taksi prijevoz je dostupan 24 sata, a stajališta z nalaze desno od izlaska iz dvorane Dolasci.

  Savjeti za parking

  U samoj zračnoj luci Larnaca pronaći ćete mogućnost za parkirat vaše vozilo kako dugoročno tako i kratkotrajno. Zakup parkinga, posebice za duža razdoblja, dobro je rezervirati unaprjed putem zvanične web stranice Zračne luke. U samom gradu osim parkinga na ulici koji je uglavnom vremenski ograničen i skup, možete parkirati i u nekoj od garaža, a često je moguć besplatan parking za goste i posjetitelje nekih hotela, restorana pa čak i turističkih znamenitosti.

  Korisne poveznice

  Zračna luka Larnaca


  Dodatne informacije o zračnoj luci Larnaca

  Zračna luka Larnaca

  Larnaca, Cipar, 6650
  IATA kod: LCA
  IACO kod: LCLK
  Wikipedija
  Geografska širina: 34.878889,
  Geografska dužina: 33.630278

  Opće informacije: Međunarodna zračna luka Larnaca nalazi se na jugoistočnoj obali Cipra i udaljena je od grada Larnaca oko 5 km.