Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI MALAGA

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta
  Zašto rezervirati kod nas?
  • Usporedite cijene svih rent a car tvrtki
  • Besplatno otkazivanje rezervacije do 48 sati prije preuzimanja vozila
  • Bez naknade za korištenje kreditne kartice
  • Podrška korisničkog centra 7 dana u tjednu
  • 24 000 lokacija širom svijeta

  Rent a car u zračnoj luci Malaga

  Na jugu Španjolske, na istočnom dijelu Costa del Sol smještena je famozna Malaga. Obala je poznata po zlatno pješčanim plažama i vrhunskim hotelima. Kako se ubraja u najstarije gradove svijeta, čija povijest seže unatrag preko 3000 godina, Malaga je povijesni dragulj i poznato ljetovalište. Napravite najbolje od svog rent a cara u zračnoj luci Malaga i istražite “Sunčanu Obalu” onako kako to vama odgovara.

  Auto Europe je rent a car posrednik sa više od 60 godina iskustva. Tijekom godina sklapamo i razvijamo partnerstva sa rent a car tvrtkama diljem svijeta, i danas smo u mogućnosti našim strankama ponuditi izuzetno široku ponudu vozila za najam, kao i više od 24 000 lokacija diljem svijeta na kojima je moguć najam vozila. Samo u Španjolskoj nudimo preuzimanje vozila u više od 100 gradova, uključujući i Malagu, gdje svoje vozilo možete preuzeti u zračnoj luci, na željezničkom kolodvoru ili u poslovnicama u samom centru grada. Ukoliko se odlučite za najam vozila u zračnoj luci Malaga, možete započeti sa uživanjem u svom odmoru odmah po napuštanju zrakoplova!

  Podatci o zračnoj luci

  Zračna luka Malaga je veliki međunarodni aerodrom koji servisira letove za cijelu Costa del Sol. Kako je Malaga jedna od najvažnijih turističkih destinacija u Španjolskoj, tako je i njena zračna luka četvrta po prometnosti u zemlji. Također je poznata i kao zračna luka Malaga-Costa del Sol (na španjolskom Aeropuerto de Malaga-Costa del Sol), i udaljena je od centra grada svega 8 km.

  Zračna luka Malaga (AGP)
  Adresa: Avenida Comandante García Morato s/n., 29004 Malaga, Španjolska
  Lokacija: Zračna luka se nalazi oko 8 km jugozapadno od centra Malage
  Tel:+34 91321 1000
  Avioprijevoznici koje lete u zračnu luku Malaga:U ovu zračnu luku leti više od 60 avio kompanija. Uz velike svjetske, ovdje ćete naći i brojne niskobudžetne avio kompanije kao što su to EasyJet i Ryanair. Momentalno nema izravnih letova iz Hrvatske, no postoji više mogućnosti leta sa presjedanjem u jednoj od susjednih zemalja.

  Gdje mogu preuzeti vozilo u zračnoj luci Malaga?

  Mnoge tvrtke nude rent a car u zračnoj luci Malaga. Jako je važno napomenuti da prilikom rezervacije provjerite opće uvjete najma koje određuje lokalna rent a car tvrtka. Brojne rent a car tvrtke imaju svoja prodajna mjesta u zgradama terminala: na terminalu 2 prodajna mjesta se nalaze u suterenu, dok se na terminalu 3 nalaze u prizemlju.

  Rent a car tvrtke koje nemaju urede u zgradama terminala, se uglavnom nalaze na Avenida Garcia Morato, glavnoj cesti koja vodi do zračne luke. Nekoliko ih se nalazi i u industrijskoj zoni Villa Rosa. Ove tvrtke uglavnom pružaju besplatan prijevoz sa terminala do svojih ureda. Više informacija o lokacijama prodajnih mjesta rent a car tvrtki i daljnjih uputa možete naći u Općim uvjetima na našoj stranici za rezervacije i na vašem voucheru. Preporučujemo da ih pažljivo pročitate prije najma vozila.Odlučite se za najpovoljniji najam vozila u zračnoj luci Malaga i za Auto Europe, kako bi vaš odmor protekao što bezbrižnije.

  Avis rent a car u zračnoj luci Malaga Avis rent a car u zračnoj luci Malaga
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  Malaga, Španjolska 29004

  +34 902108495
  Radno vrijeme:
  pon-ned 07:00 -ponoć; ponoć-01:00
  Budget rent a car u zračnoj luci Malaga Budget rent a car u zračnoj luci Malaga
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  Malaga, Španjolska 29004

  +34 902 10 93 84
  Radno vrijeme:
  pon-ned 7:00 - ponoć
  Hertz rent a car u zračnoj luci Malaga Hertz rent a car u zračnoj luci Malaga
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  Malaga, Španjolska 29004

  +34 902 99 87 06
  Radno vrijeme:
  pon - ned 7:00 AM - ponoć
  Sixt rent a car u zračnoj luci Malaga Sixt rent a car u zračnoj luci Malaga
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  Malaga, Španjolska 29004

  +34 902 49 16 16
  Radno vrijeme:
  pon - ned 7:00 - 1:00 ujutro
  Enterprise rent a car u zračnoj luci Malaga Enterprise rent a car u zračnoj luci Malaga
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  Malaga, Španjolska 29004

  +34 952 23 18 58
  Radno vrijeme:
  pon - pet 8:00 - 22:00
  sub - ned 8:00 - 21:00

  Terminali

  Zračna luka Malaga se sastoji od 3 terminala, koji se nalaze jedan do drugoga. Međutim, sa terminala 1 nema više letova. Na terminalu 2, koji se zove Pablo Ruiz Picasso Terminal, ćete naći područje za dolaske i trake za preuzimanje prtljage u prizemlju, dok se šalteri za registraciju putnika i sigurnosna provjera nalaze na prvom katu. Ukrcajni izlazi se nalaze na oba kata. Na teminalu 3, koji je najnoviji i najveći, je slična situacija; dolasci i preuzimanje prtljage se nalaze u prizemlju, a šalteri za registraciju putnika i sigurnosne provjere su na prvom katu. Ukrcajni izlazi se nalaze na prvom i na drugom katu, dok info pultove možete naći u prizemlju i na prvom katu.

  Sadržaji u zračnoj luci Malaga

  Ukoliko iz nekog slučaja u zračnoj luci Malaga budete morali čekati nešto dulje, nećete se razočarati. Na terminalu 2 ćete imati puno mogućnosti za kupovinu u prizemljiu i na prvom katu, dok se restorani i kafei nalaze na prvom katu. U prizemlju ćete naći mjenjačnice, kao i pristup internetu. Terminal 3 ima najviše dućana, restorana i kafea na prvom katu, tako da vam je sve pri ruci. U prizemlju i na prvom katu ćete naći i mjenajčnice, bankomate i pristup internetu.

  Kako stići do i od zračne luke

  Nakon preuzimanja svog renta car vozila u zračnoj luci Malaga, želite se odmah uputiti prema gradu? Jednostavno krenite po MA-21 (Av. Velazquez) 8 km, i za nekih 15 minuta ćete stići do centra grada. Ukoliko se uputite po MA-21 u drugom pravcu, za samo 5-10 minuta stići ćete u Torrmolinos, koji je od zračne luke udaljen svega nekih 5 km. Nešto dalje, neih 25 km od zračne luke nalazi se Fuengirola, do koje možete doći po AP-7, za otprilike 20 minuta, a ako nastavite po AP-7, za samo pola sata (50 kilometara) ćete doći u Marbellu.

  U slučaju kada do Malage želite stići javnim porijevozom, postoje dvije mogućnosti: autobusom (linija 75) ćete do centra grada stići za 15 minuta. Autobusna postaja nalazi se u prizemlju terminala 3, a karte možete gotovinom kupiti direktno u autobusu. Druga mogućnost je podzemni vlak C1, kojim upravlja tvrtka RENFE, koji svakih 20 minuta vozi sa postaje podzemnog vlaka na treminalu 3 do centra grada, a vrijeme vožnje iznosi 12 minuta. Ulaz u podzemnu željeznicu možete naći izvan područja za dolaske terminala 3 i u predvorju područja za odlaske.

  Savjeti za parking

  Parkiranje na ulicama Malage ponekad može biti dosta teško. Grad vodi prilično strogu politiku naplate parkinga i uklanjanja nepropisno parkiranih vozila. Ukoliko ipak uspijete naći parking na ulici, prije nego svoje vozilo tu i ostavite, provjerite da li je parking na tom mjestu uopće dozvoljen i kakva su ograničenja ukoliko jeste dozvoljeno. No, za utjehu, postoje brojna parkirališta oko grada, gdje svoje unajmljeno vozilo možete ostaviti parkirano bez ikakavih problema. Na primjer, Alcazaba Parking se nalazi nadomak svih važnijih znamenitosti, kao što su to Stari grad, Picassova rodna kuća, i naravno sama Alcazaba. Parking Centro nalazi se u blizini RENFE željezničkog kolodvora.

  KORISNE POVEZNICE

  Zračna luka Malaga  Dodatne informacije o Zračnoj luci Malaga

  Zračna luka Malaga
  Avenida Comandante García Morato
  Churriana, Španjolska,29004

  IATA Code: AGP
  IACO Code: LEMG
  Wikipedija
  Geografska širina: 36.4030
  Geografska dužina: 04.2957

  Opći podatci: Zračna luka Malaga nalazi se u Churriani u Španjolskoj. Od centra Malage je udaljena svega 8 kilometara i lako je dostupna rent a car vozilom.