Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI MALLORCA

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car u zračnoj luci Mallorca po najnižim cijenama

  Mallorca, jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Europi, privlači više od deset milijuna turista godišnje, a tom prometu putnika uveliko doprinosi i zračna luka koja prima međunarodne letove iz cijele Europe. Rent a car u zračnoj luci Mallorca predznak je za izvrstan početak odmora i putovanje koje možete organizirati onako kako vi to želite i kada god vi to želite.

  Auto Europe već više od 60 godina izgrađuje suradnju i partnerstva s rent a car tvrtkama diljem svijeta, što nam omogućava da svojim klijentima pružimo izvrsnu uslugu, niske cijene i ogromnu flotu vozila za najam na više od 24.000 lokacija za preuzimanje automobila u 180 zemalja, uključujući i zračnu luku Mallorca. Uz veliki izbor vozila i rent a car tvrtki, sigurno ćete naći ponudu koja najbolje odgovara vašim potrebama za najam vozila u zračnoj luci Mallorca !

  Podatci o zračnoj luci

  Zračna luka Mallorca, poznata i kao Zračna luka Son Sant Joan, nalazi se u blizini sela Can Pastilla, 8 km istočno od Palma de Mallorce, glavnog grada Balearskih otoka. Nakon zračnih luka Madrid Barajas i Barcelone, zračna luka Mallorca najveća je u Španjolskoj. U periodu visoke sezone ova zračna luka postaje jedna od najprometnijih u Europi.

  Zračna luka Mallorca (PMI)
  Adresa: 07611 Palma, Španjolska.
  Telefon: +34 91 321 10 00
  Avio kompanije koje djeluju u zračnoj luci Mallorca: U zračnoj luci Mallorca djeluje gotovo 80 zrakoplovnih tvrtki, među njima naravno i one među najvećima kao što su British Airways i Lufthansa, i niskobudžetne aviokompanije, poput Ryanaira i Easy Jet-a. Iz hrvatskih zračnih luka kao što su Split, Zagreb, Dubrovnik i Zadar je uz jedno presjedanje moguće naći prilično povoljne letove.

  Gdje mogu preuzeti unajmljeno vozilo u zračnoj luci Mallorca

  Rent a car u zračnoj luci Mallorca je jako jednostavan, jer se između ostalog, šalteri rent a car tvrtki nalaze u sali za dolaske i u glavnoj zgradi za parkiranje koja se nalazi nasuprot terminalu. Pripremite svoj voucher, vozačku dozvolu i kreditnu karticu kako biste još brže preuzeli svoje vozilo. Obratite pažnju na radno vrijeme navedeno na voucheru i imajte na umu da se u slučaju dolaska izvan radnog vremena naplaćuju naknade. Više o naknadama i dodatnoj opremi pročitajte na našem travel blogu.

  Avis u zračnoj luci Mallorca Avis u zračnoj luci Mallorca
  Airport Palma de Mallorca,
  Mallorca, Španjolska 07611

  +34 902 11 02 61
  Radno vrijeme:
  Ned - sub 7:30 - 23:00
  Europcar u zračnoj luci Mallorca Europcar u zračnoj luci Mallorca
  Airport Palma de Mallorca,
  Mallorca, Španjolska 07611

  +34 911 50 50 00
  Radno vrijeme:
  Ned - sub 7:00 do ponoći
  Interrent u zračnoj luci Mallorca Interrent u zračnoj luci Mallorca
  Airport Palma de Mallorca,
  Mallorca, Španjolska 07611

  +34 918 34 02 62
  Radno vrijeme:
  Pon - ned 7:00 - 23:00
  Sixt u zračnoj luci Mallorca Sixt u zračnoj luci Mallorca
  Airport Palma de Mallorca,
  Mallorca, Španjolska 07611

  +34 902 49 16 16
  Radno vrijeme:
  Pon - ned 7:00 do ponoći
  Thrifty u zračnoj luci Mallorca Thrifty u zračnoj luci Mallorca
  Airport Palma de Mallorca,
  Mallorca, Španjolska 07611

  +34 971 78 96 70
  Radno vrijeme:
  Non-stop

  Terminali

  Zračna luka Mallorca treća je po veličini zračna luka u Španjolskoj. Putnički terminal ima četiri modula ukrcaja: A, B, C i D. Sala za dolaske i preuzimanje prtljage nalaze se u prizemlju.

  Check-in područje se nalazi na drugom katu, s pristupom ukrcajnim modulima na četvrtom katu zračne luke. Modul A je okrenut prema sjeveru, modul B sa samo osam izlaza je usmjeren sjeveroistočno, a modul C, najveći od ova četiri, okrenut je prema istoku, a modul D ćete naći na južnom dijelu terminala. Info pult, koji se nalazi odmah nakon sigurnosne kontrolne točke, vam je na raspolaganju za sva eventualna pitanja i dodatne informacije.

  Sadržaji u zračnoj luci Mallorca

  Ovdje ćete naći veliki broj trgovina, kafea i restorana koji će vam pomoći u skraćivanju vremena. Većina ovih sadržaja nalazi se na četvrtom katu, mada ćete nekoliko kafeterija i dućana naći u prizemlju i na drugom katu. Internet je dostupan na cijelom prostoru zračne luke. U prizemlju terminala nalaze se bankomati i turističko informativni centar.

  Kako stići do i od zračne luke

  Zračna luka povoljno je povezana sa glavnim gradom Palma de Mallorcom putem autoceste Levante, a vožnja do Palme ne bi trebala trajati dulje od 15-tak minuta. I druga odredišta na otoku su lako dostupna. Primjerice, ako se uputite autocestom Levante, i potom skrenete na autocestu Ma-13, možete doći do Alcudie za svega 40-tak minuta.

  Ako niste dogovorili najam vozila u zračnoj luci Mallorca, već u gradu Palma de Mallorca, možete se ukrcati u jedan od autobusa ispred zgrade terminala. Autobusna linija 1 zaustavlja se na šetnici uz more, ali i na mnogim drugim turističkim atrakcijama u gradu. Linija prometuje otprilike svakih 15 minuta od 6 ujutro do 1:10 nakon ponoći tijekom zimske sezone, a ljeti od 6:00 do 01:50. Ruta autobusne linije 21 prometuje između zračne luke i većine hotela smještenih uz gradsku plažu. Prometuje svakih 30 minuta, sa zimskim voznim redom od 7:00 do 22:10. Tijekom ljetnog razdoblja, linija prometuje od 7 do ponoć i pol. Obje autobusne linije imaju stajalište u prizemlju i na drugom katu putničkog terminala.

  Savjeti za parking

  Ne biste trebali imati problema s pronalaženjem odgovarajućeg mjesta za parkiranje u Palma de Mallorci, sve dok se pridržavate nekoliko stvari. Kao i u većini europskih gradova, teško ćete u samom središta grada pronaći besplatno parkiralište, ali tu su parking garaže. Parkiranje na ulici je podijeljeno je na žute i plave zone. U žutim zonama je zabranjeno parkirati, a u plavim dozvoljeno uz plaćanje putem automata. Ako se parkirate na vremenski ograničeno mjesto, ne zaboravite istaknuti vrijeme početka parkiranja. Malo više informacija o vožnji u Španjolskoj i Španjolskoj uopće potražite ovdje . Izbor parkinga u zračnoj luci Mallorca je ogroman. Garaža na više etaža nalazi se točno ispred zgrade glavnog terminala. Uz to, postoje razna privatna parkirališta koja nude dobru alternativu.

  Korisne poveznice

  Zračna luka Mallorca

  Turizam Mallorca