Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI MIAMI

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car u zračnoj luci Miami po najnižim cijenama!

  Miami je turistima diljem svijeta poznat po svojim fantasičnim plažama s bijelim pijeskom, izvrsnom vremenu tijekom cijele godine i modernom noćnom životu, ali to je samo ono osnovno. Ovdje vas očekuju raskošno ukrašena povijesna četvrt Art Deco, avanture morskog ribolova, mogućnosti kupovine svjetske klase i dovoljno kulturnih aktivnosti koje će vaš boravak učiniti nezaboravnim. Najzanimljivije četvrti su South Beach, Coral Gables, Design District, Wynwood i naravno Mala Havana. Za obitelji s djecom tu su razigrana tržnica Bayside, eko park Jungle Island i zoološki vrt.

  Međunarodna zračna luka Miami međunarodna su vrata Floride koja je od središta Miamija udaljena samo 14 km. Rent a car u Zračnoj luci Miami najlakši je i najfleksibilniji način za obilazak, ne samo Miamija, već i cijele Floride, pa čak i istočne obale ili južnih država. Najljepša jednodnevna putovanja iz Miamija uključuju putovanje na otok Key West, nacionalni park Everglades, Fort Lauderdale i Orlando. Osim što svoje putovanje možete organizirati potpuno u svom vlastitom ritmu, možete se odlučiti i na jednosmjerni najam i odabrati brojne dodatne usluge koje će vam olakšati putovanje. Pratite nas redovito i profitirajte od besplatnih dodatnih usluga, koje su kod nas uvijek u ponudi. Ako online ne možete dobiti informaciju koja vas zanima, stručno osoblje Auto Europe vam je na raspolaganju 7 dana u tjednu, samo nazovite na +49 89 412 097 83, i odgovori su već tu. Kako Auto Europe nudi svoje usluge na preko 24.000 lokacija u 180 zemalja širom svijeta, preko nas možete rezervirati željeno vozilo gotovo bilo gdje na svijetu, i to po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Malo više informacija o samoj zemlji, potražite na našoj web stranici Najam vozila u SAD-u.

  Podatci o zračnoj luci

  Međunarodna zračna luka Miami, po IATA kodu poznata i kao MIA, glavna je zračna luka na Floridi. Prvi terminal otvoren je 1959. godine i izrastao je u jednu od najvažnijih zračnih luka na svijetu, sa prometom većim od 45 milijuna putnika godišnje. Većina letova za Karibe i Latinsku Ameriku odvijaju se odavde ili koriste Miami kao tranzitnu, a najvažnije je za teretni prijevoz u SAD-u. Ovaj ogromni aerodrom ima tri terminala, svaki s nekoliko dvorana i oko 131 ukrcajna izlaza. Ako ste rezervirali svoj najam vozila u Zračnoj luci Miami , po izlasku iz zgrade terminala, trebate koristiti besplatnu uslugu prijevoza MIA Mover koji će vas odvesti izravno do Intermodalnog centra Miami, gdje ćete, osim veza za daljne destinacije, pronaći i MIA Rental Car Center. U Orladnu ste avionom za samo sat vremena

  Miami International Airport (MIA)
  Službeni naziv: Miami International Airport
  Adresa: 2100 NW 42nd Ave, Miami, FL 33126, United States
  Telefon: 305-876-7000
  Avio kompanije koje djeluju u zračnoj luci Miami: Miami je vrlo važna domaća, ali međunarodna zračna luka. Glavno je središte letova za Srednju i Južnu Ameriku. Veze s Velikom Britanijom nude uglavnom British Airways i Virgin Atlantic Airways. Sve glavne transatlantske rute pokrivaju i tvrtke poput Air France, Alitalia, Lufthansa, Air Berlin, Aeroflot, Air Europa, Iberia, Lufthansa i Qatar Airlines. Lufthansa iz Dubrovnika i Zagreba nudi povljne letove sa presjedanjem u Frankfurtu. Desetak avio komapanija imaju letove do Orlanda, do kojeg vam odavde treba samo sat vremena leta.

  Gdje mogu preuzeti unajmljeno vozilo u zračnoj luci Miami

  Svi uredi rent a car tvrtki nalaze se izvan zračne luke, u MIA Rental Car Centru. Automatski prijevoz do zračne luke, MIA Mover, besplatna je usluga koja pruža prijevoz od zračne luke do Centra za najam vozila. Nakon rezervacije rent a cara u zračnoj luci Miami , provjerite naziv rent a car tvrtke od koje unajmljujete vozilo i pripremite sve potrebne dokumente, koji su navedeni u vašem Auto Europe vaučeru. To su, ukoliko nije drugačije naznačeno, valjana osobna iskaznica ili putovnica, valjana vozačka dozvola i kreditna kartica koja mora glasiti na ime glavnog vozača, sa dovoljno novca za polog. Također se na našem travel blogu informirajte koja pokrića trebate u SAD-u, kako biste izbjegli kupnju često nepotrebnih dodatnih pokrića na licu mjesta. U slučaju bilo kakvih upita, ne ustručavajte se nazvati nas ili kontaktirati nas putem e-maila.

  Radno vrijeme rent a car tvrtki

  Budget u Zračnoj luci Miami Budget u Zračnoj luci Miami
  3900 NW 25TH Street, Suite 403,
  Florida, USA 33142

  305-876-1820
  Radno vrijeme:
  Pon-ned, non-stop
  Alamo u Zračnoj luci Miami Alamo u Zračnoj luci Miami
  3900 NW 25TH Street. Rental Car Center,
  Florida, USA 33142

  844 891 0547
  Radno vrijeme:
  Pon-ned, non-stop
  Dollar u Zračnoj luci Miami Dollar u Zračnoj luci Miami
  3900 NW 25TH Street,
  Florida, USA 33142

  305 894 5020
  Radno vrijeme:
  Pon-ned, non-stop
  Thrifty u Zračnoj luci Miami Thrifty u Zračnoj luci Miami
  3900 NW 25TH Street, Suite 405,
  Florida, USA 33142

  877 283 0898
  Radno vrijeme:
  Pon-ned, non-stop

  Terminali

  Zračna luka Miami ima tri terminala; sjeverni, središnji i južni. Svaki terminal ima nekoliko dvorana u obliku mola i podijeljen je na tri razine. Na razini 1 pronaći ćete dvorane za dolaske i prostore za preuzimanje prtljage, na razini 2 nalaze se check-in šalteri, kupnja karata i dvorane za odlaske. Središnji terminal čine dvorane E, F i G; Južni terminal ima 2 dvorane nazvane H i J; a Sjeverni terminal ima samo jedan izduženi aviomost sa oznakom D, i da biste nse nim kretali, dizalom se popnite do Skytraina koji ima 4 stanice. Pokretne trake na 3. razini povezuju terminale, a od središnjeg terminala traka vas vodi do postaje MIA Mover. Besplatni shuttle MIA Mover putnike vozi do Intermodalnog centra Miami (MIC), gdje se nalaze rent a car šalteri te autobusna i željeznička postaja.

  Sadržaji u zračnoj luci Miami

  U namjeri da zadovolji potrebe svojih putnika, Međunarodna zračna luka Miami je napravila sve kako bi to iskustvo bilo što ugodnije. U sva tri dijela ćete naći komercijalne sadržaje poput mjenjačnica ili bankomata, turističkih info centara, stanica za zamatanje prtljage, područja za pomoć životinjama, Vip salone i, prostore za majke i dojenčad te parking. Putnici kojima je potrebno ostaviti svoju prtljagu na određeno vrijeme mogu mogu to učiniti na terminalu E, na drugoj razini. Ured za izgubljene/nađene stvari nalazi se na sjevernom terminalu D. Tu je i hotel MIA, te služba za prevođenje na terminalu E, kao kapela na terminalu D. Raznovrsna ponuda restorana, barova i bistroa udovoljava svim ukusima i dobima. Na svim terminalima ćete naći izvrstan izbor restorana i sjajnih trgovina. Putnici koji moraju čekati radi presjedanja mogu koristiti Spa centar na terminalu H i J ili sobu za jogu na terminalu H. Besplatan Wi-Fi dostupan je u većem dijelu zračne luke putem mreže MIA-WiFi.

  Kako stići do i od zračne luke

  Ako ste se odlučili za najam vozila u Zračnoj luci Miami , koristite Airport Expressway koja vodi izravno do središta grada; ako trebate doći do Miami Beacha, nastavite cestom 195. Ulice su široke i ugodne za vožnju, osim u vrijeme špice. Vožnja u suprotnom smjeru u vrijeme kada ljudi putuju na i sa posla puno pomaže. Ako svoj automobil planirate preuzeti na nekoj od gradskih lokacija, uzmite Taxicab čije stajalište se nalazi odmah ispred pdoručja za preuzimanje prtljage. Ako vam je javni prijevoz draži, koristitie besplatni shuttle MIA Mover do Intermodalnog centra Miami, odkud možete birati između Metrobusa, Metroraila ili Tri-Rail vlaka. Metrorail, zelena ili narančasta linija, dvotračni su povišeni vlakovi koji su izravno povezani sa Miamijem. Za vožnju gradom na raspolaganju vam je Metrobus, nekoliko linija Metroraila i dodatne besplatne linije koje nudi grad, kao što je povišeni shuttle Metromover koji vozi do centra grada i Brickella, te besplatni "Beach Trolley Service" koja povezuje South Beach, Mid-Beach, North Beach i Collins Ave.

  Savjeti za parking

  Ako želite ili trebate parkirati u Međunarodnoj zračnoj luci Miami, u blizini terminala postoji nekoliko dobrih rješenja koja bi vam mogla odgovarati. Detaljan popis potražite na službenoj stranici Parkiranje u Zračnoj luci Miami.

  Većina javnih i privatnih parkirnih sadržaja i na ulici i u garažama u Miamiju su pod upravom Miami Parking Authority MPA. Za parkirna mjesta na ulici trebate kupiti kartu na automatu i staviti je na vidljivo mjesto ispod kontrolne ploče. U garažama obično možete platiti na licu mjesta. Da biste uštedjeli vrijeme, možete preuzeti aplikaciju ParkMe koja prikazuje slobodna parkirna mjesta u realnom vremenu, a za plaćanje aplikaciju PayByPhone.

  Korisne poveznice

  Zračna luka Miami


  Dodatne informacije o zračnoj luci Miami

  Miami International Airport
  2100 NW 42nd Ave
  Miami, Florida, SAD, 33126

  IATA kod: MIA
  IACO kod: KMIA
  Wikipedija
  Geografska širina: 25.7937573
  Geografska dužina: 80.2825151,17

  Opće informacije: Međunarodna zračna luka Miami udaljena je 13 km od središta Miamija. Jedna je od najprometnijih zračnih luka u SAD-u i u svijetu.