Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI MILANO LINATE

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car u zračnoj luci Milano Linate po najnižim cijenama

  Puno je dobrih razloga zašto ćete Milano odabrati kao svoju sljedeću destinaciju za odmor. Zahvaljujući pogodnim i povoljnim letovima iz Hrvatske, ovaj užurban i vrlo tradicionalan talijanski grad ima vrlo povoljan pristup regijama Lombardija, Pijemont, Veneto i Emilia Romagna u sjevernoj Italiji. Milano, kolijevka romaničke arhitekture, ima mnogo zanimljivih građevina koje su posebno zanimljive, a posebno upečatljiva gotička katedrala prvobitno utemeljena 1386. Ostale znamenitosti uključuju Pinacotecu di Brera, najveću umjetničku galeriju sjeverne Italije i Leonardo-ovu posljednju večeru u samostanu Santa Maria delle Grazie. Jezera Maggiore, Garda, Iseo i Como također su lako dostupna i dobro ih je istražiti uz rent a car u zračnoj luci Milano Linate.

  Za najbolju uštedu i najširi izbor vozila tokom putovanja u Milano i sva ostala talijanska odredišta, rezervirajte najam vozila u Italiji s Auto Europe. Auto Europe je poznati rent a car posrednik sa poslovanjem u više od 180 zemalja svijeta. Grad Milano jedno je od najpopularnijih europskih odredišta za odmor, a Auto Europe nudi najniže cijene najma vozila u zračnoj luci Milano Linate i drugdje u Italiji.

  Podatci o zračnoj luci

  Sa oko 10 milijuna putnika godišnje, zračna luka Milano Linate peta je najprometnija zračna luka u Italiji. Prvobitno izgrađena 1930-ih, zračna luka se trenutno sastoji od jednog velikog trokatnog terminala, a naziv Linate potječe od malog sela u kojem se nalazi. Vožnja iz zračne luke Milano Linate do i od centra grada brza je, jednostavna i uglavnom bez stresa iz pravca sjevera (A4 / A51), iz pravca zapada (Viale Forlanini) i iz pravca istoka (A35-Brebemi) pokrajinskom cestom Rivoltana. Da biste došli do Viale Forlanini s istočne obilaznice Milana (A51), izađite na izlazu 6 u smjeru Linate - Viale Forlanini - Milano Centro, slijedeći znakove za Linate. Da biste do aerodroma stigli od Liscate Barijere A35-Brebemi, nastavite po AAR V35 i krenite pokrajinskom cestom Rivoltana, slijedeći oznake za Linate do kružnog toka / semafora Novegro (u milanskoj četvrti Segrate), odakle lako možete doći do njega rent a carom.

  Zračna luka Milano Linate (LIN)
  Web stranica: www.milanolinate-airport.com
  Adresa: Viale Enrico Forlanini, 20090 Segrate MI, Italija
  Telefon: +39 02 232323
  Avio kompanije koje djeluju u zračnoj luci Milano Linate: Kako je Milano Linate jedno od najprometnijih središta zračnog prometa u Italiji, u zračnoj luci djeluju mnoge vodeće svjetske aviokompanije, uključujući Aer Lingus, Air France, Air Maltu, Alitalia, Blue Air, British Airways, Brussels Airlines, easyJet, Iberia, KLM, Lufthansa, Luxair, Scandinavian Airlines, Silver Air, Swiss Airlines i TAP Air Portugal.

  Gdje mogu preuzeti unajmljeno vozilo u zračnoj luci Milano Linate

  Šaltri za najm vozila u zračnoj luci Milano Linate nalaze se u dvorani za dolaske. Radno vrijeme naših dobavljača navedeno u donjoj tablici informativno je, a točno vrijeme dolaska i preuzimanja vozila treba biti potvrđeno prije putovanja. O svim promjenama vezanim za kašnjenje leta i sličnog, treba odmah obavijestiti Auto Europe i odgovarajuću rent a car tvrtku. Ako vam je potrebna dodatna pomoć od strane Auto Europe prilikom najma vozila u zračnoj luci Milano Linate tijekom preuzimanja i povrata vozila, molimo nazovite broj u gornjem lijevom kutu vašeg vouchera za najam automobila. Za preuzimanje automobila trebate predočiti voucher, valjanu vozačku dozvolu i kreditnu karticu na ime glavnog vozača. Preporučuje se da voucher dobro pročitate prije samog najma.

  Povrat vozila je jednostavan, jer rent a car tvrtke imaju svoja parkirališta dobro označena na ulazu u zgradu parkirališta. Ako trebate vratiti vozilo s punim spremnikom, sjetite se zaustaviti se na nekoj od benzinskih postaja smještenih u blizini zračne luke.

  Avis rent a car u zračnoj luci Milano Linate Avis u zračnoj luci Milano Linate Airport
  Viale Enrico Forlanini,
  Milano, Italija 20090

  +39 02 585 8481
  Radno vrijeme:
  pon - ned 07:00 - 00:00
  Dollar rent a car u zračnoj luci Milano Linate Dollar u zračnoj luci Milano Linate Airport
  Viale Enrico Forlanini,
  Milano, Italija 20090

  +39 02 585 81081
  Radno vrijeme:
  pon - ned 07:00 - 00:00
  Europcar rent a car u zračnoj luci Milano Linate Europcar u zračnoj luci Milano Linate Airport
  Viale Enrico Forlanini,
  Milano, Italija 20090

  +39 02 746 9200
  Radno vrijeme:
  pon - ned 07:00 - 00:00
  Hertz rent a car u zračnoj luci Milano Linate Hertz u zračnoj luci Milano Linate Airport
  Viale Enrico Forlanini,
  Milano, Italija 20090

  +39 02 5858 1081
  Radno vrijeme:
  pon - ned 07:00 - 00:00
  Thrifty rent a car u zračnoj luci Milano Linate Thrifty u zračnoj luci Milano Linate Airport
  Viale Enrico Forlanini,
  Milano, Italija 20090

  +39 02 5858 1081
  Radno vrijeme:
  pon - ned 07:00 - 00:00

  Terminali

  Zračna luka Milano Linate trenutno se sastoji od jedne zgrade putničkog terminala na 3 kata i uglavnom se koristi za kratke i domaće letove. U prizemlju se nalaze šalteri za check-in i odvojene prostore za preuzimanje prtljage, kao i uslužne šaltere i pomoćno odlazno područje za ukrcaj u autobus. Na prvom katu se nalazi glavno područje za odlaske s nekoliko trgovina, restorana i uslužnih objekata. Drugi kat se uglavnom koristi za uredske prostore. Zgrada terminala ima pet zrakoplovnih stajališta, a svi su opremljeni mlaznim mostovima. Na platformi se nalazi još nekoliko parkirališnih mjesta koja su dostupna sa nekoliko izaza za ukracaj na autobus.

  Sadržaji u zračnoj luci Milano Linate

  Milano Linate moderna je zračna luka i smještena u neposrednoj blizini centra grada, što je idealan izbor za turiste. Sadržaji su širokog opsega i uključuju zaboravljenu/izgubljenu prtljagu, prostorije za majke i djecu s mogućnostima dojenja i mijenjanje pelena, igralište za djecu u blizini izlaza A17, posebne uvjete za putnike sa smanjenom pokretljivošću, banke i mjenjačnice, usluge zaštite prtljage, apoteka i namjenski sigurnosni pregled za obitelji s djecom mlađom od 12 godina. Tu se također nalazi i ambulanta koja pruža zdravstvene usluge putnicima i široj javnosti. Obzirom na to da je Milano prijestolnica mode, zračna luka također ima dobar izbor visokokvalitetnih prodavaonica i butika, uključujući Burberry, Boss, Victoria's Secret i United Colour of Benetton.

  Kako stići do i od zračne luke

  Osim rent a carom iz zračne luke Milano Linate do središta grada se možete odvesti i autobusima koji voze svakih nekoliko minuta od zore do ponoći, ponajviše ruta broj 73. Linate Shuttle je posebno popularna usluga koja povezuje zračnu luku sa središtem Milana (Stazione Centrale) tijekom cijelog dana i veći dio noći. Gradski sustav metroa jednako je učinkovit za posjetitelje koji putuju izvan središta grada. Osim u zračnoj luci Milano Linate, vozilo možete unajmiti i na drugim mjestima koja se nalaze u i oko središta grada, kao i na užurbanoj zračnoj luci Malpensa u Milanu.

  Savjeti za parking

  Podložan određenim vremenskim ograničenjima, ovisno o lokaciji, parking na ulicama Milana općenito je označen plavim linijama koji možete platiti na kiosku ili upotrebom popularne kartice Sosta Milano. Besplatno parkiranje označeno je bijelom linijom. Imajte na umu da grad ima gust promet i područja u koja je ulaz zabranjen, poznata kao ZTL (zona a prometo limitato) s pristupom ograničenim na taksije, autobuse i vozila za hitne slučajeve. Parkiranje u zračnoj luci Milan Linate moguće je u P1 Top Class (1.300 mjesta), P2 Executive (2.000 mjesta) i P2 Holiday (500 mjesta).

  Korisne poveznice

  Turizam Milano


  Dodatne informacije o zračnoj luci Milano Linate

  Zračna luka Milano Linate
  Viale Enrico Forlanini
  Segrate MI, Italija 20090

  IATA kod: LIN
  IACO kod: LIML
  Wikipedija
  Geografska širina: 45.2658
  Geografska dužina: 09.1642

  Opće informacije: Lako dostupna vozilom, autobusom i vlakom, zračna luka Milano Linate smještena je u istočnom Milanu, Italija, u Viale Enrico Forlanini samo 6,5 km od centra grada. Izgradnja moderne metro postaje je još u planu.